182

Анонимен

преди 10 години

Току-що слизам от градския транспорт.Повярвайте ми, речта, това ораторско извращения, тази табладжийска хармония от думи, този феномен на артикулирането не се среща дори в най-мизерните автобуси.Обръщението на преБройко към тиквите днес беше връх на планина ултра-радикален селски ***!!!!! - и това е било премиер, Божеееееееееее ?

181

HOT NEWS

преди 10 години

Фермер тръгна да души хората на Пеевски от Булгартабак, гледай в samovideo

180

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха ха ЛЪЖЕЦ. ЩЕ СИ ИЗГРИЗИ НОКТИТЕ НА КРАКАТА ОТ ЯД, ЧЕ НЕ Е НА ВЛАСТ.

179

Анонимен

преди 10 години

Тикво,тикво,скрий се.Повръща ми се от тебе и простотията ти.Разбра ли,че Орешарски е умен и ще управлява ?.Ти си за затвор и бесило,мутро ***!

178

РГГ

преди 10 години

ПРОСТА СМЕТКА НА ДВАТА МИТИНГА ИМАЛО ПО 60 000 ДУШИ ,АБЕ ТЕЗ ВЗЕХА ДА НИ ВЗИМАТ ЗА МНОГО ПРОСТИ ,ИМАЛО ПО 150 АВТОБУСА ПО 40 МЕСТА НА АВТОБУС СМЕТКАТА Е 6 000 ЧОВЕКА КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ БЕ ИЗВЕРГИ?

177

кака

преди 10 години

ГРЕШКИТЕ ГИ ДОПУСНА ТИ НО ГИ ПЛАТИХМЕ НИЕ ДОЛУ В ОГЪНЯ

176

Анонимен

преди 10 години

Борисов никакви поуки не си е взел.Само се цупи и си измисля най-*** оправдание-бил допускал много грешки(кой ли не допускал) но си взел поука(каква ,не казва) и си продължава с алабализмите,като си знае.Нямало да нарича Орешарски премиер,голям праз,той си е премиер.Премиерът НЕ Е държавен служител но ББ това не го знае,важното е да се хареса.Щял да сезира....А той защо подмени повечето държ.слж. без да са ходили на митинги ,а само защото не са или не искат да са членове на ГЕРБ.За полицейщината-те не звъняха по вратите, а влизаха с взлом,биеха,тръшкаха и арестуваха в "свещените домове".

175

Уникално

преди 10 години

Днес разбрах, че има надежда за България. Бях на свидетел как до СУ, шествието на тези около 70 000 подкрепящи правителството се размина на около 8- 10 метра от двайсетината подкрепящи окупацията на университета. Между двете групи имаше само около 8 полицейски служители. "Прогресивните" 20 човека обиждаха, плезеха се, показваха неприлчни жестове и издаваха неразбираеми звуци и въпреки споменатото, на тях не им беше обърнато никакво внимание от страна на другите, които слушаха Imagine на Джон.

174

ognyanz

преди 10 години

Бойко, ако приказваш по-малко ще ръсиш по-малко глупости.

173

анонимен

преди 10 години

какво ли искаше да каже Боко,,шофирайте внимателно",може би,ако не подкрепят ГЕРБ занапред ще ги последва съдбата на ***.а нали той уж бе катастрофирал.

172

,,,,,,,

преди 10 години

Йосич спаси България, накажи крадеца...

171

Атакист

преди 10 години

до 194В интерес на истината Съсела се е изръсил поне 2 милиона за да плати на тези 30 хиляди поне!Правя си сметка колко народ излиза от един стадион като националния. Имаше 30 000 поне, но не това е въпроса, а колко са се бръкнали в джоба Съсела и Тиквата за тези жалки мероприятия.

170

Панчо

преди 10 години

"Допуснах грешки,но си взех поуки"Звучи ми като:"Първият път не успях да ви довърша,но сега ще успея!"

169

Атакист

преди 10 години

Кой уби Мишо Бирата, Бойке?

168

лу

преди 10 години

Изборите минаха, мутро, народа се произнесе! Ама че нагло политическо зомби!

167

ЦСЗ

преди 10 години

Не плачете така шумно, малки герберушки, вашият татко дон *** отива в панделата да си помисли за някой неща. Той мисли бавно, чакайте го след 20 години. Кураж!

166

Анонимен

преди 10 години

До varg vikernesЖалък си като ТИКВАТА.

165

ВВВ

преди 10 години

МУТРО СКАПАНИ тИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАШ РАЗБЕРИ РАЗБЕРИ РАЗБЕРИ!!

164

гено

преди 10 години

"Ако не ми оздравее детето от това, което му причиниха, с това висене пред дома ми, с този тормоз, няма да имам пощада към тези хора. " След което притесненият татко отиде да рита мач.

163

Анонимен

преди 10 години

Еееееееееееееех, *** МУТРОООООО! Какво ще правиш след няколко месеца, когато Йосич те потърси, за да си уредите сметките?! Затова напираш за избори веднага - да подлъжеш пак тоя народ да те върне на власт, защото ДОКАТО СИ НА ВЛАСТ ОНЯ СЪРБИН НЯМА ДА ТЕ ГРЪМНЕ! КОГА ЩЕ СИ ПЛАТИШ ЗА ПОРЪЧАНИТЕ ОТ ТЕБ УБИЙСТВА?1 А ЗА УБИЙСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД?! КОГААААААА?!?!