66

Анонимен

преди 10 години

Пълно с ГМО та дори и при хората

65

гай баньо

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълКато те чета си мисля за Перник.Перник обаче не е България.

64

Анонимен

преди 10 години

*** цености, тоя трябва да пее само в каца

63

до 72

преди 10 години

Ох добре поне че призна че има страхотен глас, това е все някакъв напредък.И след като Господ е решил да дари този "***" със страхотен глас, кой си ти че да му противоречиш кой с каква мисия е на тази земя?

62

аС

преди 10 години

Фреди Меркюри никога не парадираше , че е обратен...Това не му попречи да остане велик ...Това гейче, дето се пъне , утре ще бъде забравено...Еднодневка

61

Анонимен

преди 10 години

Кой според вас щеше да му обърне внимание на това целунато от Господа момче?youtube/watch?v=aEK5jNKcMRQПроблемът си е лично ваш, че не можете да различавате артиста от *аса.

60

Анонимен

преди 10 години

Европа се превърна в уникална комбинация от най-лошото от света. Хем я напълниха с талибани, хем в същото време налагат и "ценности", отвращаващи и талибаните, и нормалните хора. Та да обобщих:-Ислямистки откачалкиКомунисти, фашисти, обратни (Най-вече душевно) и "политически коректни" - на един ред, понеже всичките изброени имат нещо общо - искат да задушат нормалните хора и да им отнемат правото да живеят според собствените си ценности.-Разбира се, диви капиталисти/олигарси

59

Анонимен

преди 10 години

Абе кво искате, то в Европарламента повече с обратна резба за това позваляват гейпаради

58

Х

преди 10 години

Азис пее по хубаво.

Много ми е забавно да чета коментарите тук на "истинския български мъж, балканския лъв". С какво се характеризира този типаж? По цял ден седи масата, пие ракия псува успелите хора и богатия Запад. Постоянно показва еднаквостта си с неговия пиян руски братовчед. След ракията редовно пребива жена си, за да изхвърли напрежението от себе си. Скъсва се да плюе по*е и по фашистите, иска затвори за всички тях, макар точно фашистите да прилагаха този метод. Мечтае за миналите успехи е псува.

56

Тялото

преди 10 години

Направо ми се повръща като го видя този. Има всяко право да бъде каквото си иска, но защо ни е на нас да го гледаме? Нормално е да има болни хора, недъгави, грозни, но трябва ли да им правим парад на всички? Политическа коректност, или пълни глупости.Да го пратят на концерт в Иран, да демократизира местните.

55

Анонимен

преди 10 години

Тотален извратеняк и срам за човешкият род!

54

1

преди 10 години

Посестримата на Азис!

53

О'банана

преди 10 години

Това е годеника на Ангела Меркрл :)Европейска му работа

52

Tina

преди 10 години

Това не е нормално, разберете. Не е нормално.Ако иска да е мъж - нека да е мъж. Ако иска да е мъж, който спи с мъже - да бъде такъв. Ако иска да е жена - поне да се направи като Дана Интернешънъл /мисля, че и тя беше на Евровизия/. Това, което прави Европа е да налага изкуствен "трети пол", който нормалните хора /от Изтока, разбира се/ отхвърлят. В какво се превърна Европа на Да Винчи и Моцарт?!...То затова и араби, азиатци и *** ги клатят редовно. Лошото е,че искат това и за нас...

51

Анонимен

преди 10 години

Поне шоуто си отговаря на името - това е визията на европа. Комунисти, фашисти, обратни, педофили и всякакви други извратеняци

50

Анонимен

преди 10 години

Наистина се питам - ТАМ ("в Европа") ли ни е мястото? Каква култура, какво изкуство ... Според мен - кръгом и с 300 бегом обратно!

49

Анонимен

преди 10 години

абе проскубан петел България не участва вече на Евровизия,а това че вие турците не си показвате леворезованите на "музикални фестивали" тип Европростотия не значи че при вас извратеняците са по-малко,само това дето на изток се купувате и продавате като *** е достатъчно да замълчиш и се убиват жени заради "семейна чест"

48

Анонимен

преди 10 години

Какво по подходящо олицетворение на бъдещето на ЕС?Бисексуални травестити и хетеросексуални хомосексуалисти.Нито мъже нито жени.. нито хора.Нищо нищо, те арабите ще ви изпапкат.Целият смрадлив коптор от изтрещели откачалки.Християните бяха меки и отстъпчиви.При мюсюлманите ще похапвате сериозно колеца.Времето лети..

47

дядо

преди 10 години

ЕС=СОДОМ и ГОМОР