74

1

преди 10 години

ГолЕма работа, че са се научили да броят до 12! То пък трЕбва и да го отпразнуваме с бални рокли, запои и дива чалга. А после?

73

Анонимен

преди 10 години

Дори и да не ви харесва, това е част от културата. Българинът за разлика от средностатистическия западно-европеец би дал мило и драго за детето си, за това в този ден, то да не се чувства по-низше от останалите. Балът е отражение на възпитанието, идващо от семейството и не е нищо по-различно от това, което виждаме всеки ден, просто се натрапва повече.

72

Анонимен

преди 10 години

тия турски сериали са им рамътили и без това психясалите мозъчета

71

eks- abiturentka

преди 10 години

Az vzeh rokliata na bratovchedka mi, za koeto pomagah da gleda bebeto si, noseh hrana ot detskata kuhnia i zaslujih hubava roklia. Obuh ejednevnite sandalki, kolieto na mama, Jalko che nemoga da vi pusna snimka. Parite koito mi dadoha roditelite za bl i drehl gi izpolzvah za edna hubava ekskurzia do Venecia.Ne obicham da harcha za gluposti i ne me interesuva kakvo shte kajete.Chuvstvam se originalna sas tova koeto sam.Badete zdravi abiturenti i ne iskaite tova koeto sami ne mojrte da dadete

70

Анонимен

преди 10 години

Така или иначе, това е мнението на българския народ, оставете франспрес. Оставете ни на мира малки кръвопийчета.

69

Анонимен

преди 10 години

Суета?!?! Това е СЕЛЕНИЯ!

68

Анонимен

преди 10 години

и кво се очаква от чалгари?нивото отдавна е паднало под НУЛАТА.

67

Анонимен

преди 10 години

въпроса не е в баловете ...въпроса е в това как гледа на вас високомерна Европа ...като на роби чиито деца нямат право да празнуват ... а само да са тъжни слуги и ***!

66

Dan

преди 10 години

....И сме по красиви и сме по-добри....

65

Анонимен

преди 10 години

От 68 до Автора:Намерих оригинала на "Франс прес" на тази статия !Там няма автор!!!!!!!!

64

optimist

преди 10 години

Смеят ни се чужденците на простотиите...

63

catenaccio

преди 10 години

аху - иху!...после тихо

62

Анонимен

преди 10 години

Ама това не са бедни хора..Това че някои едвам свързват двата края не означава че други нямат пари.В България има доста богати или заможни хора.Както виждате .Едва ли някои бедни родители са теглили дебелите кредити за да наемат бентли на отрочето за цялата нощ.Или да го обсипят със злато маркови дрехи и скъпи джунджурии.Тези хора които го правят имат доста пари.

61

Анонимен

преди 10 години

Хич не ми се вързва панелка в люлин, младост, дружа и лимузина, бална рокля, костюмА на вас?

60

Анонимен

преди 10 години

Гурбетчия, като гледаш все да изпъкнеш и да се покажеш, че си нещо повече от другите, вземи направи бал на един сирак.

59

Хахото

преди 10 години

До НиколовИ моят бал не ми стъпи на много пари! Костюмът ми може би и 200лв. не беше, а познат ме закара с Пежо 406 (това беше преди 10 години). Да съм хвърлил още 100лв. по заведения и това е! Не казвам, че няма как да са по-малко от 1000лв. парите, но щом така преценили - нека! Нали не ви взимат вашите пари!? Така решили родителите и децата, така го направили!

58

Анонимен

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Ako нямашe - "Мама меси, тати - носи" ... -Животът нямашe дa ги намачка още от утрешния ден.

57

Анонимен

преди 10 години

Най-жалкото е, че съвсем скоро след бала, повечето от тези деца разбират, че мизерията, ч която са живяли до бала, ще е още по-ужасяваща за тях.Точно в този момент се превръщат в мъже/жени.Животът е несправедлив...

56

американецо

преди 10 години

Да, наистина е безумие това което се прави - бедни хорица се навличат в дългове само и само да участват в някакъв безумен парад на суетата и да накарат отрочето си да се почувства богоизбрано, па макар и сам за една вечер (нещо като Тошко Колевия "Г-н за един ден") Като цяло обаче добрата новина е, че всичките тези пари се наливат в директната икономика - т.е. инжектират яко потребление. Така, че не е толкова страшно. Да му мислят онези, взели заем на висока лихва за да се изтежкарят...

55

...

преди 10 години

Ами може да се направи извод колко мозък имат тия които завършват и виждат, че родителите им нямат средства и въпреки това изхарчват хиляди за една вечер! Не, че не е нормално да има голям процент необразовани завършващи, но когато тоя процент надхвърли 90% е тогава вече требе да се замисли човек дали си заслужава въобще!