127

жив е той

преди 10 години

До Анонимен"ПУТИН Е МЪРТЪВ ЗА РУСИЯ И ЗА СВЕТА ВЕЧЕ!"-------Путин е по-жив отвсякога.Ти по-добре си свери часовника да не си се обърнал на мъртва душа,Абе ти да не нямаш вече халюцинация,че световното правителство е обявено?

126

Анонимен

преди 10 години

Рошко, знаеш ли колко хора са избити само днес от хората на Турчинов? Колко хора търсят спасение в Крим?

125

до соросоидните

преди 10 години

Крим е до Русия на метри... руснаците имат база там, затова са и там ......хамериканците какво имат във Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия, Косово та си хвърлят бомбите навсякъде

124

Анонимен

преди 10 години

РУСНАМИТЕ НЯМА КАК ДА ПОБЕДЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И КАТО ЗАВЗЕМАТ ПОЛУОСТРОВ КРИТ ТОВА САМО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО МНОГО СМЪРТ ОТ СТРАНА НА УКРАЙНА КОЯТО НЯМА ДА ГО ДАДЕ БЕЗ БОЙ!ПОДОБНА КЪРВАВА ДРАМА НЯМА КАК ДА ЗАВЪРШИ ДОБРЕ ЗАЩОТО СОБСТВЕНИТЕ МУ ХОРА В РУСИЯ ВИЖДАТ, ЧЕ ТОВА ИЗБИВАНЕ НА НАРОД Е НЕРЕДНО!ПУТИН Е УРУД И ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ГО ВИДЯ ОЩЕ С ПОДЛОГАТА МУ БАШАР АСАД!

123

Анонимен

преди 10 години

Путин не е само руски или православен лидер, Путин е световен лидер на всички хора борещи се срещу новия световен ред и златния милиард на илюминатите!Слава на Путин!Слава на Русия!

122

Рошко

преди 10 години

До 156Прав си Анонимний. Путин няма работа на остров КРИТ. Да си го взимат Украинците и да мирясат. Ти май си от тия ранобудните , умните и красивите дето заиграхте по същия сценарий но народа не ви се върза този път.

121

де двоен аршин де

преди 10 години

До Анонимен"Русия никога не се е откъсвала от комунизма."--------------Откъсва се,не е лесно с това което и причиниха идеолозите.Затова пък лидерството на ЕС в лицето на Баросо-бивш комунист,маоист не ти създава проблеми,как така?

120

Анонимен

преди 10 години

ПУТИН Е МЪРТЪВ ЗА РУСИЯ И ЗА СВЕТА ВЕЧЕ!СЪС ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ЯНУКОВИЧ ТОЙ СИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА КАТО УПРАВНИК! НАПАДЕНИЕТО НАД УКРАЙНА Е САМО ДОПЪЛНЕНИЕ И ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПО-БЪРЗОТО МУ УБЙСТВО!ПУТИН Е ВЕЧЕ МЪРТЪВ ЗАВИНАГИ!

119

Анонимен

преди 10 години

Между другото скоро четох една книга и там се говореше как третата световна война ще започне от нападение на Русия с ядрена ракета към Германия и след време всичко от там до Русия ще бъде изпепелено.

118

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Да няма работа на остров Крит. Да не говорим за тази съшита от парчета държава Украйна. Обаче става въпрос за Крим

117

Анонимен

преди 10 години

ПУТИН Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПЪЛЕН УРУД!УКРАЙНА ЗАЩИТАВА РУСИЯ ПРИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И ДАВА МНОГО ЖЕРТВИ! В ЗНАК НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ ИМ Е ДАДЕН ПОЛУОСТРОМ КРИТ!!!УБИЕЦА ПРЕСТЪПНИК И КАСАПИН ПУТИН НЯМА НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА И ПОЛУОСТРОВ КРИТ!УБИЕЦА, ПРЕСТЪПНИК И КАСАПИН ЯНУКОВИЧ ЩЕ БЪДЕ УБИТ ВЕДНАГА ЛЕД ПУТИН!!

116

войн

преди 10 години

Пълни бращоливици.Ултиматом? Към кого? 70-80% от кадровия състав на Украинската армия са рускоговорящи и са възпитани в див комунизъм.Служил съм с тях в Ирак и ги познавам отлично.Новите властници в Киев нямат никакъв контрол над армията и държавата- пълна анархия.Армията обяви неутралитет а полицията е разпусната.Както в Крим така и цялата страна е под контрола на самозванци с оръжие.Няма украински офицер който да поведе наборниците си на самоубийствена акция срещу в пъти по силен противник=

115

Фък Европа

преди 10 години

Обамата раздаде на европейските фюрерчета по един медал "Фък Европа", а те се радват, махат с опашка и искат да го близнат по онова там нещо.ЕС се опозори с лакейското си поведение пред африканеца. Приличат на пудели, а не смислени държавни ръководители.

114

Анонимен

преди 10 години

До Ъц141 - Грешка имаш поправи се не "Англо-саксонската" а "Наглосаксонската".

113

Анонимен

преди 10 години

Днес видях пълното падение на гербаджийте, платени *** или наркотрафиканти, пфу!

112

Анонимен

преди 10 години

В момента България е в по добри и приятелски отношения с Турция отколкото с Русия. Това дали е случайно или просто в Москва няма как да ти мислят доброто.

111

до 128

преди 10 години

България и Турция са приятелски държави-Приятелски защото досега ни е пазила гърба Русия, иначе *** отдавна да са ни прегазили.Днес имаме празник заради Русия. Ако не беше тя, днес щяхме да говорим на турски, да празнуваме турски празници и да ходим задължително в джамията да слушаме ходжата.

110

безпристрастен

преди 10 години

Интересна ми е лицемерната позиция на ЕС - не казват нито дума за това, че опозицията наруши споразумението и с преврат отстрани Янукович, нито за това, че се погазва демокрацията с отстраняването на конституционния съд, отстраняването на правителството и т.н. А пък сега изведнъж реве за нарушение на демократични принципи. Да не говорим и за това, че Щатите очевидно се месят непрекъснато и е крайно време да бъдат наказани

109

Анонимен

преди 10 години

До 142Банду Путину под суд !Разтреляите это ***

108

Анонимен

преди 10 години

Украинската армия е напълнила гащите