25

jane

преди 10 години

А защо в статията не се споменава, че в момента Лари Кинг води шоу в Русия Днес? Мисля ,че би било интересно на форумните американопоклонници.Иначе еврейството ми е малко странно - човекът в прав текст си казва, че не е религиозен, това което му харесва е да бъде евреин -да принадлежи към тази група с всичките и подзначения, да принадлежи на тази "култура" или по-скоро образ. Голяма част от евреите не са религиозни, но спазват традициите. В същото време, в Израел осн. религия е юдеизма.

24

Соломон Паси

преди 10 години

Къде ми е Раданчоооооо?:((((((

23

Христо

преди 10 години

Хитлер завинаги жив в сърцата ни...

22

християнин

преди 10 години

Ние пък сме християни и ни интересуват ценностите завещани от Месията Исус Христос.Колкото до"хора възпитани да мразят"се съгласявам,че е лошо,като равина Овадия Йосиф,за когото жалиха много лидери говорещи против расизъм,известен с проповедите си,че "Гоим са родени само за да ни служат,без това те нямат място в света ,само да служат на Хората на Израел".JTA Sephardi leader Yosef:Non-jews exist to serve jews.

21

Waffen SS

преди 10 години

"Бранейки се срещу евреина, аз се боря за делото на бога."Адолф Хитлер, Фюрер на Третия Райх и канцлер на Германия

20

Никола

преди 10 години

Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище световното еврейство! - Никола Николов

19

Анонимен

преди 10 години

Щом е евреин, ще гори в Ада.

18

11

преди 10 години

Какво прави евреинът, ако изпусне монета в тоалетната? Пуска още една, за да има мотивация да бръкне.По темата: вярно е, че са богоизбран народ, но са пропуснали да уточнят че техният бог е рогат.

17

Анонимен

преди 10 години

В следствие на кръвосмесителните бракове, разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от *** (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените *** са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.

16

Анонимен

преди 10 години

В редица европейски езици думата мошеник (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.

15

Eva

преди 10 години

"Убий евреина и бъди патриот."Хуан Перон

14

Хектор

преди 10 години

Малък и незначителен по численост народ дал на света във всички области на човешкото познание непропорционално много.......................За кой народ става въпрос???????????само един народ ли има такъв на земята??????защо не се знае за другите два народа дали много на света????????....чакам отговорите наш хазарски братко........

13

Hainrih

преди 10 години

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука.

12

Botev

преди 10 години

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.Любен Каравелов

11

Romel

преди 10 години

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ. - Мартин Лутер, църковен реформатор протестант.

10

Анонимен

преди 10 години

Защо евреите имат големи носове? Защото въздуха е безплатен :Д(тоя виц го чух от евреин)

9

smoke_chiba_chiba

преди 10 години

Ще дойде Видовден и за вас *** смрадлива ***.

8

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТой си е един ЮДА.

7

Анонимен

преди 10 години

Ей сега отивам при мега жрицата вудумагьосница да ти бодне една татуировка в куклата с бормашина със свредло за дюбел и да те удави в купата дето 10 *** показаха какво и мислят на попиконата Мадона като нарече сина си "***" . Има едни знаци дето за да си спестя бан-а ще ги използвам докрая *)?%$@$*()*?%$@$%?*()цата ти (**?ана ев%$?ска дол*(?%сдохни бе!

6

titi

преди 10 години

toia za batman li se pi6e