78

опааа

преди 10 години

НЕ БЯХ АТАКА АМА СЕГА ВИЖДАМ ,ЧЕ АТАКА ИЗПЪЛНЯВА МОИТЕ ВЪЗГЛЕДИ ,ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ СЕРИОЗНО НАД ТОВА ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН В ДЕЙСТВИЯТА СИ И ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН КОЙТО ВИЖДА НЕЩАТА КАКТО НАРОДА А НЕ КАКТО СЛУГИТЕ ОТ ПРЕДАТЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО АМЕРИКАНСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ РУСИЯ НИЕ ПО БЛИЗКА ПО КУЛТУРНИ И ДОХОДНИ ЦЕННОСТИ ...

77

Анонимен

преди 10 години

Много е точен г-н Сидеров ! РЕСПЕКТ !

76

Бареквов

преди 10 години

Да е жив и здрав моя приятел Кличко и да превземе Москва.Путин в мавзолея на Ленин.

75

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че българинът(като човек) би нахранил един руски войник, но надали един американски войник... За съжаление като държава България подслонява американска база, и с омраза и презрение се обръща към Русия и на обикновения българин това не му харесва. Както и да го въртите в медийното и политическото пространство, на черното бяло няма как да се каже.

74

Maртин

преди 10 години

Дип, че само казва а нищо не прави. Радвам се, само, че една партия ще има свой хора сам, ходът му към Русия е добър, само се чудя дали ще му позволят, като руското разузнаване го знаят какъв продажник е.. съмнявам се..

73

Анонимен

преди 10 години

Хаха, нашите националисти против украинските националисти, що за пародия !

72

Анонимен

преди 10 години

До БъндиPro4eti kakvo e sporazumeniyeto mejdu Osmanskata imperiya i Ruskata imperiya 4e,Krim e svobodna avtonomna oblast koyato ne moje da bude okupirana nito ot Rusiya nito ot Turcia no rusnaka si e imperiya na zloto

71

Анонимен

преди 10 години

Изключителен Волен Сидеров, единственият политик който казва истината и единственият който не си е свалил гащите пред САЩ и ЕС !

70

до 74

преди 10 години

Родопите и Кържали за периот от 1300г са били само 243 години под българско управление.Може да провериш.смятал съм го.

69

Анонимен

преди 10 години

За колко сребърника се продадохте, г-н Сидеров, на руското посолство?

68

Анонимен

преди 10 години

Влезте му в положението....... човека просто ......кешира..........осребрява всяка дума

67

с хляб и сол!

преди 10 години

Ако руските войски днес навлязат в България, да ни освобождават от бсп и от герб, ще ги посрещам с хляб и сол!

66

Анонимен

преди 10 години

Жалък продажник....

65

Глупости!

преди 10 години

Русия щяла да понесе загуби? Глупости! Москва ще преориентира доставките на енергоносители към Китай. Китайците ще запълнят недостатъка от западни инвестиции. Москва и Пекин ще спечелят от ликвидацията на авиационната и на космическата индустрия на Украйна и от унищожаването на останалите технологични производства.

64

Анонимен

преди 10 години

Значи,за мнозина оставането на произвола на съдбата гражданите от БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД е правилен ход на външната политика,след като това го искат ЕС и Америка!!!Типична политика на ***!!Как искате да ви уважават българите от Западните покрайнини,от Македония,от Северна Гърция,от Украйна,банатските българи от Молдова след като една България отдавна е абдикирала,не проявява никакъв интерес и никога за нищо не е защитила правата им!!Как и с каква гордост да кажат:"ДА,ние сме БЪЛГАРИ"!!!

63

Анонимен

преди 10 години

До ДрагоТо ние колко години искория имаме като цялоКолко време Родопите са били блгарски да речем?

62

Анонимен

преди 10 години

Прочетете интервюто на бившия шеф на разузнаването в Украйна. В прав текст си го казва човекът, когато ЕС и Русия са стигнали до споразумение за Украйна, като страна с преференции от двете страни и като един медиатор за отношенията изток-запад, е започнала стрелбата от снайперистите от Майдана, защото точно това е което САЩ не искат и няма да позволят (*** THE EU). Американците не са ни приятели и никога няма да бъдат. Нито на нас нито на ЕС.

61

Анонимен

преди 10 години

Хубави хора са сбрали в отбориа на българските русофили, Цветанов, Пеевски, Сидеров...

60

Драго

преди 10 години

До Анонимен. А ти чете ли изобщо коментара? Украйна няма 22г история и украинците като цяло. Какво се пише сега си е изцяло друга тема. След години като руснаците си вкарат танковете тука с подобен предтекст ще видим какво ще пееш.

59

Синонизация

преди 10 години

Няма синхронизация мозък-уста-среден пръст в екземпляра Сидеров. Едно мисли,второ говори, трето прави.