78

мими

преди 10 години

искам на всички тези протестиращи дето блъскат и ритат, да им лепнат по едно досие и после цял живот не могат да си намерят работа, това е нарушаване на обществения ред, пусти шамари..

77

1

преди 10 години

Като чета коментарите тук, се убеждавам, че съвсем заслужено сме най-бедни, то толкова *** народ не само в Европа, но сигурно и в света няма, една шепа народ, а толкова глупав и вървящ срещу себе си! Да плюете някой (какъвто и да е той), който протестира срещу турско-комуно-фашистката коалиция, която подари всички важни постове на централно и регионално ниво на ДПС, срещу семейното правителство, в което всеки е в конфликт на интереси и какво ли още не, е просто връх на идиотията и липса на морал

76

Анонимен

преди 10 години

само бой по тия пияндета и наркоманчета

75

varg vikernes

преди 10 години

До анонименАко смяташ,че от помощи ще можеш да си изхранваш семейството никои не ти пречи да станеш ***.

74

Непознат

преди 10 години

Министъра на образованието май не си гледа работата,за тези студенти лекции и упражнения няма ли?

73

антикомунист

преди 10 години

Средномесечна заплата в евро в нормалните и в комунистическите страни :Нормални: Великобритания- 2 749 ,Австрия- 2 043, Германия- 2 040, Швеция- 2 155, Дания- 2 390,Комунистически : България- 384, Сърбия- 340, Украйна- бруто 213, Северна Корея - 34, Китай - 400, Беларус - 400

72

Пурко

преди 10 години

Лошото е, че полицията все още охранява костюмираните *** в НС, вместо свободно да се отмести от пътя на протестиращите и да се приключи за няколко часа драмата.....за всеки по едно въженце и да украсят новогодишно дръвчетата в Борисовата градина...След това само ще четем за корумпирани политици в учебниците по история и народа ще си отдъхне...

71

анонимен

преди 10 години

В провинцията цари страх! Точно така е! Чакаме с дни и месеци мизерните си заплати! Децата ни гладуват! И няма оправяне, вече 24 г. Работим за жълти стотинки на олигарсите, но и тях не ни ги дават на време! Това не е държава, това не е парламент, това не е правителство! Работещите мизерстват, а *** си получават навреме помощите и детските!

70

varg vikernes

преди 10 години

Ах защо я няма милицията да видите тогава как ще чукате камъни до края на дните си демократи.

69

за неразбралите

преди 10 години

ОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКА

68

Анонимен

преди 10 години

Тия хулигани имат късмет че не са в Украйна ,че там милицията бие много лошо .

67

Registriran

преди 10 години

До Анонимен То Фюрерът опита това със на сапуна, ама от цялата работа, направи евреите зорлем герои, така, че не работи пробвай друго, и не само Оставка ами и нещо смислено, щото стана като развален грамофон.

66

Монархист

преди 10 години

Сложете им там по една боксова круша да се наритат горките, че явно имат много енергия за изразходване и изглежда, че лекциите, проектите и курсовите работи не ги изморяват достатъчно.

65

BOIKO

преди 10 години

Ostavete decata da si izkarat po 100 LV! Basi loshite hora deto ste!!!

64

Моля ви

преди 10 години

Кажете ми, като изключим искането оставка, какво точно искат конкретно ритащите? Моля ви кажете ми, какво искат, че не мога да разбера?

63

Анонимен

преди 10 години

Докато не направим комунистите *** няма да се усмири държавата

62

Анонимен

преди 10 години

НА тия да им нацепат двойките и да ги видиме после. Кога ще учат не е ясно и после и те ще имат мераци за власт пък май ще си платат за дипломите.

61

neni4a

преди 10 години

До superMuzzy Аз ще ти кажа ,колко е легитимно. От 2.5 млн гласували,над половината близо са подкрепили тая коалиция .Ето ти легитимно правителство отвсякъде. Другите,които не са гласували не им пука кой ще управлява и нямат право да са недоволни.Да са гласували,никой не им е крив.

60

Анонимен

преди 10 години

няма смисъл да се спори с платени писачи, рублажии крадци и убийци, лошото е, че са много, а народа природно ***

59

до

преди 10 години

ВСИЧКИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПОДДЪРЖАТ ВЛАСТТА: ВИЕ СТЕ *** И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ВИЕ ПРОДАДОХТЕ СТРАНАТА, ЖИВОТА НИ И ДЕЦАТА СИ! ВИЕ ЩЕ ПЛАТИТЕ СКЪПО ЗА ТОВА, КОЕТО ВЪРШИТЕ - ЩЕ УМРЕТЕ САМОТНИ, БЕДНИ, ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ - САМИ КАТО КУЧЕТА!!! КОГАТО РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ, ЩЕ БЪДЕ ТВЪРДЕ КЪСНО ДА СЕ ПОПРАВИТЕ - НЯМА МИЛОСТ ЗА ВАС!!!