69

Български офицер

преди 10 години

До " Ама че Народ" - чакам да ме потърсиш Червен *** ..........но докопаме ли те , преди да ти отсечем кратуната ще изпеееш " ИНТЕРНАЦИОНАЛА" , после ще видим дали си научил Партийния устав на БКП/БСП , и накрая Шумкарската песен " Ний идем бодри партизани - Народни верни синове ....." ...ха-ха-ха !!!!!

68

Дълбоко гърло

преди 10 години

и в украина бсп са на власт

67

разбрахте ли?

преди 10 години

Фашингтон и техните *** искат пълната власт в Украйна!За да я ограбват и да имат военни бази там срещу Русия.В БГ се случи същото. Първанов подписа и сега има американска военна база у нас. Техните корпорации тотално контролират БГ бизнеса. Спомнете си само американския ТЕЦ - задължиха ни да изкупуваме тока им на свръхвисоки твърди цени.

66

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ейй,ос*аха го хубавия...площад.Тая любофф...неземна,към европеййските...ценности,направи някои хора на...луди.

65

акуд

преди 10 години

ето кой е подркепян от САЩ

64

Анонимен

преди 10 години

Пичове много внимание му обръщате на тоя ,,офицер'' бе.Не разбрахте ли че е някакъв пубер прочел 2-3 неща в нета и сега пише глупости из форумите да се прави на интересен.

63

гейБЕР;

преди 10 години

ало...ООООО ОФИЦЕРЧЕТО .. да ни си от армията на БИСЕР ПЕТНОТО

62

До Стоян Петров

преди 10 години

Съжалявам, не се обиждай, но си *** като ***. Я ми покажи ЕДИН нормален украински гражданин, който подкрепя развилнялите се бандеровци. Как не разбрахте досега, че никой, ама абсолютно никой не мисли за украинците. Всички искат да досадят на руснаците, които са половината от Украинците. Никой вече не иска да пуснат Тимошенко от затвора, никой не иска да влезе в ЕС. Развилняли се разбойници, които искат само да сменят власта. Това е. Стани ти, да седна аз.

61

Крис

преди 10 години

Снайпер ведет огонь по силовикам на майданеРанены более 20 правоохранителей!!!превод-Снайперист стреля по милицията на площада,ранени са над 20 милиционери!!!и това ако не е преврат.....

60

морски

преди 10 години

Да стрелят със снайпер по полицията!!!!!......Това вече е ТЕРОРИЗЪМ в чист вид.Янукович да се вземе в ръце и да измете от площада тая дрогирана пасмина,дакато Украйна не е сстанала втора Сирия.

59

бойно поле

преди 10 години

Американските партизани настъпват срещу властта! Чакат ги изненади. Така Хитлер беше изненадан и в Украйна и в Русия. Сега баба ти Меркел си е пуснала мустаци и финансира и въоръжава антиукраинските партизани и шпиони.Последното посещение на германците в Украйна завърши с милиони избити, обесени, изгорени. Цели градове и села бяха опожарени и сринати със земата.Европа съвсем не значи само благоденствие и демокрация! Тя носи и много зло.Европа е като огън - хем топли, хем гори!

58

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМоже би хората обичат да ядат метро и магистрали или може би те им плащат сметките.Да не забравяме срещу какво протестираха хората миналият февруари.И всичко това при положение че сме пълноправни членове на ЕС.

57

до 56

преди 10 години

снайперист е ползвано в терминологията на "прикрит стрелец"... от авторите, гарантирам ти, ако беше армейски снайперист отдавна 50% от Беркут да ги няма. по видеата имаше 1 снайперист с въздушна пушка... вероятно за такива говорят. хубавата новина е, че извън Киев щурмуват военните бази и складовете. за химически вещества - всеки *** може да се информира и бомба може да си направиш ако четеш правилната литература в интернет. афганците да не са вишисти?

56

Андрий Шевченко

преди 10 години

.... МИСИЯТА на ХАмерикано-еврейската масонско-олигархична "МАФИЯ" се оказа успешна в Украйна.... :( Стария и доста важен принцип - "РАЗДЕЛЯЙ И........ ВЛАДЕЙ!"...... започва да личи с пълната си сила в Украйна !.... Разбира се , в системата , няма как да НЕ са замесени и Украински Национални предатели... като примерно Кличко ;) ! Но такива като него... ще си вземат милионите за това!... че сигурно впоследствие и в някакво Министерско кресло ще седне за "награда"! В България - СЪЩАТА РАБОТА!!!

55

Анонимен

преди 10 години

Бой по руската панелна ***! Напред народе!

54

Анонимен

преди 10 години

Украинските фашаги показаха за пореден път, че ако не резнеш главето на фашагата навреме , той ще застреля, ще ти подпали къщата, насили семейството и ще реве оцъклен, че действията му са неизбежни и му трябват парични помощи.Пожелания за твърда ръка, спорна работа и успешна жътва на украинските милиционери.

53

мархаба АСКЕР

преди 10 години

До Български офицерКой е виновен за американските бомби над София? Хиляди граждани убити и ранени. София РАЗРУШЕНА ???

52

макето

преди 10 години

хи хи хи сменете си терминологията батета къв комунизъм ви гони и знаете ли що е комунистическа идеология знаете грънци

51

стоян петров

преди 10 години

*** ли сте или обикновени ***, а може би тролчета. Украинците са готови да влязат и в китайския съюз само за да не ги управляват руснаците. Това е. Никакъв Европейски съюз на ги блазни. Доколкото аз разбирам са готови да се разделят с живота си но да не стоят в сянката на руската хегемония. Не са като вас българите на които вчера съобщиха от Москва, че ние се отказваме от нефтопровода но това фактически не зависи от нас.

50

Андрий Шевченко

преди 10 години

... МИСИЯТА на ХАмерикано-еврейската масонско-олигархична "МАФИЯ" се оказа успешна в Украйна.... :( Но така е когато ГОЛЕМИТЕ ПАРИ са в тях... и имат да "спуснат" милиони за тонове водка и за поставени лица , като простоватото боксьорче Кличко , което точно като една нашенска мутра , е тръгнало да става ПОЛИТИК? и да "оправя" Украйна?!?!... Постигнаха си целта... Настроиха УКРАИНЦИ срещу УКРАИНЦИ ! :(... И ония , защото са и луди... и националисти... май точно си направиха Гражданска война! :( !