97

до 114

преди 10 години

не западни фирми,а комунистически престъпници от дс цоцат и изнасят заграбеното в западни банки.много си наивен. в бг никоя нормална западна фирма няма да дойде.тия които ги гледаш че са уж западни са регистрирани на запад от агенти на дс и само формално се представят като западни за балъци като теб

96

Анонимен

преди 10 години

114, по-долу съм обяснил, че нашето е всичко друго, но не и демокрация :) Чети по-внимателно.Моята реалност е повече от добра, но окръжаващата ме е лоша и затова не желая да живея тук.

95

Неуспял поляк

преди 10 години

До Анонимен 111Така е момче,прав си.Аз като бивш член на УПА участвах в кланетата на поляците и евреите в окръга Волин-Подолие в есента на 1943г.За по-малко от месец избихме около 120 000 поляци,живеещи на територията на Волинска област.Колко евреи избихме,по същото време не мога да кажа,но съм сигурен,че и те не бяха малко.Ние помагахме на СС и германската армия на Великия Фюрер и Освободител на народа на Украйна - Адолф Хитлер.Власовските дивизии в състава на Вермахта бяха от наши хора.

94

Анонимен

преди 10 години

На тези хора на снимката Западът им обяснява, че е нормално местното население да го разстрелват по улиците, като местното население трябва да приеме това за нормално и да не се противопоставя по никакъв начин, защото ако го направи ще се счита за провокация. Това ли са защитниците на демокрацията бе? Демократите на въже, след 25 години демокрация българите в България са с 25-30% по-малко (спад на население от 9.1млн до 6.6млн), за сметка на малцинствените групи!!

93

Анонимен

преди 10 години

по бг Черноморието навлиза руската мафиотска измайловска групировка. в одеса главно е тамбовската руска групировска. пазара е парцелиран.главатарите на мафиотските групи до един са и агенти на руските тайни служби.по тяхно подобие и нашите бандити,банкери кредитни милионери до един излезнаха агенти на дс. когато говорим,че прехода в бг не е успешен винаги трябва да знаем че този преход започна и е осъществен от комунистическите тайни служби.

92

до 107

преди 10 години

демографския срив е мит бе *** такова, действително сме 12млн, не 6.6млн души в България. Ти живееш в някаква *** паралелна реалност, в която явно всичко е по мед и масло. Тъпеци като тебе разказват колко е страхотна демокрацията в която изкупиха всичко на стотинки, западни фирми цоцат държавата, ние трупаме дългов, Дънди изнася злато и платина срещу 0.75% комисионна и *** като теб ми говорят за позитано, дъвкане и други мозъчни пръдни. Ти верно живееш в друг свят

91

Стършел

преди 10 години

Всичките са скапани главорези!....да вземе някой и на техните деца да им извади очите и счупи краката.....ненормална, комплексарско-руска ***. И през втората Световна война руските войници са изнасилвали и крали от мирното население, това което те са правили никой друг обикновен войник не е правил.

90

Анонимен

преди 10 години

Може да ги наричате сепаратисти, но наричайте бандеровците с истинските им имена - фашисти.

89

666

преди 10 години

До 99,Интересно,ако видиш мен на кого ас приличам?Браво на антифашисти,смърт на бандеровци и на националисти,позор на европа забравиха за фашизма.

88

Неуспял поляк

преди 10 години

Руските сепаратисти се подкрепят по две направления - от запад с център Варшава и от изток с център Москва.Ясни са ни поляците,те никога няма да ни простят задето ги клахме като *** в есента на 1943г.Злото за Украйна винаги е било двуполюсно,а то се нарича Полша и Русия.Защо това е така,е ясно на всеки който има мозък и сиво вещество в главата си.

87

Анонимен

преди 10 години

1) първо винаги е добре да имам опорни точкиТи си първият, който си признава, че така му е добре. Оценявам го, има напредък при вас!Ако не беше добавил точки 3, 4, 5 и 6, можеше и да ти повярвам, че съм се объркал и може верно да си някой що-годе мислещ човек. Ама щом въведе мантрата за "обратните", "модерното", "дивия капитализъм" и "чиниите", дето на Позитано го дъвчете от месеци вече, се издаде. Нищо, следващия път по-добре.

86

до 102

преди 10 години

1) първо винаги е добре да имам опорни точки - при теб липсват, като жена си2) аз съм пробивен и справям навсякъде, не ми се налага да емигрирам3) ти ще си този, който иска да емигрира4) защо плюеш по прозападните ценности, да си обратен е модерно, дано имаш модерни деца5) да драги ми смехурко, колкото и да ти е странно демокраията не е онова от филмите, а това тук днес, нарича се Див Капитализъм, но може и Икономически Геноцид за по благозвучно6) успех с чиниите на запад

85

хахаха

преди 10 години

До бaт Здрaвко--леле па да те пратат и теб там,третополно соросоидче и да ти направят трети шлайф на аспуха

84

Анонимен

преди 10 години

"Фашистите на бъдещето ще наричат себе си антифашисти."Уинстон Чърчил

83

бaт Здрaвко

преди 10 години

Всичките сa зa пaндизa!

82

Анонимен

преди 10 години

97, пускай си опорните точки и не се опитвай да разсъждаваш, че не ти се получава.Проституират рускините по Запада, има ги с купища. Ако не ми вярваш, пообиколи, а не са и скъпи. Колкото до обратните, в момента един такъв е лидер на БСП, в собствената му партия му го говорят зад гърба :)И в България в момента е всичко друго, но не и демокрация. Ти, ако искаш да се върне комунизма, *** в Северна Корея. Щото тук няма да се върне вече ;)

81

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ПРИЛИЧАТ НА УБИЙЦИТЕ НА КАДИРОВ НО БЕЗ БРАДИ.

80

Квинтесенция

преди 10 години

Квинтесенция: Антифашистите от Югоизточна Украйна се борят за свобода срещу фашистката диктатура в Киев, инициирана, създадена и финансирана от ЕС, Нато и Сащ!

79

до 90

преди 10 години

изчезвай *** недорасла, нали си демократ бе? 25 години демокрация малко ли са ти, не искаш ли дъщеря ти демократично да проституира за някой ***? А обратен син искаш ли?? А няколко други западни ценности в семейството, не щеш ли? Само устата ти голяма, щял да емигрира, нали е демокрация в България, стой бе! Стой, че да плащаш на демократичното МВФ лихвите натрупани в демокрацията. Не само ти, но и внуците ти ще плащат. ***, чак разсъждава на глас

78

ник

преди 10 години

до 68 Не се издавай ,че си неориентиран,с ограничен багаж и не си ходил войник!