161

Анонимен

преди 10 години

Тоя безродник ще подаде жалба и срещу христос. Затвор за този родоотстъпник нападнал отново полицай.

160

Анонимен

преди 10 години

Ибрик на Дохан или казано по общо но на ДС.

159

Анонимен

преди 10 години

Казват че АТАКА е финасирана от ДПС навремето за да сплотят резците електората си дали е така затова вероятно е пратен в отвъдното ЕМИН!

158

АТАКИСТ

преди 10 години

до 212Алексчо, бай ти Кольо изобщо не спори с мен, ама на ли ти си *** като гъба, нормално е да си въобразиш това.

157

Денислав

преди 10 години

Женчото да си дава имунитета, да взима възелина и да ходи на топло (добре ще го прекарат). С петното може да ги сложат в една килия. Може да вземе и всички платени и неграмотни негови защитници в тоя сайт. Тоя е срам за всеки българин и за всеки европеец. Такива *** като този може да има в Северна Корея, Куба, Сирия и други. Да хваща ориент експрес заедно със свитата си.

156

Алекс

преди 10 години

До Дон Кольо:Нали разбираш, че спора предполага 2 разумни същества? Излагайки аргументи тука е все едно да спориш с радиото. Да не говорим, че 80% от поддръжниците на Сидеров са платени. Нормалните мислеши хора го видяха що за ..... е. С кого се поддържа или си ляга е обширна но несъществена тема.

155

АТАКИСТ

преди 10 години

Бай Кольо, Варненец съм. Ясно ми е всичко от години.Разправяй ги на ония будали дето не вярват тук.

154

малее

преди 10 години

Ай стига бье? Верно? Болен е истински МЪЖ.

153

Анонимен

преди 10 години

Волен е агента под прикритие на сараите.

152

Анонимен

преди 10 години

Сидерастите са много ограничени хора. *** та чак вдлъбнати!

151

АТАКИСТ

преди 10 години

до бай Кольо 194А, благодаря ти че ми отговори на въпроса имат ли нещо общо *** с израелците. Викаш с Майкъл Чорни ? Мдааа...нищо общо няма този с евреите.

150

До атака

преди 10 години

Кажи нещо за дпс бе ***, с тях лъжехте хората. Дреме ми за герб но ми се повръща от еничари като теб.

149

Анонимен

преди 10 години

Падне ли му имунитета ще му падне и главата.

148

АТАКА

преди 10 години

до 190Безподобний тъпий революцонере, Сидеров даде ШАНС да се изяви Тиквата с неговата партия, която не беше управлявала държавата до момента- *** СЕ, ограби държавата, оглозга резерва + това че открадна депутати на Сидеров.Е какво да го прави Сидеров тоя мутренски ***? Революционерче, пий една ракия, че нещо не можеш да свържеш логичните мисли в кухата си кратуна.

147

Анонимен

преди 10 години

Този няма място в българската политика а централния затвор.

146

Дон Кольо

преди 10 години

До АТАКИСТДоколкото ми е известно, работят с онези руски мафиоти, които са близки до Майкъл Чьорни и Владимир Путин. А щом са вързани с Чьорни, значи са недосегаеми в тая държава. А банкянската тиква като спечели изборите през 2009та и веднага дойде във Варна да се договарят с Марин Митев дали ГЕРБ и правителството ще се бъркат в делата на ***.

145

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е обещал на ибрика да го оневини в съда. Цялата машина дс е задействана.

144

Революционер

преди 10 години

До АТАКИСТА, не ме интересува защо "Атака" е дала безрезервната си подкрепа за ГЕРБ и отделно за БСП и ДПС. Вече се е насрал Сидеров, а защо го е направил си е негов проблем. И да съжалява вече си е дал подкрепата за ГЕРБ, така че няма право да ги хули, при положение, че сам каза, че правителството на ГЕРБ ще работи за интересите на България. Цели 2 години ги крепеше при техните безобразия, така че няма никакво оправдание!

143

АТАКИСТ

преди 10 години

Бай Кольо, а имат ли нещо общо тези момченца дето спомена с Израелските служби?Просто ей така питам дали не са протежета на евреите, а оттам на хамериканците, че никой не може да ги бутне вече толкова години...даже и Тиквата който ги мрази до дъното на душата си?

142

Анонимен

преди 10 години

Сидеров еничаря е най голямия *** в цялата българска политическа клоака.