84

Пешо

преди 9 години

Така е защото допуснахме мутро-милиционера да отрови цялата политическа система!

83

луд умора няма

преди 9 години

Социологическите *** зареваха.Голямо "чудовище" щяло да дойте в "ляво".Абе ***,и в ляво и в дясно и по средата са все чудовища.Само повсеместна метла ще очисти държавата от целият натрупал се политически ***,заедно с цялата партийно-олигархична система.Остане ли само един партиен ***,заразата ще се разпространи навсякъде.Хора помъчете се да мислите,колкото и да не ви се иска,защото всичко това сами си го правите.Всички тези чудовища са ваш продукт.

82

отдавна измислено

преди 9 години

Как ще умре като:Не човек а желязо, просъскал агента фашист, тихо мъртвия казал-НЕ КОМУНИСТ!

81

зумбу

преди 9 години

До Анонимен 77неграмотник

80

до 95

преди 9 години

Съгласен съм с теб. Според моето скромно мнение в България просто няма нормална партия или политик за които да гласува един нормален човек. Не че останаха много нормални де.За мен изборът между БСП и ГЕРБ е като да избираш дали да умреш от чума или холера.Останалите партийки пък просто не ми се коментират.Тъжна история ...

79

Анонимен

преди 9 години

грешки на демокрацията, растеж на грешките, бавно, но доброволно връщане към соца. А може и да не толкова бавно, дай Боже.

78

коко

преди 9 години

Тракайте ми минуси!!!Като минат изборите,в които няма алтернатива за умен човек да ни управлява ще ревете като девица за мъжки орган.Нито червените ,нито хората на Вожда ще направят България нормална държава.И едните ,и другите са ***,нагли и всички ги видяха как си *** гащите.Така че продължавайте да се драчите за нашите и вашите!

77

Анонимен

преди 9 години

Лееееее, Леееееее! Вече за умиране се заговори!Викат, нещо умира, нещо умира!Аз се чудех, какво умира,а тя каква била!

76

Анонимен

преди 9 години

Идеята е АБВ постепенно да измести БСП. За Първанов биха гласували доста повече хора, отколкото за Станишев.А най-големият парадокс по принцип е, че в една бедна българия, лумпенпролетариата гласува за дясното или псевдодясното. Не знам. Може би им липсва Тодор Живков и в образа на пазвантина му Борисов го припознават.Няма такъв *** - кръстоска между бивш милиционер и десен. Защото аз още не съм виждал десен милиционер, ама в Бълагария, държавата на абсурдите всичко може.

75

Гуню Простия

преди 9 години

На България и трябва всички да вземем по едно дърво и отидем до Банкя на излет!

74

111

преди 9 години

Дано чудовището обаче да не е комуно- социалистическо, а националсоциалистическо.

73

Анонимен

преди 9 години

На снимката:Все Комунисти!

72

Анонимен

преди 9 години

На Бълагрия й е нужен образован и грамотен политик за Премиер, а не самовлюбен *** между Мутра и Кофопомпаджия, който единия ден плямпа едно, а на следващия - точно обратното.

71

Анонимен

преди 9 години

Ако БСП умре, ще дойде АБВ

70

иван

преди 9 години

Кънчо Стойчев го знаем,но откъде изпълзя хем Петър,хем Емил Митев,не че и него не го знаем,а това,че СДС беше създадено от ДС,посредсвом с няколко харизматични личности и една камара комунисти-приспособленци,това и децата го знаят-На чия памет разчитат тия двама юнаци,и на чий гроб плачат!?!

69

Анонимен

преди 9 години

Разправят, че Бойко Борисов имал два к.ра и всеки от тях бил дори по-голям от другия...

68

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са полически гейо.е - хем не могат, хем искат

67

Пешо

преди 9 години

Борисов е успешен експеримент оказа че прасе можело да управлява овце!

66

Анонимен

преди 9 години

След завръщането си от САЩ, ББ се похвалил на Цветанов.-Цецо, виж какво дълго манто ми ушиха там.Извадил го да го облече за да се покаже, а то късичко сако.-Интересна работа, казал ББ, уж там ми взеха проба.-Явно пак си стоял на колене - отговорил Цветанов.

65

Анонимен

преди 9 години

за кого, ще гласуват червените?