39

Анонимен

преди 10 години

До 90 % са русофилиКато всички в България са русофили, как събрахте цели 15 човека на про-руският митинг пред украйнското посолство и защо скрихте руските знамена когато бяхте в центъра на София?Хаха.

38

Божо

преди 10 години

На путин тези нещастни хора не му трябват !!! той ще ги остави в границите на Украйна под предлог , че лошата Европа не дава !!! Ще ги използва като вътрешна дестабилизация , за да контролира Украйна чрез тези отчаяни хорица!!! Германия се е свила като географски граници много след -та Световна война , но е ДЪРЖАВА, а путиновата Русия е безкрайна като територия , обаче на диктаторчето му трябва още територия , а в собствената му държавица е пълна *** от корупция и безнадеждност !!!!

37

EEEE

преди 10 години

Е ,това радва ли ни???Какво значение има от къде са вносните стоки,от Русия,или от запада,след като парите не остават тука.За нас е важно,колко ние сме изнесли.А това че пуснаха на нашия пазар,десетки западни вериги,дето ни вземат бизнеса от ръцете,плащат на робите им тука мижави заплати,продават *** си,извиват ръцете на производителите ни,и изнасят печалбите си на вън,а доколкото разбирам ,и данъци не плащат тука,защото все "на загуба" работели.

36

до 33

преди 10 години

Защо *** събирате по 2 % на изборите, а?

35

Грешка!

преди 10 години

така ли иначе рускините си остават най-хубавите в цяла Европа

34

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 30 А и най-готините де . А ЕС се превръща в сбирщина на педофили,*** и ***. А за Украйна.Днес бг удобно пропуска че в Житомирска област 100 воиника от украинската армия са дезертирали. Като ги подгони глада ,дезертъорите ще се увеличат доооста. Само накрая да не тръгнат към Киев да се саморазправят с Турчиновци,Яйценуци и подобни,че няма да има кой да ги спаси,при положение,че са си хвърлили всички сили срещу Славянск

33

Атанас

преди 10 години

До демократ 1Трезвенико зеклет! Ти първи скокна като ощипана мома. Има ли премия за първите? Нещастнико, този савтомата е един от всичките излезли и не се крие. Очевидно не е военен. За такива "демократи" - бой по манерките!

32

90 % са русофили

преди 10 години

а тия мишки дето не са излизали извън стаята с компютъра живеят в абстрактна реалност

31

Анонимен

преди 10 години

Офисният планктон от всички министерства, всякакви агенции, НПО-та и МГО-та е плъзнал по форума да изпълнява опорните точки на американското посолство. Продажната компрадорска върхушка я тресе треска усеща че идва краят.

30

Анонимен

преди 10 години

Русофилчетата ги дразни, че извън виртуалното пространство 90% от бялото население на България е против руската ***

29

И бълг. лизачи

преди 10 години

на американски *** също са най-евтини за УСА

28

Анонимен

преди 10 години

В Украйна цари хаос, страх и лъжлива информация!Само погледнете какво се случи в Одеса - "а някъде имало митинг/шествие за федерализация и дружба с Русия, а сме ви избили и никой нищо няма да ни каже". Там беше като назидание!А това че са забранили Руска телевизия при толкова много рускоезично население.А че повечето украйнски телевизии са на олигарси, тия дето подкрепяха Янукович?А тая олигархия още си е там, и тя потдържа властта!Вината е не само на Украйна, но и ЕС и САЩ !

27

Анонимен

преди 10 години

така ли иначе рускините си остават най-евтините в цяла Европа

26

КОНЧИТА ВУРСТ

преди 10 години

заби поредния пирон в ковчега на ЗАПАДНАЛАТА ДИМокрация

25

Анонимен

преди 10 години

Кирияк-стефчовците, евролиберастите и прокраварски настроените мизерници пак се включиха да хвалят славната еврокраварска ***, тотално незачитайки факта, че Украйна не е само инертна биомаса, която просто преместваш като пешка в играта на геополитика. То ако ги питаш и Съединението за тях е незаконно, защото нарушава берлинския договор, нали само за международното право *** по форумите.

24

Анонимен

преди 10 години

Посвещава се на *** от ДнесЖурналистка е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

23

НАРОДЪТ НА ДОНБАС

преди 10 години

каза тежката си дума и олигарсите в КИЕВ се изпуснаха от страхСАЩ и марионетките им у нас се чудят как да замажат гафа. Света видя, че цялото население на Източна Украйна с часове чакаше да се изплюе по сурата на чичо САМ

22

Анонимен

преди 10 години

Казаците здраво държат калашниците, а щом бабите са хванали тояги....Вижте имената на въстаналите градове - Славянск, Красноармейск, Комсомолск, Стаханов, Димитров (на Георги Димитров), Первомайск, Фрунзе, Славяносербск, Иличовски район, Ленинский район. Май ви се изправят косите?

21

Анонимен

преди 10 години

Разпада е необратим след действията на властите/хунтата. Колкото повече време има бойни действия и не се преминава към диалог, толкова по вече области ще са недоволни и са възможни и там бунтове.

20

Стоян

преди 10 години

Всяка държава в коята властта е корумпирана е нехае за народа е застаршена от разпадане, така че Украйна няма на кого да се сърди. За съжаление и при нас нещата не са много по- различни.