66

Анонимен

преди 10 години

Хайде стига с този Борисов от 10 ако не и повече години не е слязъл от медиите, всеки ден каква глупост изцепил, аман !!!

65

Стоимен

преди 10 години

Делегат съм на конгреса!Борисов без никой да му каже няма да пипне Цветанов по три причини 1. Цветанов е отмъсттелен и мръсен и в бъдещите планове на Борисов може да играе лошото ченге, както го разиграваха по време на управлението им. 2. Борисов знае, че Цветанов може наистина го натопи 3. Цветанов и Борисов са тандем в очите на обществото, ако освобиди Цветанов си оголва гърба и признава слабост.

64

ОСТАВКА

преди 10 години

До ВВВ-НАПРАВЕНОТО Е ВИДНО,ДЕЛАТА СА ЯВНИ И НЕ МОЖЕШ ДА МАНИПУЛИРАШ С ЕДНИ И СЪЩИ ФРАЗИ!ЕЙЙЙ ОПОРНОТОЧКОВЦИ СТИГА СТЕ СПИСВАЛИ И ВИЕЛИ!ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ ПРЕЦЕНКАТА,ТОВА ДА НЕ Е ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА МЪГЛА,ЧЕ ДА СЕ ПОДДАВАМЕ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОД. НА МАНИПУЛАЦИИ И НА СПИСВАЧИ ОТ ПОЗИТАНО!

63

Анонимен

преди 10 години

Борисов затвърди мнението на част от политолозите и социолозите, които смятат, че ГЕРБ не е нормална политическа партия, а групировка, която е може да съществува единствено и само, когато е на власт.

62

Анонимен

преди 10 години

МАЛКО ОСТАНА И НАПУСКАМ БЪЛГАРИЯ,КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА И ДА СТОИ БЕДЕН ТУК,АЗ НЯМАМ ТАКОВА НАМЕРЕНИЕ,ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО СИ,НО НЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ

61

maffffiozzzzo

преди 10 години

Въпреки еженето на Бойко,всички виждаме,че той управляваше държавата по начина,по който на времето е управлявал\"застрахователно - охранителната\"рекетьорска фирма в най-силния мутренски период на България!!!!Той не иска никой да му постажя условия,а иска да извива ръцете на всички,като ги принуждава по МУТРЕНСКИ начин да го подкрепят....Това негово поведение ИЗГЛЕЖДА се харесва на дадена ПРОСЛОЙКА от нашата нация,като \"ПИЧОВСКO\" ББорисов е в услуга не на демокрациата,а на БИВШИТЕ КОМУНИСТИ-днес харесва Гоце,утре ще хареса пак Доган(САВА),после Симеон и т.н....

60

Анонимен

преди 10 години

Нещо да кажа на тези които се опитват да изкарат Бойко и ГЕРБ по-черни от дявола:-- Много ама МНОГО сте се объркали и скоро ще го разберете !

59

Анонимен

преди 10 години

ББ - турска мутра!

58

Анонимен

преди 10 години

И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПАК НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ

57

иван

преди 10 години

Форума пак се е накачил с тролски вирус.

56

Приятели

преди 10 години

Приятели, пиша ви от областния град Хасково, тук е пълна отврат, даже за нас от БСМ, социалистите от групата на Драго Стойнев няма работа, навсякъде ни слагат хора на Мехмед Атаман, само турчета, в социалната служба съм бил, но ме махнаха от работа заради 3 от младежкото ДПС. Писна ми, не се търпи, никой не ни чува, ходиха до София на Позитано 20, изгониха ни делагатите, къде да отидем сега, ние сме 56 души по списък от младежкото БСП.Огнян Дренов, 32 години, Хасково

55

от конгреса

преди 10 години

С какво Цветанов държи Борисов? Защо не смее да го докосне? И кой от двамата е истинският лидер на партията?Версиите сред делегатите на днешния конгрес бяха две. Според първата Цветанов е изрекетирал директно шефа си, че ако го похарчи, веднага ще хукне към прокуратурата, ще се споразумее по собствените си дела, ще стане защитен свидетел и ще даде показания за определени действия на Борисов по време на премиерския му мандат.Като бонус щял да приложи документи, снимки и записи.Според втората версия Борисов и Цветанов продължават да действат в престъпен синхрон. Дуото няма намерение

54

ДО 53

преди 10 години

ЗАЩОТО НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА,ТОЯ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ,НЕ МИНА

53

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНикой не се е самоубил от бедност, самоубиват се от болна психика. А специално Пламен Горанов си го запалиха неговите хора, за да го размахват като герой.

52

ВВВ

преди 10 години

СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА И ХУНТАТА МУ ИСКАТ ПАК НА ВЛАСТ ЗАСТОЙ БЕДНОСТ И МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ ТОВА ОБЕЩАВАТ

51

хехе

преди 10 години

много мисъл се е изляла под статията за борисов.с две думи предпочитате сегашната каша,която ще ви изгори устичките скоро пред герб!!!ако не сте платени значи сте абсолютни психари/меко казано/.

50

Иван

преди 10 години

Както се пееше в песента - да бъдеш гербер, никак не е лесно...Защото се налага да си в една партия с Цветан Цветанов. И дори той да ти бъде началник. И да си обречен това да е завинаги, защото лидерът ти Борисов няма доблест и кураж *** цирея.

49

Тема за размисъл.

преди 10 години

Защо от 2-3 дни никой не пита Цветанов колко пъти в действителност се е срещал с Пеевски?

48

Анонимен

преди 10 години

ТВА СЪС ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАНОВ Е САПУНКА ЗА БАЛЪЦИ ИЛИ ИГРА С ПУБЛИКАТА,БОЛИМА ШПЕКА СЪС КОЙО СЕ Е СРЕЩАЛ ЦВЕТАНОВ,ГЛЕДА СЕ КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ,И АЗ СЪМ СЕ СРЕЩАЛ СЪС ПРЕСТЪПНИЦИ НО ТОВА НЕ МЕ ПРАВИ ПРЕСТЪПНИК НАЛИ ?АИ НЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ХОРАТА С ГЛУПОСТИ КОЙ КОГО БИЛ ***,ДРЕМЕ МИ НА ШАПКАТА,ГЛЕДАЙТЕ ИМ КРАЖБИТЕ,НАРКОТИЦИТЕ КОИТО ПРОДАВАТ,УБИЙСТВАТА КОИТО ВЪРША

47

Анонимен

преди 10 години

Малко са трима заместници, те Будите имат по- повечко, така за всеки случай!)