46

Тони

преди 10 години

Всичко се прави под натиска на САЩ,ЕС се управлява от САЩ и това ще доведе до разпадането на съюза.....

45

Анонимен

преди 10 години

EU явно иска да сме вечно в тинята

44

Анонимен

преди 10 години

Ето какви са дълговете на богата европа спрямо БВПВеликобритания 416 %Германия 159 %Франция 188 %Нидерландия 470 %Испания 165 %Италия 101 %Белгия 267 %Дания 196 %Гърция 167 %Португалия 223 %Финландия 153 %Швеция 165 %Австрия 212 %и моите лични фаворитиИрландия 1307.6 %Люксембург 4604.5 %В същото време: Русия 3 %РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЩО Е БОГАТА ЕВРОПА И САЩ?!!!Щото и ризите на гърба им са чужда собственост вече!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Мръсни еврогейове

42

Брaнник

преди 10 години

до 49 южен поток е AНТИБЪЛГAРСКИ ( РУСКИ) ОБИРДЖИЙСКИ проект нa еднa шепa бг. еничaри и московските им господaри, зaтовa потокa нямa дa стъпи нa Бългaрскa земя! 30 г. " изплaщaме" руския " кредит" КЪДЕ Е БЪЛГAРСКИЯ ИНТЕРЕС ТУК?

41

Спеца

преди 10 години

Когато започваш да смесваш политика и икономика , то тогава настъпва хаоса на политкомисарите , не разбират от икономика, но се намесват, като слонове в стъкларски магазин!От цялата политическа истерия и хаос в Украйна , създадена от самия Запад , накрая ще плаща обикновения европеец!Русия ...не , Русия няма да загуби нищо - тя вече спечели цял полуостров!

40

Анонимен

преди 10 години

А нещо за северен поток???Докога мръсните йезуитски европедали ще се гаврят с нас.Завиждам на анличаните ,че вече са на път да се отърватот това раково образувание - *** съюз.

39

Брaнник

преди 10 години

Голям тa.aк ще е ЕК дa пре..е русия и путин- КЛAСИКA, руснaците пaк го дуят нa общо основaние! Брaво нa Европa!

38

Priest

преди 10 години

Някой може ли да ми обясни смисъла на това изявление, че не мога да схвана. Поради конфликт между две държави, които НЕ са членки на ЕС, същият този ЕС налага решения, които ще затруднят икономиката на няколко държави членки на ЕС. Да не говорим, че разрешават преноса на газ през страна, в която бушува гражданска война, от същия източник, който би доставял газ през България, която (поне засега ) не е в гражданска война и по презумпция е по-сигурна като трасе....?????

37

световния жандарм

преди 10 години

По-добре с Южен поток и с Русия, отколкото безгласни роби на дебелите и празноглави бюрократи от ЕС! ЕС се доминира от Германия. Германия се доминира от световния жандарм Сащ! За каква независима Европа става дума?

36

да бе

преди 10 години

41откъде накъде? Мислиш. че BG е суверенна държава, зашо тогава правителството ни говори и действа от името на Русия

35

Анонимен

преди 10 години

Да си е.. майката тоя шваба.Ние си почваме Южен Поток,пък той да си пищи колкото ще.По- скоро Южна Европа ще напусне съюза на гейовете,отколкото той може да спре газопровода.

34

Анонимен

преди 10 години

Югът яде наготово,Западът ги изсира,Изтокът ЧИСТИ СЛЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!!!!!ЕС в действие!!!

33

1

преди 10 години

Еййййййй много платени рубладжии в този форум ,но не мога да разбера защо веднага не поискат да излезем от ЕС и да се присъединим към любимия им Евразийски съюз.Защо не казват гласно България да напусне веднага ЛОШИЯ ЕС,да опъне мрежите на границата,да наложи визи на всички от ЕС и да пътуваме безвизово в Евразийския. Кажете го направете референдум,нали сега рубладжиите управлявате и тогава каквото хората кажат. А до тогава България е длъжна да се съобразява с интересите на ЕВРОПА.

32

геносе Йотингер

преди 10 години

Южен поток не е конкурент на газопровода Набуко и ГАЗПРОМ в бъдеще ще доставя газ за Набуко" чрез Blue Stream. Самият Обама каза, че "Набуко" ще се захранва и с руски газ! Къде тук е газовата независимост? Както и да увърта геноссе Йотингер, все ще купуваме руски газ!

31

Анонимен

преди 10 години

НЕ НА ЮЖЕН ПОТОК,НЕ НА ОКУПАТОРА РУСИЯ

30

От къде на къде ?

преди 10 години

От къде на къде вечният неудачник Йотингер дава указания на суверенната държава България, какво да се строи на наша територия, и какво не?

29

DiDi

преди 10 години

До Димитър Илиев - Абе Митко, ако се въведе единна цена за газа в Европа, това означава точно обратното на твоето твърдение. Ако изобщо можеш да смяташ - смятай. Сега "Братска" Русия ни продава 1000 кубически метра газ, на границата ни с Румъния на цена 560 Евро. Средната цена на границата за останалите европейски държави е 350 Евро. Пита се в задачата - дали цената за нас ще стане по-висока, ако се включим към средноевропейската или по-ниска?

28

Анонимен

преди 10 години

EK moje li da hodi si ..?

27

Брaнник

преди 10 години

Единствено европейците могaт дa кaжaт кaкво ще се строи нa ЕВРОПЕЙСКA земя! A зaрaди вчерaшното изхвърляне нa кaлмикa- " рускоговорящ" милер, бих го нaшибaл с дряновицa по зaдните чaсти! Европa нaд всичко!