25

Анонимен

преди 10 години

Тук стана напечено. Убият ли руснаци, Путин ще им разгони фамилията на всички платени терористи от Мегданя за 48 часа максимум.

24

Леле че народ

преди 10 години

До Иван Еми кажи-речи е така Че и са и мотивирани ,направо ще стане страшно за Киев.

23

Анонимен

преди 10 години

Aко тоя *** застреля дори един "активист", смятай че руските войски са влезли :D Те само повод си търсят, а украинците явно са толкови ***, че да им го дадат...

22

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 10 години

Брееей, много платени комунярчета пишат против украинските герои, опълчили се срещи руско- фашисткото робство и постоянни провокации от Кремъл!Браво на вас, кутевчета, заслужавате си жълтите стотинки!Ха сега пляскайте минуси да ви преброим колко *** сте!

21

123

преди 10 години

До АнонименДА АМА НЕ.....

20

Иван

преди 10 години

Руската армия е готова да тръгва на война.

19

БМ_21Град

преди 10 години

Сега всичко зависи от това как ще бъде проведена тази операция /ако е започнала действително/ .. ако тя се превърне в масово избиване на обикновени руснаци, не желаещи да бъдат управлявани от бандеровската банда завладяла чрез терор властта в Киев, на Русия не и остават много ходове ..руската армия за 24 часа ще разгони бандеровците-майдановци. Ако операцията премине само с арести може и да се размине вмешателство от страна на Русия.

18

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА ! БОГ С ВАС !!!

17

Леле че народ

преди 10 години

Вярно е. Но работите отиват,че едните казват ,че имало бронетехника(Киев) а руската телевизия казва,че няма бронетехника Вижда се как строят барикади

16

Анонимен

преди 10 години

Защо на Цветница тръгвате срещу народа и искате Бог да е с вас? Кой Бог? С вас е само Мамона, нали нему служите, сатанисти!

15

АНТИ

преди 10 години

Ей сега ще я оплескат!Почвам да се притеснявам за сезона по Черноморието!

14

ответна реакция

преди 10 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Киев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да се спасяват.

13

оа

преди 10 години

на Кличко не са терористи като искат сваляне на правителството а сега който негодува е терорист и ще бъде упражнена сила !!!

12

Анонимен

преди 10 години

значи в Киев бяха герои, а тук са терористи?лицимерие и цинизъм!в такъв празник искат да се лее кръв!фашисти!!!!!!!!!!!!

11

без изключение

преди 10 години

В България има руски агенти! Целият народ на България, всички без изключение, са агенти на Русия!

10

maketo

преди 10 години

до 1 радваш ли се радвай се момче а кат почнат да падат бомбите па се радвай питай патило момче още има ора преживели големата война миналио век и да ти кажем не е кат да си пиеш ракията у кръчмата

9

Истинската опасност

преди 10 години

Истинската опасност идва от частната компания Greystone Ltd., която всъщност е филиал на ЦРУ и подготвя наемници за терористични акции против мирното руско население в Източна Украйна. Парите идват от украинските олигарси. Благословията идва от ЦРУ и от Държавния департамент на САЩ.

8

Shark

преди 10 години

Как така едно нелегитимно правителство, завзело властта в резултат на терористичен акт тръгва да се бори с тероризма. Ще сгазят лука украинските пресвдоевропейци и американски ***. Тъкмо целия сват да види що за демократични ценности има ЕС щом подстрекава и толерира подобни действия.

7

kesiksik

преди 10 години

Бог да е сьс вас. Да живее Украински народ

6

Анонимен

преди 10 години

Москва няма да спре с провокациите в Украйна. Постоянно ще дестабилизира обстановката в страната по всевъзможни начини.