167

барометър

преди 10 години

Щом Ричард Ран не одобрява забраната, значи никога не трябва да я премахваме.

166

Дедо

преди 10 години

Протестите за забрана на проучванията за шистовия газ,бяха организирани от комунистите, за-да ни направят още по-зависими от Русия. Както и протестите пред НС от м.Май 2013г.до преди малко,бяха също комунистическо изчадие,за да се правят на жертва и запазят властта си. Язък за народеца.

165

Тоя бил много

преди 10 години

елементарен, бе:)А и цялата тая телевизия....За шистовия е цялата работа, разбира се!Дупчете си Америка, колкото си искате, но не ни давайте акъл!Става дума не за пари, а за МНОГО пари!....Не сме чак толкова прости...

164

Анонимен

преди 10 години

Този оли*офрен сигурно са го изгонили от родината му, то и там останалите нормални хора са се вдигнали срещу този отровен начин за добиване на газ, и сега се опитва да сее пропаганда из останалия свят, с надеждата да се навие някой беден и отчаян народ и да стане още по-беден и отчаян, но въпреки продажните ни политици - по*логи, ХОРАТА в България като цяло не са и*иоти и няма да се поддадат на подобна гунсна измама!

163

до 168

преди 10 години

Тези дни няма химикали в небето. Сега чух защо. Руски самолети ни нарушавали пространството.Много съм учил, но никога не съм учил, че демокрация значи да правиш това, което кажат американците.Сигурно съм глупав.

162

Анонимен

преди 10 години

шистовия газ го спря руската агентура в бг,има я в изобилие,съветофили русофили *** колкото искаш

161

платен трол

преди 10 години

До 163На твое място бих прочел плана " Ран-Ът" . Преди да си направя труда да го прочета и на мен ми се струваше преувеличено, обаче в този план така детайлно се изброява всичко, което се случи в тази клета държава, че чак те побиват тръпки, докато го четеш. Повярвай ми, след прочитането на това четиво, мислите ти към този индивид ще са всичко друго но не и проевропейски, хуманни и прочее алабализми.

160

Знам го тоя!

преди 10 години

Е те тоя е нашия тати,демек ни е е..л майката.Съсипаха ни държавицата, заедно с оня другия Ът,според тях не трябва да сме повече от пет милиона души за да сме им по изгодни.Плнанът Ран-Ът е достатъчно показателен колко са ни близки Хамериканците.Боже,моля те опзи България!!!!!!!!

159

Кратун

преди 10 години

Къде го видя този огромен напредък през последните години? Май трябва да си прегледаш и другото око.... Тровете си вашите земи с тези химикали. Дори в южна америка не ви търпят вече. Вън от България!

158

Анонимен

преди 10 години

Има кой да ги слуша и да им се подчинява срещу облаги.Поздравявам едноокия пират с любимата на всички от прехода песен на Петра - Хищна хиена.Инак, тези и много други, които не са споменати, просто няма да стигне мястото, преди повече от година, при управлението на главния васал, ги нарекох българоубийци. Плагиатите го усвоиха бързо, защото е много точно. Исторически издържано. И потвърдено.За това ми е безразлична нелепата свада на разни за предателството на Левски.Да живее Киряк Стефчов!

157

Анонимен

преди 10 години

Малко ли ни тровите с химикалии в небето и ГМО, че сега и шистова газ да ни довърши? Ходи си прави експреиментите в Франция, Англия и Германия.

156

Анонимен

преди 10 години

Действително е голяма грешка от негова гледна точна.*** би трябвало усилено да си унищожат питейната вода и земята за да могат после неговите приятелчета да продават вода и храна на космически цени.*** БГ вече си унищожиха индустрията.Хвали БГ щото е световен рекордьор по намаляване на населението.В техният измислен свят населението на Земята трябва да бъде не повече от 9-10 милиона.Останалото ферми обработвани от роботи.Хубавото е,че изтрещелото им поколение рано или късно ще изпука

155

e

преди 10 години

Не съм антисемит,но сам против големия световен Карционом -ционизма.Има разлика.Еврейския народ не е виновен,че има ционистични *** ! Сякаш българският-че има миризливи попове.

154

Мила родина

преди 10 години

Ще ти заврем газта в мръсния газ! *** долен. Щом изкачат изведнъж такива като него и Нуланд, значи положението е много зле! Братя и сестри БЪЛГАРИ, сега е момемта да се обединим!!!

153

до 157

преди 10 години

Не е Ран виновен, че: мафията ни управлява, комунистите не са сдали позициите и вече техните деца и дъщери ни управляват, енергийната мафия изсмуква всичко и не допуска друг източник на газ освен Русия, битовата престъпност ни е завладяла и всеки се страхува за живота си и на своите близки, съдебната ни система е мимикрия, а служителите на МВР са престъпници... медиите са купени, покварени и гнусни, та затова кой е виновен... комунистически *** и руски агент.....

152

Анонимен

преди 10 години

Nasheto nastoqshte e , "SVETLOTO BUDESHTE" kum koeto ni vodeha drugarite ot Moskva .Taka 4e, ne se surdete na ednookiq.

151

e

преди 10 години

Еврейски ционисти- световни престъпници :Хари Соломон Труман-масон-ционист 33-та степен (еврейска оптрепка) погуби два града-Хирошима и Нагасакии положи "основата на страха".

150

e

преди 10 години

Соломон Пасиев-ционист и *** от най-низка класа.

149

e

преди 10 години

Левон Хампарцумян арменския престъпник

148

e

преди 10 години

Красен Станчев български икономист, съосновател и директор, ръководителя на Института за пазарна икономика (ИПИ)