14

Анонимен

преди 10 години

ЧУДИМ СЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ СИ ?? А АЗ СЕ ЧУДЯ НА ТЕЗИ ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИ,ЕДИНИЯТ ФЪФЛЕ И СЕ СМЕЕ БЕЗ СМЯХ,А ДРУГИЯТ ЛИЖЕ ***.ЛУДИ ЛИ СМЕ ВСИЧКИ ЗА ДА ВЯРВАМЕ НА ТЕЗИ ТУМБАЦИ?

13

аз

преди 10 години

Аха, вече всичките ми съмнения за този са разсеяни. Знае за много престъпления, но си трайка и ги прикрива. Позната история, но от подобни "честни" политици аз поне нямам нужда. Имаме си ги в изобилие - смели на думи, крадливи по душа и винаги в комбина с другите.

12

Анонимен

преди 10 години

Скоро Росен Петров горчиво ще съжалява за действията си, но когато човек си е глупав такъв остава ! Тази грешка той не може да я поправи !

11

Павле

преди 10 години

И този е един плазмодий

10

и аз да .......

преди 10 години

Що не ги кажеш, ами ще си играете на заплахи и компромати? Ааааа мина от другата страна където ще си изтъргуваш информацията.

9

Анонимен

преди 10 години

Този *** - Петров си предаде оръжието на солташака на Доган ! Кога български офицер си е предавал оръжието на турци ! Още повече, че кортика е личен и удостоверява офицерският пост - сега Росенчо става редник ! Позор !

8

Анонимен

преди 10 години

След мутра министър председател и опит за мутра в ДАНС, що да не турим и 1 дудук. Най-накрая ше сложим Бат'Сали за президент.

7

Анонимен

преди 10 години

човек няма право да обявава от телевизията към коя партия ще преминава, освен ако не си плаща за това и не е в предизборно време, в каквото не сме.

6

операция слава

преди 10 години

Ще има ли улица на министър Росен Петров?Май Барека се сдоби с още едно петно.

5

наблюдател

преди 10 години

Ако тази *** кампания на bTV и "Дрийм тийм" не спре, ще отида в прокуратурата, ще стана защитен свидетел и ще разкрия много неща, на които съм бил свидетел търговия с влияние, как се купуват обществени поръчки, кой ги печели, как се назначават журналисти. Тогава много водещи и доста политици може да гледат света през едно по-тясно прозорче"Роска, пич ми само да ти кажа, че като знаеш за такива престъпления си длъжен под страх от отговорност да информираш полицията.Иначе и ти си престъпни

4

Анонимен

преди 10 години

Честито на новото ДПС ! Не съм подозирал, че Росен Петров ще е толкова глупав, но умен полицай има ли ? Ако знае за извършено престъпление е длъжен да уведоми съответните институции, в противен случай става СЪУЧАСТНИК !

3

Анонимен

преди 10 години

не очаквах да е толкова долен

2

Черен Петър

преди 10 години

Тоя пишман милиционер се продаде за един сребърник.Предаде си официално офицерския кортик и се бие по гърдите за чест и достойнство.

1

izo

преди 10 години

ЧЕСТНИЯТ политик знае, за много престъпления, но няма да ги разкрие, а ще шантажира