91

до неразбралите

преди 10 години

Бегълците правилно са разбрали, че преди двадесетина години Арменци също избягаха от войната в БГ и дръпнаха родата си леко-полеко!

90

Анонимен

преди 10 години

samo kontrabanda na cigari na godina dava 800 miliona levcheta na godina...... pa.......

89

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега като се приберете от работа, всички разбирачи от форума, които имат половинка до себе си, да направят по едно дете.

88

Кирил

преди 10 години

Никой не ни е виновен освен нас самите че не раждаме.Само връщане към семейството, религията, и традиционните ценности може да ни оправи и труд ама много труд.Край на либерализма. Край на чакането държавата да ни оправи , ако толкова години не сте разбрали - ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ.

87

ЧЕРНА ЧЕРНИЛКА

преди 10 години

за тази " държава " ! Огън да я изпепели тази " държава " ! Смърт на тази " държава " !

86

ЗЛАТКО

преди 10 години

ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД СЕ НАРИЧА ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ С БЪЛГАРИТЕ!

85

Makedonec

преди 10 години

Napravete mu usluga na covestvoto, neka ve snema od liceto na zemjata! Kolku pobrzo, toa podobro!

84

Анонимен

преди 10 години

87, сто пъти повече предпочитам да живея в макар и бедна държава в ЕС, отколкото в Русия, където един самозабравил се ченгесар коли и беси наред. Вярно, че има разни мижитурки, дето все бленуват някой такъв да им казва кога да лягат и кога да стават, ама това си е техен проблем.

83

златко

преди 10 години

какво се правят на ударени всички, ние да не сме африканци, че да раждаме деца с тия африкански доходи?НЯМА ПАРИ БЪЛГАРИНА, НЕ ЧЕ НЕ ОБИЧА ДЕЦАТА!НЕ ЗНАМ НА КАКЪВ ЕЗИК ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ!

82

Анонимен

преди 10 години

Нема проблем с раждаемостта бе, какви ги приказвате. Дайте пари за всяко следващо *** и гледайте как ще станем 10 милиона за норматив. Е са, кво ти пука гена - той и без това е боклучав. Дилемата тука е дали да са кафяви или дупещи се ***!

81

p.djuf

преди 10 години

Изтребват ни като американските индианци!

80

БГ

преди 10 години

НАПРОТИВ ... УВЕЛИЧАВАМЕ СЕ ОТ КЪМ МАНГАЛАБЕИ. СЛЕД 20-30 ГОДИНЕ НАС ПОТОМЦИТЕ НА ТРАКИТЕ НЯМА ДА НИ ИМА.

79

Анонимен

преди 10 години

Проблемът не е толкова, че намаляваме и застаряваме, а че се увеличава драстично процентът на *** и намалява този на българите.

78

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 87Ако сме европейци в европейска държава - то аз съм пигмей-човекоядец!

77

само

преди 10 години

Мутри, ченгета - пенсионери и *** ще останат.

76

Анонимен

преди 10 години

Министерският съвет одобри проекта на междуправителствена програма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата на България и Северна Корея.ХАХАХАХАХАХХАХА

75

Анонимен

преди 10 години

Побързайте цените на имотите се вдигат.Нама кой да издържа управляващите и администрацията с големите заплати.

74

Бизнеса-БГ

преди 10 години

Mонархисте ти неразбираш от Политика и Бизнес с марка БГ.Ние колко инвестори да ви водим бе аланколу...то не бяха Италианци,Гърци,Турци...какво искате вие бе матряла?Доведохме разбираш ли и те дойдоха защото по таверните ние Бизнеса БГ ясно им казахме тогава-Хайде почерпете по още едно узо и идвайте в БГ където имаме най евтината работна ръка.Те питат колко трябва да им плащаме на вашите работници?700 евро?Ние им отговаряме вие луди ли сте повече от 400 лева да не сме видели че давате.

73

Анонимен

преди 10 години

уплашен, явно са ви впрегнали, щото десетина хиляди поста са малко за почти 700 трола, ама рекламирай дребния кагебист някъде другаде, където може и да му се изкефят. Нещо Беларус, Северна Корея, някоя подобна деспотия. Тук е Европа, не Водкостан.

72

БУДА-ла

преди 10 години

Какво се чудите? Ето причината:*** рано дават секс. Българките пък или не дават, или пък трябва много да те манипулират преди да ти дадат, или пък очакват да им платиш...