82

info

преди 10 години

plevnalie da zapocne nesto da pravi-samo mlian.mlian. maznik

81

Анонимен

преди 10 години

може да преименувате на мусака, поне гърците ще се изкефят и няма да ви малякосват по цял ден.

80

до 82

преди 10 години

Извинявайте, това опит за пародия ли е или действителна възхвала на Вожда. За пародия е ***, ако е истинска възхвала, тогава мога да кажа само едно - тежко ни български народе. Изглежда властта се подържа не просто от неориентирани хора, а от видиотени ***.

79

Анонимен

преди 10 години

До bockoможе да са грозни, но ги има, твоите красавице къде ли са? в кам4? *** мизерен. за какви сапуни бълнуваш коннико без глава?! германците на турците една дума не смеят да кажат. колкото казаха за кипър... чудо си. бегай пий едно менте ракия ако имаш два лева, че ти треперят ръцете гледаме.

78

сивис

преди 10 години

До Анонимен"в турция както всички тука блеете" Препоръчваш ли? :)

77

Siderov e LUD

преди 10 години

Сидеров до Плевнелиев: Преименувайте Мусала! Imeto na Musala li e nai vajnia problem na Balgaria .Nenormalnik vzemete pravata na *** che obarnahte naroda si v robi na indiisko pleme !!!

76

патриот

преди 10 години

Никога няма да те изоставим, Вожде! Ще бъдем с теб във люти битки, войни и мир!Защото Вожд си ти за нас и Вожд ще си останеш!Ювиги, докрай изтрий ти, таз продажна кир!

75

Анонимен

преди 10 години

до 77. ти, както ти казах си реално много ***, *** и психичен. след като е сложено името от турците, как си представяш смисъла на бъртвежите си? замисли се ако можеш с клетката си. кой ще иде да се моли на мусала пъне?! много облъчен народ. гугъл транслатора дава много преводи шматко, а ние тук ти казваме истинският смисъл какъв е! но с тази куха глава не знам как живееш.

74

Анонимен

преди 10 години

"Св. Иван Рилски"Само си представете тази малоумщина как ще изглежда на картите и как всеки ще се чуди как да го произнася това. Като искате да го преименувате на нещо, поне да бъде кратко и звучно, като "Хитлер", "Сталин", "Джаксън" или нещо подобно.

73

Erik Prince

преди 10 години

Прекръстете Мусала на Blackwater - американската фирма за мокри поръчки и отвличания на критици на демокрацията.

72

СТЕЛИОС КАЗАНДЗИДИС

преди 10 години

ВСИЧКО ДА Е НА ГРЪЦКИ..ДА ВА *** У ВУЛГАРИТЕ ДОЛНИ .ДА ЖИВЕЕ МАИКА ГЪРЦИЯ !

71

Владимир

преди 10 години

До Гакяаз не съм предал държавата си и хората си и няамам намерения да го правя ...но виж Сидер АГА ...АГАТА го направи поне 10тина пъти за последните 10 месеца! :)) твоя възлюбен АГА ...вземете се под рачичка и си вървете в турциа ти може и в русия кадето ти е добре все пак и двете държави са ви Дом само тази наща България не е и никога няма да бъде ваш дом докъто аз съм жив ! :)) Духайте супата Атакисти национални предатели !! същите сте като ДПС и масовите убийци от БКП !!!!! ***!

70

Робот

преди 10 години

***, "мусала" означава "място за молитва". Никакви мусаллахи и глупости. Пълни шебеци сте, ей!

69

Анонимен

преди 10 години

Колкото и най различни *** и *** да плюят по Волен Сидеров, истината е че той е велик и винаги ще е.ава майката на всички национални предатели. Волен Сидеров премиер !

68

Тома Неверни

преди 10 години

Също трябва да се преименуват и древни личности с турски имена като - Аспарух, Кубрат, Кубилай и пр. и съврененни имена като Семерджиев, Демирджиев, Папазов, Каракачанов, Сапанджиев, имена съдържащи "Хаджи" и пр. и пр. Ако някой е чувал и виждал по-гламав народ от нашия да се обади немедленно.

67

Анонимен

преди 10 години

няма смисъл да се сменя името, след като бъдещите жители на тази територия ще владеят предимно арабски. в турция както всички тука блеете, може да си правят хората кефа еднополово, но си правят и деца. в българия се прави само първото. деца няма!!!! отрицателен прираст. ако преброим тук пишещите, ще се окаже 80% меки китки, дето нямат и помисъл да правят деца. за кога искате да сменяте имена?! само две поколения омекотени и край с българия.

66

roko

преди 10 години

e,haide volene.razvei znameto.,

65

ТОЙ Е ЛЕВСКИ!

преди 10 години

ТОЙ Е ЛЕВСКИ! ЛЕВ ЗНАЧИ ЛЪВ!

64

към 62

преди 10 години

И като падне правителството какво ще стане? Абсолютно същите *** от БСП/ДПС/ГЕРБ ще са вътре на 100%, плюс сателитната на ДПС - "България без цензура". Е ествествено самото падане ще ни струва няколко милиона за нови избори, които ще доведата до точно нулева промяна в статуквото

63

Анонимен

преди 10 години

А ти волене си смени името на Ибрахим Мустафа и си сложи един фес! Другия път като ти платят милионче от ДПс защо не ги накараш те да сменят името на Мусала??!!