70

злобният трол

преди 10 години

Борисов що сега се сърди като ощипана мома? Ами и той е същия - сутрин казва едно, на обяд друго, а вечерта прави нещо съвсем различно. Ама като го правят другите на теб е много гадно. Това са типично негови номера и си мисля че умишлено му ги правят сега на него. То и за това му е гадно сега - с неговите камъни по неговата глава. Като правиш нещо очаквай после същото отношение и към теб.

69

Кit Chelin

преди 10 години

Крайно време е да си извадят на всички кирливите ризи. Така са се оплели по между си в разпределянето на парите, бизнеса и недвижимите имоти, че без недай си боже убийства няма да мине. Всички са кюпа и ако не се изчистим от тях, ще ни залъгват още дълго време. Защото "На балами и тарикати страната раздели се, едни са приказно богати, а други без заплати."

68

Българин

преди 10 години

НЕ, НЕ и НЕ. Не може противоконституционна етническа партия изобщо да е във властта. Ако в ГЕРБ има даже помисли за някакво сътрудничество с ДПС, то ще загубят поне четвърт от гласовете си само заради това. А може и повече хора да се отдръпнат от тях при реални такива действия. Факт.

67

petar.stoimenov.18

преди 10 години

За пореден път агент Буда се държи като див селянин и дълбок комплексар. Говори за другите, а всъщност описва себе си.

66

petar.stoimenov.18

преди 10 години

Не виждам някой да се е скъсал да те кани, пробит бидон черен!

65

Бантустана

преди 10 години

Няма вече комунисти-антикомунисти бе гейове! Всички отдавна са мафиоти! И Боко и Станишката и Сидеров.

64

Съветник

преди 10 години

Баце, отивай на село да садиш картофи и да риташ мачлета. Стига си мучал като *** на заколение, че най-накрая и рова ще стане.

63

глей ся Боко,

преди 10 години

цялата работа е че искаш ти да строиш газопровода, а не Станишката. И в Черно море искаш да дупчиш. И защото двамата със Станишев сте адски *** парчета Доган ще нареди следващото правителство. Доган е отвратен ама не е ***, догато ти и Станишев сте само отвратни. За Доган винаги ще се намерят достатъчно *** да гласуват, а пък вас двамата с гея само ще ви псуват, щото сте смотани!

62

Анонимен

преди 10 години

Няма, ами. То отдавна вече всичко е уговорено.

61

Боко Тиквата

преди 10 години

Защо дрвемете пред компа? Я всички в градината да копате компири!

60

mitova

преди 10 години

Голямото недоразумение на България!

59

mitova

преди 10 години

Голямото недоразумение на България!

58

Анонимен

преди 10 години

Мутробойко ще отнесе противниците си-***, турци, студенти-кандидат овчари, некопаща картофи и пр. калпазани като куцо пиле домат! Мачкай Команданте! Всички зад Асфалт паша!

57

Твърд избирател:

преди 10 години

Аз няма да гласувам за Пидала!

56

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС са царе на лъжите, явно избори скоро няма да има, Борисов като рибок се хвана на въдицата. С лъжи, манипулации, мошеничество туй правителство, както казва коалиционния партньор - еваш, еваш ще изкара мандата. Бойко само с тяхната тактика можеше да ги бие, но явно не е усвоил тънките моменти

55

Анонимен

преди 10 години

Много изнервен е станал откакто се върна от САЩ. Да не са му поставили американците някакви срокове за нещо?!

54

Анонимен

преди 10 години

Да разединяваш нацията е специалитет на ГЕРБ! Дали ще гледаш Плевнелиев или Борисов - все едно! Подходът е еднакъв!

53

Castor

преди 10 години

Пак с камъни накрая ще бъдеш изгонен, защото си "умен" управленец!

52

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

...и спрете да вярвате на това "***...некомуняги"! Какви ***? Всичките босове в БСП са милионери, повечето депутати от герб са били членове на бкп, а т.нар. президент е бивш комсомолски секретар, кунева е виден реформатор, но е снаха на иван пръмов, а кристалинка е родена сталинка.....и т.н. Комунисти отдавна няма, няма леви, няма и десни. Всички са неолиберални *** и слуги на световните милиардери. И всички ще продадат и майка си за пари. И никой от тях не мисли за България!

51

Анонимен

преди 10 години

Не знам кой пи турско кафе с Местан и защо Местан пи минерална вода Банкя. Също така не знам на кого Ердоган пожела успех на изборите и кой отиде на заседание в турския парламент.