160

Елена

преди 10 години

БСП са много зле, щом този *** им е рекламното лице. Потрес! По добре "АБВ".

159

Анонимен

преди 10 години

И те те харсват л---но ***! Но не разбирам с какво съм ви длъжен, че СерГей, Галева да управляват? Марш в Сибир ! Оставка!

158

анкета

преди 10 години

Искам ГЕРБ и Борисов обратно (+) Не ги ща,лъжат и крадат по нагло от другите,а *** хич не ме кефи ()

157

Анонимен

преди 10 години

Той и за Ванко 1 говореше хубави неща но само докато падаха кинтите, после се врътна. С две думи - платена ***.

156

Анонимният

преди 10 години

Как всичко се забравя.Разчита се на късата памет на народа.В края на управлението на Герб всички политически партии в парламента и извън него с изключение на РЗС се бяха обединили срещу Герб и искаха външни наблюдатели за предстоящите избори.Какво обедини тези толкова различни партии--безпардонното и нагло отношение на Герб към всички.За Герб няма дясно няма ляво.При тях има -разделяй и владей но докато номерата им минаха в дясното пространство то много трудно ще стане в ляво .Още повече че Герб са от утайката на партията майка БКП.Дойде време когато *** изплува и си повярва че е качествен

155

Анонимен

преди 10 години

Много Чалга много червени чалгари!!!

154

Черен Петър

преди 10 години

Попитали Айше:- Ти за кого ще гласуваш на изборите?- За тока шъ гласувам, за бекапето, за социалните.-А ти Исмаиле, кого ще подкрепиш?- Аз ша пусна за тройната, дето кебапчета ша дават, дърва ша дават...

153

Анонимният

преди 10 години

Гробаджиите, какво заслужават друго освен бой по празните тикви, те не се посвенихада подслушват, да рекетират, да съсипват хора и бизнеси, да фалшифицират избори, да се палят хората заради тях!

152

st

преди 10 години

До Анонимният Защо ако паднат комунистите идва Герб нали уж повечето от бг граждани харесват комунистите нали така казвате значи на избори ще смачкате герб какво се притеснявате от избори.

151

Асен

преди 10 години

До "баста" и са били прави, не са го били както правят в други страни, затова лае та се не трае. Бе дрогата не прощава на никого.

150

Алек

преди 10 години

Герб се самозабравиха, опияниха се от собствената си лъжа и се взеха на сериозно. Те оставиха гладни 500 хил. души, не се интересуваха от техните съдби. Умишлено фалираха предприятия, няма как някой да ги обича, освен всички онези, които бяха уредени на държавна работа.

149

Анонимният

преди 10 години

Цецо вече НЕ ПЕЕ в хора !!! А от Мутрата не ме е страх ни най малко и не приемам никакви такива плашила ! Бойко НЯМА и не може да се върне на власт ! Даже и защото вече няма да има такова животно като печатници с технологичен брак !Такаа , че споко

148

Анонимният

преди 10 години

Аз харесвам това, което направи досега правителството на Пл.Орешарски ! Фен съм на грамотните и отговорни можещи хора ! А Днешния премиер със сигурност е такъв !

147

Колев

преди 10 години

Аз не познавам жив човек, който да симпатизира на Герб. Как си вярвате, че вие сте първа политическа сила не знам.

146

Анонимният

преди 10 години

Подкрепям това правителство по една единствена причина, защото падне ли, идваХунтата ГЕРБ! Искам действия съобразно закона и справяне с тези терористи !Впротивен случай, да идва Алексей Петров

145

Анонимен

преди 10 години

po-dobre da imas v kolata nekoi koito nosi samara, ot kolkoto da teglis edna karuca s tikvi, pokriti s piponi za da ne se vidi kvi sa im kratunite

144

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Е, от тук нататък за мен си Мишо ***.

143

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега да си се вземете със съргей и да ви няма - някъде дачел на безкрайно дълго сватбено пътешествие"като се харесват младите да си се вземат"

142

Анонимен

преди 10 години

Ето един от най-видните и образовани симпатизанти на БСП,а за" способностите" и "професионализма" му на музикант да не говорим.

141

Гери

преди 10 години

Шамара, Петното ,, Бея и Съчмата. Все на Бойко в краката. България, това е ГЕРБ.