512

Анонимен

преди 10 години

И Барозу, и Ромпой, та дори и кенийската *** във Вашингтон, не разбраха ли, че мачът с Крим Путин вече го спечели и му дреме на детеродния орган за съгласието или джафкането на скопените булонки, цитирани по-горе! Олигфрените от Майдан да отиват да воюват с руския аскер в Крим, но ми се струва, че бързо ще ги приключят...

511

Анонимен

преди 10 години

Никъв проблем не е Украйна.Стъпките са ясни: демокрация, приватизация, ***, глад, мор, смяна на чипа /осъзнаване/, референдум и в Русия.

510

Анонимен

преди 10 години

До панаманашата родина е превзета - управлява се само от турци и ***. Те са решаващия глас в парламента-видяхме го по митингите на станишев-черни, мазни ***, заръфали сандвич, а украйнския *** се целуваше с агент павел-местан

509

извод?

преди 10 години

Тоз референдум е чудесен пример за турското малцинство у нас...Вижда се,че петата колона на москва у нас напълно оправдава сепаратизма...Ние,Българите , трябда да с е противопоставим на руско -турския башибузук иначе ни чака съдбата на Крим. ''Освободени'' от армия без отличителни знаци, за разнообразие може да е турско говоряща..

508

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 753и защо, да се махат тези който не са искали на запад? Махайте се вие! отвориха ви границите,а от януари нямате никакви ограничения.

507

Народна мъдрост

преди 10 години

От трън, та на глог !

506

Алф

преди 10 години

Крим е малкият проблем.Големият проблем е Украйна.На къде ще върви.Ако разумът надделее ще се придържа към Русия.За съжаление продажниците тласкат Украйна в ръцете на ционистите...

505

Анонимен

преди 10 години

До 752Веднага ти казвам -1997-***, хиперинфлация, месеци в които всички дето сега ми реват че получават 500 лева заплата, щаха да получават по 1.20 USD заплата при еднопосочен автобусен билет 30 стотинки и хляб 80 стотинки. Играли сме го това вече и тези от нас, които сме достатъчно възрастни а не 15 годишни хомосексуалистчета обсебени от ***, си спомняме добре.

504

хмм

преди 10 години

е хубао де кво, барем мирясат

503

Анонимен

преди 10 години

До ДесенОтказахме се от търговия с русия и си дадохме заводите на ЕС и политици които ги разграбиха, а комунистическото робство е наложено от запада на Русия, пак питам кой ти е писал 3 по история в училище?

502

Анонимен

преди 10 години

До 742Понеже не си разбрал, нека ти обясня. ЕС не е държава, а сдружение - в общия случай единна валута и свободна търговия без да ти се налага да плащаш мита и свободата да си прибереш ДДС-то като търгуваш с друга държава. Има регулатор-парламент който се избира от всеки от членовете на съюза с цел не всеки *** да си прави каквото си ще. Но това е привидно, защото както виждаме нагледно станишевци и догановци си правят каквото си поискат. Така че възползвайте се от свободата да се махнете.

501

Десен

преди 10 години

Знаете ли уважаеми форумци кое най-ме притеснява?Като чета коментарите виждам ч е е пълно с хора защитаващи и кланящи се на една държава която ни пороби с комунистическо робство нанесло много повече беди на Бг от османското. Защото след османското робство Бг става средно развита европейска държава, а от комунизма още не можем да се оправим и добре че хванахме последният влак за ЕС защото не ми се мисли какво щяхме да сме сега

500

алчно банкерче

преди 10 години

Аре легайте, че утре сте на бачкане. Кинти требе да печелите, лихви да плащате, кредити да връщате.

499

тийн

преди 10 години

Вярно е 742, аз съм за това ЕС да има едно правителсвто и един Президент директно избирани от европейците, кво си играеме на големи демократи.

498

**

преди 10 години

До ЛораАбсолютно разбрах ,че се цитира под формата "Казвам ти дъще,сещай се снахо".Но ще се извиня,ако изкоментирате опасността от ционисткия режим,който окупира земи без референдуми,заселва окупационно население,е над международното право и насъсква за войни и крие стотици ядрени бомби за масово унищожение.

497

rusnak

преди 10 години

Ей, да знаете голям купон е на майданите по Крим! Отдавна не съм виждал толкова щастливи хора, че се прибират в къщи при близките си:)

496

Анонимен

преди 10 години

До КОРИ САНДЪРСНа морето като ходя ги гледам колко са притеснени от факта, само викат че нямат пари а аз си мисля да имам вашето нямане!

495

тийн

преди 10 години

кеф ми е да гледам как Раптор 22- ка помпа умрелия Миг мухахахахаха, как Томахавките бухат руските казарми и локатори...полсе идват Стелр бомберите...

494

Лора

преди 10 години

До разсейване 711Нещо явно сте доста разсеяни и не сте разбрали правилно. Аз просто цитирах какво каза водещият на предаването. Не мисля, че изразявам моето мнение.

493

КОРИ САНДЪРС

преди 10 години

Рублата си губи редовно 10-20% разлика по празници, Нова година особено и ако си забелязъл от 6 години поред лятото си връща позициите. Като си толлкова невеж явно не си наясно и колко е полезно за някои икономики да имат слаба валута. Сегашния спад е ясно, защо го правят и че е изкуствено провокиран, но от спада на акции на частния сектор силно се облагдетелства държавата ако си следил покупките 18млрд. бяха първия ден.