28

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯМного си *** и елементарен!

27

M

преди 10 години

Браво българи! Доказахте колко смешна, нищожна и глупава сбирщина сте! Заслужавате си съдбата! Сега и границите да ви затворят, та да измрете с вобственото си бунище! Пушете, дрогирайте се, бъдете модерни и не дръжте на семейството, на жените и на мъжете си! Слушайте чалга, мързелувайте и мразете политиците, че не копаят нивите вместо вас! Вие сте много умни! Всички сте за директори, а не за земеделци! Хайде пушете и се тровете..белким измрее по-бързо та да отървете всички от тъпотията си!!!

26

мак

преди 10 години

Кретенско обяснение, че като хапва и пийва, българина не може без цигара. Радвайте се, ще падне забраната и кръчмите ще цъфнат. Смях и излагация.

25

Анонимен

преди 10 години

какви са тези *** на снимката

24

Анонимен

преди 10 години

наистина са ЧЕРВЕНИ *** :(

23

az-

преди 10 години

В Германия няма пълна забрана за пушене. Не мисля, че немците са по-глупави или пък по неевропейци. Така че не виждам какъв е рева тук. Който иска да пуши да си ходи на заведения в които това се допуска, който не иска е свободен да посещава останалите места или да продължи да си седи в къщи, както го е правил и преди и след забраната.

22

мими

преди 10 години

до 20, защо е този въпрос? Какво искаш да покажеш? Не съм блонди

21

4321

преди 10 години

БСП няма да се спрат докато не ликвидират и последния българин - убедих се тотално в това. Сега не само ще миришем на порове на излизане от заведенията, ами и белите ни дробове ще приличат на прогнили кошери. Айде всички дружно пак гласувайте пак за тях, в името на 50-те лева "социална помощ" и поевтиняването на тока със 73 стотинки.

20

anonim1000

преди 10 години

"Българинът обича като седне на трапезата, да хапне, да пийне и да запали по една цигара, аргументира промените един от вносителите Спас Панчев от "Коалиция за България"."Непушачите какво? Не са българи ли?

19

anonim1000

преди 10 години

"Българинът обича като седне на трапезата, да хапне, да пийне и да запали по една цигара, аргументира промените един от вносителите Спас Панчев от "Коалиция за България"." Аз и не очаквам комунистите да имат добро мнение за българите.

18

Анонимен

преди 10 години

DRUGARITE EDVA LI SA SE ZAGRIJILI ZA NATIONALNOTO ZDRAVE-DREME IM NA TIAH KOI PUSHI, ILI KOI RESTORANT E ZAMARSEN, NO AKO SMIATAT CHE PO TOZI NACHIN SHTE SPECHELIAT GLASOVE SE LAJAT. NARODAT NE E PROST I SHTE IM GO POKAJE. LICHNO AZ SAM PUSHACH OT 30 GODINI I TOZI ZAKON niama da me sablazni.

17

до 13 МИМИ

преди 10 години

Блондинка си нали?

16

Анонимен

преди 10 години

ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ ***, ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ!

15

Съгласен съм

преди 10 години

Първа стъпка в правилната посока.

14

marsian

преди 10 години

Спас Панчев-пръв приятел на ресторантьорите,тютюневите монополи и фарма монополите .Едва ли просто ей така .Прокуратурата да се заеме с доходите му .

13

az-

преди 10 години

До Анонимен - 11Ще продаваш и земя, ще продаваш и други работи :). Договорите са за да се спазват. Нали не си въобразяваш, че ЕС ще напише нов договор само щото *** се сетил, че не ще да си продава земята. Тъй не стаа пич - искаш ЕС, влизаш в ЕС и спазваш правилата в цяло - не може това ми харесва и ще го правя, а това не ми харесва и ще се правя на хитър

12

мими

преди 10 години

А аз искам да имам избор дали да пуша или не, и като гледам откакто слушаме ЕС сме цъфнали и вързали. Все ЕС гледаме и все се мъчим да ги стигнем, ще ги стигнем друг път

11

az-

преди 10 години

До Ох-оХШвейцарците на референдум вече се произнесоха и отмениха тази *** забрана още миналата година.

10

Непушач от 7 години

преди 10 години

По-голяма простотия от това няма!!!!!!!! Пушачите са доказани егоисти и оказа се с добро лоби в НС! Хората не ходят по кръчми и ресторанти не защото не се пуши в тях, а защото са зле финансово и не могот да си го позволят. Отказах цигарите защото не можех да се кача до 4-тия етаж. Пушех по три кутии цигари. Пушех на всякуде дори и във WC. Около мен не се дишаше...

9

Анонимен

преди 10 години

Абе в общи линии проста нация. Добре, че поне няма да продаваме земя на чужденци, че имаше там опасност държавата ни да заприлича на нещо европейско. По-добре мутрите и ц*ганите да купуват, ограбват и да с*рат върху земята ни отколкото някакъв абориген от някоя изостанала държава като Дания или Швейцария.