68

anonim1000

преди 10 години

Герб управлява 4 г. А БКП управлява вече 79 г...Кой е виновен за това, че държавата е зле?Кой е виновен за това, че комунистите откраднаха пенсионните фондове?Кой е виновен?Рзбира се, че империалистите от САЩ.А това, че всички пари са в червени ръце са подробности.Все още медиите са червени - Гергов, Пеевски и т.н.Парите също са в червените Цветан Василев и т.н.

67

майнатайм

преди 10 години

изобразен е като дядо ви US коледа или дядо мраз ,ама му го няма чувала.чувала със сметките за парно и ток.

66

4oko

преди 10 години

Добре ,че бяха лошите комунисти да ви построят, освен всичко останало и атомна електроцентрала ,че през 1 час щяхте да ходите до мазето с кофи за въглища. А новите ви партньори ги видяхме, 24 години продължават да се пазарят 1 блок да направят...

65

Анонимен

преди 10 години

Доста ПО-ДОБРЕ от сега се живееще тогава !!! По-добре беше за ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, не за ОЛИГАРХИЯТА !!! ... не че тогава беше китка - СЕГА е ПО-ЗЛЕ !!! За това губите ... Не стана по-добре от Тогава.И не забравяйте, че кило боя не може да промени Историята !!!

64

Анонимен

преди 10 години

Къде е чичо Джугашвили да нашвили ранобудните в Сибир? Ранобудни бояджии ще боядисват бараките и трудовите помещения за превъзпитание на десни деформирани хулигани и техните деформирани преподаватели по бояджийство в су.

63

anonim1000

преди 10 години

След 10 г. от 200 000, които са гласували за БКП ще са останали 100 000, след 20 г. ще са останали 0. И така...

62

до Герберастията

преди 10 години

Колкото повече издевателствате над елементарното чувство за ред и нормалност, толкова повече сплотявате останалите срещу вас. Затова нито рехавите ви протести, нито жалките ви окупации и боядисвания на паметници успяват, и не предизвикват нищо друго освен досада и съжаление.

61

ANONIMENNN

преди 10 години

Димитър Благоев, Георги Димитров и пр. Съветските, сталинистки лакей продали България, и основоположници на Македонизма. Симпатизиращите им българи са също толкова предатели, на националната идея за обединение на българските земи, колкото са били и тези отявлени врагове на България и нейния народ.

60

anonim1000

преди 10 години

След примерно 10 г. Тези паметници ще бъдат махнати.Все едно в Германия да има паметник на Хитлер.

59

Ф.С.В

преди 10 години

Когато един народ си унищожи всички паметници - дали на добри или зли герои - то историята на този народ - свършва- той вече не е народ а стадо събрано по неволя - пример са Сирия .Ирак . скоро и Украйна ,,омразата насаждана в народите - е опустошителна - накрая не остава нищо - дори Гугъл мап не може да помогне след това - бяло петно в душите - бяло петно и физически - на Световната карта , Да,,във всеки преход има лоши герои - но така нацията се поучава от грешките си -

58

Анонимен

преди 10 години

Няма да се оправи тази държава. Цялата ни енергия ще се излее в антагонизъм и омраза. Липсата на толерантност ще ни съсипе. Една група от хора не умее да уважава това, което за друга група в обществото представлява някаква ценност, политиците не могат да уважават опонента и всячески се стремят да го унищожат и забранят, не умеем да уважаваме вота да гласувалите и месец след изборите искаме нови, не умеем да уважаваме успеха на другия. Ако всеки започне да осквернява символите на другия докъде ще стигнем - християните ще започнат да боядисват ислямските символи, атеистите - църковните. Скоро

57

anonim1000

преди 10 години

До anonim1000По долу БЛП да се чете БКП.

56

anonim1000

преди 10 години

То е ясно, че комунистите са превзели нета.Партията има пари плаща.Но ето, че сега идва ново поколение, което не е родено в години на страх.Как ще се справи партията с тях?Нещо ми се струва, че тази война от БЛП са я загубили. С който и да съм говорил от младите, никой не е бил симпатизант на червените ***. Всички млади мразят комунизма.

55

niakoi

преди 10 години

И какво толко е направил Д. БЛАГОЕВ та са му направили паметник.

54

Анонимен

преди 10 години

Какво по-силно доказателство за пълната безпомощност, за тоталния обществен провал и злоба на *** надничари, които не се посвениха да се подиграят с един от големите български философи и политически мислители, и то в святата нощ на Рождество Христово.

53

Анонимен

преди 10 години

Това е материала с който разполагаме !/Б.Б./

52

Анонимен

преди 10 години

+++ Погнуса ... То е казано пророчески ясно кои са "диваци и варвари" в България. С подобни изцепки някои недоеволюирали елементи отвращават ... До толкова им стига и до толкова си могат герберастките фенове на Тиквата "антикомунист " от Симеоново - това е материала и до там им свършват идеите = НИЗОСТ

51

anonim1000

преди 10 години

Паметници на терористи бол.А паметници на национални герои?

50

Анонимен

преди 10 години

Димитър Благоев е комунист. За чий уи този има паметник, училища, улици кръстени на него?

49

Анонимен

преди 10 години

Много мозък не е необходимо, за да направиш това нещо. Особено за тези, които си мислят, че с тях и от тях започва светът.