441

Стоян

преди 10 години

Кличко призова за мобилизация на украинската армия. Върховната Рада трябва да поиска от командира на армията да обяви национална мобилизация след началото на руската агресия срещу Украйна, заяви бившият боксьор, като призова Съвета за сигурност на ООН да проведе извънредно събрание, за да обсъди кризисната ситуация.

440

Иван

преди 10 години

Турчинов пред Джон Кери: Поведението на Русия е директна агресияИ.д. президента на Украйна заяви по телефона на американския държавен секретар, че Москва застрашава суверинитета на Киев В момента и.д. президентът провежда извънредно заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана във връзка със ситуацията в Крим.По-рано днес бе дадено разрешение руски войски да бъдат използвани за опазване на руските граждани в Украйна.

439

Анонимен

преди 10 години

Абе ако ще и 10 пъти по висок стандарт да имат и 10000 пъти повече дългове от Русия, западът няма да посмее нищо да направи. Срещу Путини никой няма да посмее да излезе. Владимкир Владимирович е Владимир Владимирович.

438

ИСТИНАТА

преди 10 години

и двата най големи града след столицата киев в Украйна искат да се отцепят от страната,в момента започнаха боевете между Руските командоси и Украинската армия която отстъпва панически......Днес Обама предупреди Русия че нахлуването й в Украйна ще е гибелно за света,Руската дума гласува за отзоваването на Рускя посланик от САЩ и обявяване на война.......

437

3-ти март

преди 10 години

Очертава се, освен нас, още една държава в Европа да почита Русия на 3-ти март!

436

Либерман

преди 10 години

Направо съм изумен от простотията на русофилите които пишат тук!? Вие осъзнавате ли че стандарта на живот в Украйна е ДВОЙНО ПО-НИСЪК от този в България, и това е в държава със 46 милиона население и над 600 хил. квадратни километра територия, богата на ресурси. Единствената причина за тази мизерия е наследството на СССР и продължаващото влияние на Русия! И ние в Бг. още не можем да се оправим заради същите причини. Навсякъде в политиката е пълно със русофилски чугунени глави!

435

Анонимен

преди 10 години

Достоверни източници и очевидци съобщават, чв украинските фашисти влизат в руските родилни домове, вадят кърмачетата от кувьозите както войниците на Саддам преди, и после ги нанизват на щиковета на пушките си. Светът ще подкрепи Русия и Путин (както подкрепи Америка и Буш срещу Саддам) в тяхната мисия за демократизирането и освобоженитео на Украйна от фашистите.

434

Анонимен

преди 10 години

До 523А сега почва да мирише още по-вече: "Китай воспользуется правом "вето" на любое решение Совбеза ООН против России - об этом сообщили источники в кулуарах Организации объединенных наций. Дипломаты также добавили, что в ближайшее время Китай "поумерит геополитические амбиции США требованием погашать договые обязательства США... золотом, которое у Америки "находится в ограниченном количестве".

433

Анонимен

преди 10 години

Руснаците подготвят това за света https://youtube/watch?v=IGLaArzsg6I&feature=youtube_gdata_player Но ако започне атомна война няма да има нищо нито метро нито този с фуражката накрая

432

Анонимен

преди 10 години

Чичо джо, извади си главата от *** - това ти пречи да виждаш хората сред които живееш.

431

Анонимен

преди 10 години

До чичо ДжоАбсолютно правилно. И ето-изчезва-младите се изнасят на поразия, остават само *** и турци. Аз лично се радвам, че до няколко години *** няма да съществува.

430

Анонимен

преди 10 години

Светът не може да изхранва 300 милиона американци!За всичко е виновен Додж РАМ ,принц Суад с неговата кула 1 километър и Северокорейската партия.

429

Анонимен

преди 10 години

Украйна не е арабска държава, Въпроса трябва да се реши без война

428

Анонимен

преди 10 години

Ние вече сме във война Нас почти ни довършиха

427

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевТова и вече бившата му жена го твърдеше-много вероятно да е вярно.

426

чичо Джо

преди 10 години

Странно животно е ганьовеца.Нито една държава в Европа малка или голяма не подкрепя най-малкото политиката на ***,обаче *** едно си знае- братушките.Не се ли сеща,че времето на размяна на прокиснала лютеница за петрол отдавна е отминало за добро или зло.Напълно естествено е такъв народ с вперен поглед само в миналото да изчезне.

425

Анонимен

преди 10 години

До ТервелБях там-бях роден и в съзнателна възраст. Това, че тогава всичко беше заглушено е друг въпрос-всички държави от западна европа, и от другия край-Русия предложиха помощ. Руския външен министър се изказа по радио BBC и в прав текст каза, че е предложена помощ на българското правителство. И слава богу, че не са го взели-нямаше да стигне до народа а пак бкп-то щеше да си го прибере, както прави сега.

424

Анонимен

преди 10 години

Колко години минаха от втората световна война до днес -70?

423

До Василев 509

преди 10 години

Малки ама на акъл, на години и Обама и другите момчета са му набори на Путин! Гледат се годините, а не акъла ! Иначе за секса признавам си прав, яко ги "опъна"!

422

Анонимен

преди 10 години

Тези *** ще вкарат света във война