19

Анонимен

преди 10 години

*** и пияница учебното заведение не е място за напиване

18

Тачо

преди 10 години

Имаше преди време един друг корумпиран пияница(Батето май му викаха), дето го хванаха по бели *** и орева ***'алата, че било неморално да го снимат и ,че щял да ги съди тези до дупка. Хе-хе! Никога не е късно да станете за резил (не)драги ми пияндурници! Сбирайте си амбалажа и се махайте от Моя Университет!

17

ужас

преди 10 години

Егати и пияндурника най големия *** щял да съди хората,които му показаха колко струва един които е спечелил дипломата си професор благодарение на Партията столетница и партииния му билет,те такива професори произвеждаше БКП стига да им доносничат и да се подмазват на партията знанията им не ги интересуваше никой.А днес се правят на велики професори чак и присъди раздават на ляво и на дясно,ей на това му се казва ***...

16

БГ

преди 10 години

От всякъде си личи,че това е добър и умен човечец.Всяка грешка си има и прошка.

15

Анонимен

преди 10 години

И тоя се изпусна. Газ пикае и му трепери брадичката...

14

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Славните традиции на СУ - ЗЗД е дело на професора от СУ Александър Цанков и впослествие реформиран разбирай разширен от друг професор Богдан Филов , вкл.смъртни присъди за непълнолетни (за прогресивни ученици). Поетът Гео Милев, който е убит зверски от платени команди по нареждане на двореца, пишеда могат задуши гордото съзнаниегласа, който вика, мисълта, що грей,истината вечна, що вечно живей измислиха всекой по една секира днешните управници на България измислихачудовищния Закон за защита на държавата за да уморят всичко, дето не умира!

13

Анонимен

преди 10 години

На това пиянде не му е мястото в университета. Това е ! и той си е пиянде от край време и това му личи и вместо да се засрами той се ежи, както и защитниците му. Но всички българи знаем ,че комунист и срам.......не са съвместими!

12

с любезното съдейств

преди 10 години

Записът е направен с любезното съдействие на Цецо Лажецо!

11

Не е морално

преди 10 години

Не е морално да правиш тайни записи на когото и да е било, с цел да го компрометираш и да се гавриш с него! "Моралът" на "ранобудните" по нищо не се различава от морала на доносниците от ДС!

10

Анонимен

преди 10 години

До Алове щом не осъзнаваш ,че това което сам си направиш никой друг не може да ти го направи си просто съшият ***. Кой го е злепоставил ? Просто това е истината ,че е пияндурник и това не му се случва за първи път и мястото му не е в университета.

9

xxx

преди 10 години

Що не вземе да съди производителите на алкохол ?Характерно за алкохолиците е че всички са им виновни за това че пият.

8

Ива

преди 10 години

Поне да си замълчи!

7

Сархош

преди 10 години

Ти мен уважаваш ли меееее????

6

Анонимен

преди 10 години

Е какво като са пили през нощта?Нито са пили по време на лекция, нито университета е църква.Да не би да са попречили на *** с пиенето си да си проведат законата окупация и затова да е целия този шум?

5

БГ

преди 10 години

И кво лошо има да си си пийнал с приятели?Който пие,зло не мисли!

4

Jackal

преди 10 години

Я го гледай ти наглия долен алкохолик щял да съди той.И после защо образованието не ни е на ниво, защото една част от тия измислени професори са бивши агенти на ДС , а друга са пропаднали нагли пияндурници като тоя.И после ми кажете какво да правят младите хода в България?Да седят тука и цял живот да търпят ей такива мизерници като тоя и неговите деца.

3

kaka

преди 10 години

че и нагъл

2

сами м

преди 10 години

Вън от Университета, дърт алкохолик!

1

Анонимен

преди 10 години

Браво бе наглец, и за какво ще ги съдиш , че ти сипваха в устата ли.?Скрийси наглата мутра и не сепоказвай повече..А на здраве бе пиянка..