139

Винету

преди 10 години

Да попитам,ти другарю Борисов с твоята група велможи-ГЕРБ,какво направи за Българина?Управлява като лапач и искаш пак да крадеш?!Всеки си плаща за дяволъка,Мутро нагла!

138

Анонимен

преди 10 години

До 162 ***! Махни се от Българияи си вземи и ББ! Вече ни писна!

137

серГЕЙ

преди 10 години

Борисов печели изборите пак!!!!

136

седан

преди 10 години

До опаа какъв трябва да си да слушаш Борисов? жалко, че няма да ми отговориш..

135

Анонимен

преди 10 години

наистина се чудя, има ли хора които да харесват *** от снимката

134

троекуров

преди 10 години

тиквата е силна в своята простотия , иска пак да е начело и да краде в несвяст с шайката си , да върви на майн....си

133

ВЕСЕЛБА !!!

преди 10 години

Какви всенародни тържества ще настпят, когато този гнусен и *** индивид влезе в панделата

132

Анонимен

преди 10 години

bab i edo kato 4uha za zaboliavaneto na Boiko- a imenno metastazi v misleneto- zapo4naha da se krstiat, paliat svesti da kisnat jito i klicat orehovi iadki-- i dvamata sa izkliu4ili tv-ra, ra-to i ne4etat vestnici zasto se strahuvat 4e ako tikvata se podue i pukne-4e she si zaminat i te ot radost

131

социолог

преди 10 години

Тази омраза към Б.Борисов от другарите показва , че той е на прав път. Единствено той беше ги смачкал и пак той ги мачка. БСП-ДС нищо не може да ги спаси , даже и новата им патерица Бюреков-дудуков. Никакви опорни точки не могат да му попречат към властта. А след това пак ще си говорим.

130

Анонимен

преди 10 години

Бойко яздейки краставото магаре цуцко ще отиде на постоянно местоживеене при бай Ставри,-2 етаж,южно изложение.

129

3 млн

преди 10 години

Сичкото ***

128

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

127

Анонимен

преди 10 години

NAT GEO WILD

126

Анонимен

преди 10 години

Ой, Тигре, Тигре, имаш ли пари ?Имаш ли пари още от Здравната каса и Сребърния фонд на пенсионерите, който окраде заедно с приятелчето ти - *** Дянков.Или вече ги изхарчи Бистришки Тигре от село Банкя ?

125

Анонимен

преди 10 години

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите.

124

Истината

преди 10 години

Както винаги Боко споделя желанията и фантазиите си, които винаги са далеч от реалността. Дори предсрочни избори да има, той никога повече няма да управлява България.

123

Анонимен

преди 10 години

ами щом е така айде пак симеон данкофф. той купуваше играчки за децата си (разбирай *** на герб) всеки ден, а за хората - ни делник, ни празник.... взеха да се палят от отчаяние по улиците. не че сега е друго...

122

психолог от ДС ГЕРБ

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато ГЕРБ-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за четири години от управлението на ГЕРБ-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Б. и Ц. Ц.. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по крадливо и нагло.Нека да спрем кражбите на ГЕРБ!

121

Анонимен

преди 10 години

кого плашиш бе проста тикво

120

Inhabitant

преди 10 години

Искат му се предсрочни избори, за да ги организира избрано от негово служебно правителство и отново да манипулира изборните резултати.