75

Анонимен

преди 10 години

Никакъв дълг няма да плащат на Русия.

74

Гец

преди 10 години

Проблема не е Украйна, не е Крим! Проблема е в двете най-големи находища на планетата с нефт, които се намират на територията на РФ! САЩ смятат, че тези находища трябва да станат техни и ,че РФ няма право да владее природните си ресурси! След Украйна, ако се размине, ако Путин отстъпи, следват другите държави съюзници на РФ! Целта е унищожаването на РФ! И това не е тайна това е офицялната политика на Вашингтон през последните 10 години, особено когатоРФ се позова на м/унар. Право за ледената шап

73

Анонимен

преди 10 години

Никакъв южен поток няма да минава през територия на ЕС. На руснаците ще им наложат и оръжейно ембарго и да им е честито. До нова година ще ядат вече камъни.

72

Анонимен

преди 10 години

Не смейте да наричате майданците фашисти. Те са неофашисти.

71

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТЕЗИ МИЛИАРДИ НЯМА ДА ИМ СТИГНАТ САМО ДА СИ ПЛАТЯТ ДЪЛГА КЪМ РУСИЯ БЕ МОМЧЕ--ДЪРЖАНАТА ИМ Е ФАЛИРАЛА А И ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ НЯМАТ---ЛИТНА--БАНДЕРИТЕ ГО ГЕПИХА....

70

и ги е страх!

преди 10 години

Тия еврогейове откъде на къде ще говорят от мое име?! 90 % от българите одобряваме действията на Путин. И сме против всякакви санции срещу Русия. Като искат да накажат виновните за преврата в Киев, да накажат Америка - ама са напълнилли гащите и ги е страх!

69

Анонимен

преди 10 години

От Крим южен поток минава за Румъния . Честито на Русифобите . Последствия, Румънската икономика получава преференциали цени за газ. Икономиката им става конкурентоспособна, предприятия никнат като гъби, безработицата пада, раждаемостта се увеличава. България следва тренда които ни води към обезлюдяване и изчезване.

68

Фаталната грешка

преди 10 години

За разделянето на Украйна е виновен ЕС! Фаталната грешка на ЕС е, че предложи на културно разделената страна Украйна, да приеме или ЕС, или Русия. Трябваше да предложи ЕС и Русия. Тогава нямаше да се стигне до сегашната ситуация.

67

ДЕМОКРАТ

преди 10 години

олеле--А ЛИБИЯ,ИРАК,АФГАНИСТАН,СИРИЯ---И...И...ЗАЩО НЯМА РЕЗОЛЮЦИИ.....ЕГАТИ СЪЮЗА--КОСОВО МОЖЕ -КРИМ НЕ МОЖЕ--А КАТО СЕ ОТЦЕПЯТ И ЖАБАРИТЕ,БАСКИТЕ,ШОТЛАНДЦИТЕ...ПАК ЛИ ЩЕ ИМА РЕЗОЛЮЦИИ.ГЛАС НАРОДЕН-ГЛАС БОЖИ...ИМА ДОПИТВАНЕ И КАКВОТО КАЖЕ НАРОДА ТОВА ЩЕ Е....

66

Анонимен

преди 10 години

ЕС дава на Украйна 11 млрд евро и облекчения за бизнеса . Любителите на руската газ вече могат да я пикаят.

65

Анонимен

преди 10 години

Не ги харесвам руснаците меко казано.Заради техният комунистически експеримент с народа ни сме на това мизерно положение,но като се сетя за Косово съм на тяхна страна в спора за Крим.

64

президент

преди 10 години

Току що световните агенции съобщиха, че Кличко се е отказал да кандидатства за поста президент на Украйна. Кличко е предложил, Путин да стане президент на Украйна.

63

varg

преди 10 години

Както казах и пророкувах за всички вас краят на Европейският съюз е съвсем близо.

62

а Кубинската ракетна криза започнала на 14 октомври 1962.. за нея какво ще кажете.. Русия разположи 300 ракети на няколко стотин км от САЩ и ония бяха готови за ядрена война.. а сега когато НАТО И САЩ искат да позиционират военни бази на самата граница с Русия тя да седи и да гледа.. е няма как да стане

61

предателство

преди 10 години

Призовавам да се отнеме българското гражданство на Вигенин и на т.н. "БСП" и да се изхвърлят от България, поради предателство на националните интереси.

60

ЕП

преди 10 години

...и ще ви изключим от световното по футбол... не се шегуваме!

59

кухи обещания

преди 10 години

Какво получи Яйценюк от ЕС и от Обамата? Само празни думи и кухи обещания! От тук нататък единствено Путин определя правилата на играта.

58

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам да съм видял нещо лошо от запада за разлика от изтока. От Русия нищо добро

57

с хляб и сол!

преди 10 години

Ако руските войски днес навлязат в България, да ни освобождават от бсп и от герб, ще ги посрещам с хляб и сол!

56

ЕП=УБИЙЦИ

преди 10 години

Западните ТЕРОРИСТИЧНИ държави да спрат субсидирането на убийците на украинския народ.Знаем, че искате американски самолетоносачи в Севастопол. Знаем, че дадохте пари на убийците от Майдана. Българи, да грабнем оръжието и да се изправим срещу САЩ - терорист 1 в света.