63

Анонимен

преди 10 години

Не, не се бъзикам, тука некакъв ходил да спасява друг от греберастите и ония му бяха направили главата мека! Така, че внимавай, Йовчев е доцент по информатика и е близък с тях...

62

tuttt

преди 10 години

а защо не пише нищо за броя на протестиращите .... когато са малко ги пише , а когато са много се премълчава .... пак манипулации

61

НЕГРАМОТЕН

преди 10 години

До протестиращТи когато си платиш сметката в магазина вземаш ли си покупките или си ги оставяш там .За тъпата логика с протестиращите който биле платени хайде моля ти се ми обясни защо по дяволите някой плаща безвреме да има протести а не плати на някой *** като теб да създава безредици .Овце са били родителите ви овце ще си останите и вие уникално маниакалното ви качество като комунисти е да ви водят за носа .Навремето вдигахте пръста сега вдигате двата крака

60

Българин

преди 10 години

Незабавна оставка! Плъхът да бяга бързо в родния Сибир!

59

_IsmaiL_

преди 10 години

Няма бежанска криза, или по-скоро няма реална такава. Тези хора не искат да се установят окончателно в България. Бг е просто транзитна територия в която да престоят определен период време, за да си подготвят/купят документите за западна Европа.Те не са луди, знаят много добре къде искат да отидат> германия, франция, италия, швейцария и т.н...не искат да стоят тук дълго.

58

Войник

преди 10 години

До Одисей 1И все пак ти не ми защо Тодор Живков има голям авторитет на запад ето пред Пп на Бзнс италиански немски и т н политици казват за Живков че е велик водач. Милошевич казва че е най великия Българин .

57

обич

преди 10 години

лютви и волен са истинските морални патриотидпс + атака = коалицията на патриотитепобеда

56

patriot

преди 10 години

лютви и волен са истинските морални патриотидпс + атака = коалицията на патриотитепобеда

55

Ghero

преди 10 години

52Чакай бе, до сега викахте, че комунизмът никога не е падал в България, сега пък обърнахте палачинката и казвате, че бил победен от "23 години". Ами ако е победен защо си живуркате пак в мизерия? В крайна сметка решете се и не си въртете *** както ви е угодно. Последно, паднал ли е комунизмът в България или не е?

54

Ghero

преди 10 години

Одисейчо, ами ако твоят Костов не беше фалирал като политик нямаше да се "подвеждаме".Аз като гражданин задължението си го изпълних, дали са били честни или не това няма да го разберем, защото останаха извън парламента. Докато при тебе работата е лесно, ти си болен и не мислиш, просто си гласуваш за партийката каквото и да стане.

53

Ботев

преди 10 години

Съселчо беше събеседник по желание. Трябваше народната либоф да го залее но и леко да го опляска пред студиото..

52

Ghero

преди 10 години

О да разбира се, и луната е виновна за участта на Костов и глобалното затопляне, всички са виновни само той остана "неразбран"...

51

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

48 ето виждаш ли подвел си се по поредните борци за субсидия , нали не ти казвам нещо ново като споделям че това си е бизнес , форма на инвестиция , Ковачки с Лидер е шамион , правиш сдружение или партия явявяваш се на избори , плащаш известна сума на махалата и лапваш 4 годишна субсидия , няма значение че не влизаш , ако влезеш достатъчно е да вкараш в няколко комисии хора и ти се осребрява субсидията . Кажи що се смташ за нещо защо си гласувал за такава глупост.

50

anonim1000

преди 10 години

Времето победи комунизма в България. De facto комунизмът в България изчезна. Отиде си заедно с хората, които вярваха в сектата. Сега вече има млади хора, които са антикомунисти просто защото са нормални. 23 г. след падането на комунизма, комунизма си тръгна.

49

AZ

преди 10 години

До АнонименАми ввърни си тогава хладилника, телевизора, бойлера и колата и чакай по 10 години да ти разрешат да си купиш нови, като ти е толкова милно за социализЪма. ***!!

48

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам, че са само 15000, поне 50~60000 души са и се увеличават!)))

47

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

36 такива са законите на демокрацията , не комунистите са по силни или можещи а народа не става , естествено политиците не смеят да го говорят на глас , но аз не съм политик и за това мога да го кажа , казали са го много преди мен , *** народ слаба държава , вибж само как му пробутва в ммента поредната партенка с Бареков и според мен ще се хване тзои същия народ .

46

Ghero

преди 10 години

Аз гласувах за едно гражданско движение с листа номер "9", не знам дори къде изчезнаха след изборите.Докато вие се правите уж на големите граждани а после гласувате всички за тиквуня, щото той нали "строял магистрали". 159 км за 4 години, докато в Хърватска (държава която бе извън ЕС) за същият период се изградиха 534 км.Но както и да е, вие сте фалшиви както е фалшив този протест, за това го посещават само сини *** и нормалните българи не ви вярват, не се хващат на въдицата.

45

anonim1000

преди 10 години

До ВойникБългария фалира три пъти по времето на "комунизЪма".Третият фалит беше забавен и се случи малко след като падна комунизма - по време на Луканов.България произвеждаше самолети (Български) преди разбойниците, ***, простаци, *** комунисти да направят преврат - 1944 г. След това в Ловеч, в същият завод комунистите спират производството на самолети и започват да произвеждат колелета "Балкан". Ето това са фактите за "рая".

44

Войник

преди 10 години

До Одисей 1 и Тодор Живков беше уважаван човек в света: Слободан Милошевич ген секретар на цк на скп 1988 казва за Тодор Живков че той е най великия и справедлив държавник на България