75

Анонимен

преди 10 години

ЛОШОТО НА ЗАКОНА Е, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА НАЛИЦЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЗА ДА ИМА И СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙСТВИЯ. А АКО НЯКОЙ СЕ КАНИ ДА ИЗВЪРШИ ТАКОВА? КАК СЕ ПРОЦЕДИРА? ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА ГИ ЗАПЛАШВАТ ПО ТОЯ НАЧИН, ЗА ДА СЕ СВЕСТИТЕ МАЛКО. ЧОВЕКЪТ Е ПОТЕНЦИАЛНА ОПАСНОСТ ЗА ОБЩЕСТВОТО, ЗАЩОТО НЕ Е ДОБРЕ ПСИХИЧЕСКИ! КАК НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ТОВА?!?!?!?!

74

Анонимен

преди 10 години

Да се забрани на Полицията да гледа екшън филми !

73

Анонимен

преди 10 години

Номер 70 ви го каза много ясно! Още ли ще ми спорите, че било правилно да нахлуват в спалнята му, все едно ще завладяват Полша?

72

Анонимен

преди 10 години

Видно е, че тя го е подлудила!

71

123

преди 10 години

От тези отговори личи, че жената и синът и не са добре, но разбира се само специалист може да даде диагноза. Лошото е, че от неадекватни изказвания се правят сензации, а се бяга от истинския проблем: лошо ръководство, слаба организация, липса на знания и умения за упражняване на тази работа и резултата е - смъртта на служител и други ранени. Това е проблем, който се избягва и който е навсякъде, защото кадровата политика е шуро-баджанашка.

70

Анонимен

преди 10 години

Ако така продължава Полицията, не само че ще бъде осъдена в Европа, но няма да оцелее и един от "спецовете".

69

ОСТАВКА-некадърници

преди 10 години

Ей колко зомбиран е народа,каквото им кажат властите на това вярват,ами ето я статистиката Петко"лудия"е пишел писма до всички институции запознах се с две от тях първо са високо интелигентни обосновано написани,второ никой не му е обърнал и юта внимание на жалбите,после децата всички знаем,че се събират в училищни дворове нощем и безчинстват по всевъзможен начин,и след като го обиждат под прозорците и му ги трошат,той пише жалбата че ще им отвърне с оръжие,и после идва шоу атракцията на данс..

68

до 68

преди 10 години

Евалата, бонусе, всеки ловец значи е потенциална заплаха за обществото, първо, и втори дали е "луд" е много спорно, ама много!

67

И...

преди 10 години

Любопитно ми , ако е имало снимачен екип, който е бил та да заснеме операцията, защо до този момент няма нищо черно на бяло??? Бог да прости загиналият полицай, но от резултатите: 1 убит и 3-*** ранени излиза, че един лабилен човек, решил да защити себе си и дома си е много по-опасен от барети изпратени да му вземат оръжията... Ясно е, че имаме подценяване на ситуацията, но тази грешка на някой велик началник направи една жена вдовица и едно дете сираче... Колко е жалко и тъжно всичко!

66

Анонимен

преди 10 години

Нашите полицаи могат само да ходят да бият хората по дискотеките да се правят на велики. Видяхме ги колко струват, когато наистина има нужда от тях.

65

Анонимен

преди 10 години

В Наказателния кодекс е записано, че по подобен начин се влиза в чужд дом и се задържа лице единствено ако в момента се извършва тежко престъпление и е необходимо веднага да бъде предотвратено !!!!!!!!!!

64

Анонимен

преди 10 години

Ако тази полицейска акция е СПЕЦ, то много по-добре е да разформирават тези части , или колкото са останали от тях !

63

Анонимен

преди 10 години

61, едно е да чуеш "ше те счупа от бой, пед*лче" и съвсем друго "ще застрелям тия деца, ако не спрат да шумят" или нещо от сорта. Има и два "бонуса" - луд човек и арсенал от оръжия. Как ти се вижда? На мен не много добре. Ама разни хора, разни... отклонения.

62

Анонимен

преди 10 години

Полицейските дрехи не са идентификация за принадлежност към полицията! Тия с качулките в 5 сутринта в спалнята му да са се представили случайно с лицата си и служебна карта? Ми ще стреля човека бе, разберете го, ще стреля!

61

независим

преди 10 години

Не политизирайте,психар си е човека.Още 2012 е подготвена акция,после отменена.Че как искате да говори майка му,че е убиец ли.А той си е.

60

Анонимен

преди 10 години

Ако в моят дом влязат по същият начин - със сигурност и аз ще ги попукам ! Абсолютна грешка на Полицията ! Не се прави така бе кинаджии !

59

Анонимен

преди 10 години

Последно какво се оказаГейовете болни ли са или са различни?Щото вече се обърках

58

в

преди 10 години

Не ми е ясно само как е започнало всичко , явно човека има някакъв проблем след като го е било страх да излиза от вкъщи и изведнъж вижда толкова много полицаи да нахлуват в къщата му .., а вместо да го правят можеше да извикат един психолог да разговаря с него и да го настанят да се лекува ! Оставка на Йовчев и на всички ръководили тази акция .

57

Анонимен

преди 10 години

Тази майка много е допринесла за състоянието и социалната реализация на пациента. Все пак, ако полицията беше подходила по-разумно, нямаше да стане такъв цирк.

56

до 52

преди 10 години

Какво е заплашил бе, на ден поне по 10 пъти можеш да чуеш някой някого да заплашва! Да им пратим баретите, а?