57

Петров

преди 10 години

Не на мутренското управление на Станишев, който установи пълна сталинистка диктатура в България!Десетки хиляди уволнени от работа, побои над мирно протестиращи, пълен контрол над медиите, които бълват хвалебствия за действията на украинеца от Херсон.

56

аз

преди 10 години

До Малкият МукМного добре знаеш отговора на въпроса си. Пацо е кукла на конци, която от време на време е изкарано нямо да потънцува. Не го питайте въпроси. Той не е политически субект, не е премиер. Той е един безгръбначен ***.

55

Анонимен

преди 10 години

Станишев и Гоце пак играят театър.Разделена левица - такова животно нема!

54

Анонимен

преди 10 години

Станишев е най-мързеливия човек в държавата Той освен да се шляе из парламента, министерствата и сараите на Доган друго какво прави Кажете какво е работил той НИЩОе така му мина живота -на гърба на другите

53

Путев

преди 10 години

Червените тролчета да поискат да им плащат всеки ден за постингите.. че не се знае Моника кога ще им резне парите. Вижте кво стана с Петното - няма пари да си плати наема, бацета.

52

Анонимен

преди 10 години

пък точно ти ли го каза ве ***

51

Анонимен

преди 10 години

С ТИКВИТЕ Е СВЪРШЕНО!

50

Анонимен

преди 10 години

Сега Патрашкова ще направи един хубав *** от Тиквата!)))

49

123

преди 10 години

Герберите е добре да стягат редиците, защото има огромен брой негласували. АБВ на Първанов може да привлече много от тях, защото хората уважават бившия президент. Тук е опасността, не Станишев и безкрайните му интриги.

48

Връх на безочието

преди 10 години

Свидетели сме на умишлено сриване от задкулисието на елементарния правов ред, деморализиране на обществото и разбиване на държавността. Що се отнася до Станишев, с поведението си той омерзи и отблъсна всички. Първо, демонстрира пред народа ни и пред целия демократичен свят зависимостта си от задкулисието, реваншистките си цели и непокизма си към обществените реакции. Второ, подчинявайки собствената си партия на ДПС, разочарова своя електорат.

47

кк

преди 10 години

Имаше една фраза: "Каквото и да ви говорят, знайте, че става въпрос за пари!". Ако я перефразираме, ще стане : "Каквото и да ви говорят, знайте, че става въпрос за власт!". Десетина души, жадни за власт и платени от най-незаконно забогатялата част от хората, въвличат в интригата си целия народ. Нас не ни управляват партии, обективно възникнали, нас ни управляват ПРОЕКТИ. Проект се прави с пари, а пари се хвърлят за постигане на определена цел - власт, която да защити заграбеното.

46

Връх на безочието

преди 10 години

Трето, опирайки се на безпардонния ксенофобски екстремизъм на Сидеровата АТАКА и прибягвайки до Сталинистки методи на натиск и репресии, възмути Европа и опетни репутацията на ПАСЕ. Четвърто, опетнявайки репутацията на ПАСЕ, навреди на Европейската левица и направи в дългосрочен план мечешка услуга на Кремъл.

45

Гробар

преди 10 години

Благодаря на Станишев ,Местан и всички приближени,изпълниха обещанието към нас гробарите за увеличаване на работният ден!!!Приемете като благодаста която ние изразяваме към вас скоро да се видим!

44

аман

преди 10 години

AMAN OT TOZ ЧЕРВЕН ЧАЛГАДЖИЯ

43

Връх на безочието

преди 10 години

Свидетели сме на умишлено сриване от задкулисието на елементарния правов ред, деморализиране на обществото и разбиване на държавността. Що се отнася до Станишев, с поведението си той омерзи и отблъсна всички. Първо, демонстрира пред народа ни и пред целия демократичен свят зависимостта си от задкулисието, реваншистките си цели и непокизма си към обществените реакции. Второ, подчинявайки собствената си партия на ДПС, разочарова своя електорат. Трето, опирайки се на безпардонния ксенофобски екстремизъм на Сидеровата АТАКА и прибягвайки до Сталинистки методи на натиск и репресии, възмути Европа и

42

Анонимен

преди 10 години

Абе ако не беше отворената Мокика досега ти Серго щеше да си в историята Тя е голяма конспираторка ,МАНИПУЛАТОРКА и бандитка и те качи на МарсАМА И ТЯ МОЖЕ ДА ТЕ СРИНЕ ДА НЕ СЕ ОТЦЕПИ И ТЯ ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ

41

Анонимен

преди 10 години

Мръсни гебери, вълната да и ядете на Патрашкова! Пак ще се криете като мишки и ще си триете фейсбуците!)))Удри Серго!

40

ДДД

преди 10 години

За съслите всяко третиране с миша отрова е добър ден!

39

Прост

преди 10 години

На Станшката само едно ще кажа: ДОВИЖДАНЕЕ!

38

Анонимен

преди 10 години

Не от Станишев и Пеевски.Държавата се управлява от Ердоган и Пеевски.