39

но комент

преди 10 години

Какво да разследват, като госпожа Ащън е пряко отговорна за жертвите , чрез подкрепата си за фашисткия преврат в Киев, и заради тазци си подкрепа трябва да застане пред международен трибувнал!Госпожа Ащън лично прикри снайперистите стреляли по граждани и полицаи в Киев.Госпожа Ащън, госпожа Меркел и господин Обама са военно престъпници!

38

анонимен

преди 10 години

Истината е , че точно тази и ЕС , трябва да бъде трябва да бъдат призовани на съд , за подстрекавани на безумни убийства.

37

Анонимен

преди 10 години

Показваха кадри от събитията вчера в Одеса. Хората, които успяха да изпълзят полуобгорели от пламтящата сграда, бяха пребивани с тояги от тези, които ги причакваха на входа. Други от улицата стреляха по нещастниците, появяващи се по прозорците и парапетите, преди да скочат и да се пребият. Не хора, а зверове!... и САЩ и ЕС подкрепят именно тези зверове !Това е тотален цинизъм, г-жо Аштън !

36

681

преди 10 години

Ти пусни духа от бутилката а после се прави на съпричастен и невиновен .Тая кукумявка дето за нищо не става трябва да бъде разчекната и одрана.

35

АНТИХРИСТ

преди 10 години

Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях,които подписаха бълг. политици.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ-евреина(Станишко),хидроинженера(Доган и мафия),***(Костов) и пожарникаря-мутра-милиционер-шериф,чалгар,закрилник на силиконки,летящ политик,магистрален шут и циркаджия.ЧЕТИРИМАТА са наследници на римския император НЕРОН-гонител и убиец на християни.Те също гонят милиони млади българи(емигранти) и убиват хората чрез кражби в сферата на здравеопазването и икономи

34

Анонимен

преди 10 години

тая като е видя...... страх!!!!!!

33

ники

преди 10 години

Това е все едно да бяха изгорили живи ранобудните студенти в СУ и тази дърта *** да иска независимо разследване.КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ.В моите очи ЕС се превърна просто в бандитска организация подвластна на корпоративни и престъпни интереси.Това са истинските бандити.

32

писна ми

преди 10 години

Какво независимо разследване бе! Ние, обикновените хора, видяхме и чухме! Вие, заедно със САЩ сте подстрекателите на тези убийства! Вие и нелегитимните власти в Киев избивате хора и окото ви не трепва! Вие, а не Русия, сте виновни за кървищата в Украйна и погнусата на хората от вас ще се разраства все повече и повече и желанието на хората ще е да останат извън вашата престъпна общност!

31

клонинг

преди 10 години

Т.н. ЕС, клонинг на Цру, настоява за независимо разследване на събитията в Одеса. Толкова независимо, колкото и това за разстрела на Майдан! Важното е Русия отново да бъде изкарана единствен виновник!

30

ах моля ви се

преди 10 години

На това му казваме "Кой ми с.ра в гащите?"

29

Капутин

преди 10 години

Вън руският окупатор от Украйна !

28

Беловласия

преди 10 години

ЕС са империя на злото.Най големите глобалисти са най мръсни комунисти,разбирай и фашисти!ПРАВОСЛАВИЕТО е пътя и светлината!

27

Аштън да каже...

преди 10 години

Кой подкрепи настоящите превратаджии... кой мълчеше докато те подкрепяха въоръжаването на 'Десен сектор' с американски и немски оръжия...Чионистиката западна политика, слугуваща на корпоративни интереси е виновна!

26

Анонимен

преди 10 години

Надявам се, че новият "Нюрнбергски процес" ще се проведе в Киев.

25

Анонимен

преди 10 години

До Америка благодариБлагодарение на Уорлик и командвашите го *****раси в САЩ много Хамерикански мечти се сбъднаха. За съжаление за сметка на българските мечти.

24

Българин

преди 10 години

"Аштън призовава виновниците да бъдат изправени пред правосъдието"Г-жо ,съгласен съм с вас.Пред правосъдието първи трябва да застанете Вие и ЕС ,защото провокирахте тези събития..Единственото ,което мога да направя като представител на най- бедната държава член на този съюз е да ви презирам.Заради интересите на най- богатите страни от този фалшив съюз вие сте готови да залеете с реки от кръв държава с над 45 млн. население. Вашата демокрация не е нищо друго освен "най -обикновен фашизъм"

23

До ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Инстинктът е първото впечатление за човека срещу теб. Първите 5 до 10 секунди, другото вече са манипулации от облекло, изказ и така нататък. Но в тези 10 секунди вече знаеш харесваш ли някой или не. Тези всичките от ЕС ако ги опказват един след друг за по 10 секунди ще е като филм на ужасите ....

22

СЯНКАТА НА ЦИОН

преди 10 години

До БратРазбира се, че Новият световен ред няма нищо общо с истинската демокрация.Той е една антихуманна и антидемократична система.Демокрацията я ползват само като стръв за наивните хора като украинците. Тя е също параван, зад който се готвят да извършат чудовищни неща с човечеството.Всъщност защо казвам че се готвят ? Те вече ги вършат !Русия е последната преграда. Русия е последният мохикан !След това ще лъсне истинският облик на новата система. Макар че те и сега трудно вече го скриват

21

Анонимен

преди 10 години

Оказа се че ЕС и НАТО са просто терористични организации.Никой от т.н. западняци не осъди изгарянето на живи хора.

20

Америка благодари

преди 10 години

Америка благодари за стотиците изгодни договори за тях, които подписаха българските политици.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЧЕТИРИТЕ ЖИВОТНИ НА АНТИХРИСТ - евреина(Станишко), хидроинженера(Доган, мафия и наместници), ***(Костов) и пожарникаря-мутра-милиционер-шериф-чалгар-закрилник на силиконки, летящ политик, секретар, магистрален шут и циркаджия и още и още...