102

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 141Русия ти дава стока за парите ти, а не както САЩ да ти взема пари са смяна на валута и превод като решиш да си купиш нефт. Русия като сме гладни ни даваше риба,а не ни учеше как да си я ловим докато стомахът ти залепва за гърба от глад

101

Анонимен

преди 10 години

До 141 за свой собствен, за сметка на собствените си ресурси. Когато беше СССР, Русия подпомагаше всички републики, включително и държавите от СИВ.

100

Анонимен

преди 10 години

Да, моля да обясните всички вие, които твърдите, че САЩ живеят на гърба на другите - на чий гръб живее Русия?

99

Анонимен

преди 10 години

Само дето руска агресия няма, а нашите медии преписват от западните без да се гледа обективно. Писна ми да ни промиват мозъка!

98

Анонимен

преди 10 години

И какво ме интересуват мене интересите на Русия? Русия какво ми дава, за да има право да живее за сметка на суровините на човечеството? Какво даде на света Русия, та трябва да и плащаме за оръжията, с които иска да ни пороби?

97

Анонимен

преди 10 години

косово - може, крим - не може

96

Запитване

преди 10 години

Моля гласувайте ЗА или ПРОТИВ евросъюза. (за мен против означава независима България)

95

Анонимен

преди 10 години

Айнщайн е казал - "Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война, но Четвъртата ще се води с тояги и камъни."Със съвременните технологии ще ни заличат.

94

Анонимен

преди 10 години

Във втората световна умряха 100 милиона, с тези технологии в следващата война ще умрат поне 1 милиард и 500 милиона.

93

неутрален

преди 10 години

до василев.... Би ли разяснил принципа на САЩ.... или просто ръката ти сама пише?

92

Анонимен

преди 10 години

Тъжна е тази ненаситна жажда за власт и придобивки която всеки човек притежава. Тя е нещото което ни дърпа напред в прогреса на човечеството, тя е и нещото, което не ни заличи от лицето на земята... Тия са не научиха, че кофчега джобове нема... Колкото и да откраднеш, няма да го вземеш със себе си...

91

Лъчо

преди 10 години

До ВасилевИнтересно, а какво става с държавите, които не играят "по свирката" на САЩ? Не ме разбирай неправилно. Смятам, че и руснаците не са прави, но отговорът им наистина е "адекватен". Всичко започна от Майдана, а той започна от Щатите и, възможно, ГБ.

90

Анонимен

преди 10 години

Ако искат да изпратят и совалки и летящи чинии, ПВО- то на Русия ще се справи с тях! Ванга пак ще се окаже абсолютно права- след Обама няма да я има държавата САЩ! Дано евреите да вразумят глупаците там, по- бързо, че времето пролазва, остават броени часове до началото на края! Шалом приятели!

89

Анонимен

преди 10 години

До 118. Не се плаща от американските данъкоплатци а, от нас. От населението на земята, което сащ разграбва главомолно. Като се започне от ресурсите, да се стигне до рекета , който извършват, цялата имдържава паразитства над останалият свят, кенеди не случайно беше убит, човекът койот мислеше глобално за света, а не за малоумбните си сънародници.

88

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевТи за ТОПОЛ М и Булава чувал ли си бе пич? Това не не е Сърбия,това е Русия!

87

Лъчо

преди 10 години

До АнонименПич, не съм живял толкова дълго. Не съм бил свидетел, а иначе и сега се радвам всеки божи ден на света такъв какъвто го е създал Твореца. Просто смятам, че глупостта следва да бъде наказуема. А иначе, не смятам, че света започва и свършва с Русия.Извини ме, но съдейки по начина ти на изразяване ще бъде загуба на време ако започна да ти говоря за класическа немска философия, диалозите на Платон или опитите на Монтен.

86

Анонимен

преди 10 години

Аноним какво предлагаш започвай я!

85

Анонимен

преди 10 години

До йованчоДа почва, ама не на територията на Еропа. Трябва да сме много прости, че под диктовката на САЩ да прочистваме Европа основно трети път, а в Индия и Африка нещата да се развиват главоломно. Аз предлагам 3та Световна в Северна Америка.

84

Анонимен

преди 10 години

Полша и полските нападения над германци (избити над 50 хил. в погранични райони с цел да предизвикат Германия и Хитлер на война) станаха причина за ВСВ. Сега, Полша играе отново основна роля като предпоставка за СВ. Тези май са лош материал. И още нещо - евреите, които управляват в момента света, са чисти хазари, приели юдейската вяра. Нямат нищо общо с Христос, Витлеем и Йерусалим. Те не са и семитски племена.

83

Лъчо

преди 10 години

До АнонименСега значи Путин е виновен? Четох статии на Кисинджър и Герхард Шрьодер. Та те казват, че нещата са зле, но не по вина на Путин, а защото някои европейски и северноамерикански политици са демонстрирали непознаване на историята, етнологията и културата на Украйна, като едновременно с това са си позволили "късогледи" политически решения и и звестна арогантност. Но кои са те, че да спорят с тебе.