139

pepiiiiiiiii

преди 10 години

Трябва да се приеме първо новият бюджет, да се разпределят парите по обществените поръчки и подпишат договорите на дъщерните фирми на комунистите и тогава може би ще склонят да се махнат. Но засега кокала е оглозган тотално от предишното правителство и няма какво да вземат. И докато не се одобри и приеме новият бюджет няма надежда да си тръгнат!!!!Тежко ни и горко....

138

Анонимен

преди 10 години

Абе драскачи, докъде смятате , че ще стигнем?До развития социализъм ли ?ОСТАВКА ! ОСТАВКА ! ОСТАВКА!

137

Mangi4a

преди 10 години

До БогданСтудентите ще се оправят... на ръка, а студентките ще ги оправят арабоджентълмените за да подобрят генофонда на България.Братя, да искаме от Орешарски да ни вкара малко шведки да изрусим бъдните поколения.Шведки! Искаме ШВЕДКИ!Шведки! Шведки! :)

136

фен на бсп

преди 10 години

Като ги гледам тези дангалаци са паразитирали до сега в/у родителите си! И сега вече като не им стига се мъчат да завземат държавата.

135

Анонимен

преди 10 години

Напъни на загнилия, изчезващ етнос. Всички са по-добре от нас, останахме най-бедните и мизерни и на балканите.

134

Анонимен

преди 10 години

Явно няма национално отговорни и кадърни политици , които да разрешат политическата криза.Тогава да се намесят професионалисти и да освидетелстват дружинката на сергей.

133

aZ

преди 10 години

200 протестиращи ':)

132

смешници жалки

преди 10 години

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ..остават още 1305 дена.....Ееееех как бързо минаха 155 дена.. ОГЪН СЛУЖБА НЕМА......И ей го изтекли 4 годинки.... станало лето 2017 -то. .. и мандата на правителството "Орешарски" привършва...Децата протестиращи са станали юноши,а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им...По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ...Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета "Орешарски" не спиратЗа 1460-ти пореден ден хората изразиха своето недоволство от политиката на Правителство

131

ЖАЛКИ КРЪЖОЧНИЦИ

преди 10 години

От младите и интелигентни протестиращи вече не остана и следа. Тълпа от пенсионери-реститути, с озъбени от злоба лица и пияни младежи това е лицето на протеста днес. Нормалните хора осъзнаха, че защитават интересите на олигарсите и бавно и полека се отдръпнаха от сцената. Платените барабанчици и гордите актриси вече няма да излизат, понеже хонорарите свършиха. В момента се използва крими контигента и озлобените старци, притежатели на имоти в центъра, които някой излъгал, че ще има национализация и пак ще им вземат къщите и магазините. Жалко за България!

130

Богдан

преди 10 години

До ognyanzСтудентите ще се оправят но като спрат пенсиите до 2/3 месеца ,тогава ще ги видим подкрепящите правителството, кой ще ги храни

129

?

преди 10 години

"Студенти пеят български народни песни и свирят с вувузели"това да не е цирк, давайте по-сериозно, че вече се чудя кой се хваща на тези евтини номера след 20 и........години тук

128

красиви протестиращи

преди 10 години

Шестима са арестувани за хулиганско поведение, а след това двама от тях спешно са били прибрани в софийския изтревзител заради измереното ниво на алкохол в кръвта им, съответно 4,3 и 3,11 промила. Останалите четирима имат досиета в полицията за кражби, притежание на наркотици и хулигански прояви. В момента МВР подготвя доклад в прокуратурата.

127

ivan00000

преди 10 години

Никога няма да можете да свалите Орешарски, освен ако не се вдигните на бой, ама не ви стиска страхливци..алармаджии

126

6502

преди 10 години

Орешарски падна!!!!!!!!!!!...........На кукуво лято!

125

фен на бсп

преди 10 години

До 139.Не обиждай *** и животните като цяло.

124

Mangi4a

преди 10 години

До 6502Кога? Къде?

123

6502

преди 10 години

Орешарски падна!

122

Mangi4a

преди 10 години

До ПОГЛЕДНЕТЕ ГИШшшт!Това са български студенти!За тях важи факторът Кошлуков

121

ognyanz

преди 10 години

Безделници първо качество. Да им спрат стипендиите и да поработят за да се издържат, това заслужават. Да ги видим тогава дали пак ще надуват свирките и ще бият барабаните по цял ден.

120

Mangi4a

преди 10 години

До фен на бспфен на бсппреди 18 секундиДа се използват клошари,бездомници,алкохолици,наркозависоми и психично болни за постигане на политически цели е долно,подло и гадно.НО БЛАГОРОДНО :)