52

ПУШАЧ

преди 10 години

Предлагам правителството СПЕШНО да определи дата за избори!! Целия свят се бори с всички средства срещу тутюнопушенето само бай *** червения *** прави на обратното!!

51

Сахо

преди 10 години

ще върнат пушенето и ще си заминат окончателно така като гледам... Пеевски ще ви се види като малка грешчица...

50

Владо

преди 10 години

До АнонименТо не е популизъм това. Вижда се, че дори част от пушачите искат забраната да остане. Някой им бута нещо под масата на управляващите. Интересно кой? :)

49

пасивното тютюнопуше

преди 10 години

Непушачите, след 30-минутен престой в помещение, където се пуши, имат почти толкова въглероден моноoксид в кръвта, колкото активните пушачи, когато изпушат една цигара.

48

Анонимен

преди 10 години

Популизъм, популизъм, популизъм.......

47

Специалиста

преди 10 години

Какво се оказва, че ако разрешат пушенето ще има отлив от непушачи. От трън та на глог

46

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н софиянец,Въпросът дори не опира до заведенията, а до факта, че откак е влязла в сила тази забрана, доста хора намалиха цигарите - именно защото трябва за всеки фас да излизат навън ;) Т.е., купуват по-малко цигари. Което удря по интересите на...?

45

Анонимен

преди 10 години

Че Спас Лакомото е взел рушвет, за да върне пак тази идиотщина, е повече от ясно.

44

Истината

преди 10 години

ЗА БИЗНЕСА Е ЯСНО КАКВО ИСКА - ДА СЕ ПУШИ. ЗА БОЛНИЦИТЕ Е ЯСНО КАКВО СЕ ИСКА - ДА ИМА БОЛНИ СЛЕД ТОВА, ДА ИМА ХИЛЯДИ РАКОВО БОЛНИ

43

Владо

преди 10 години

До софиянецАми посещавай ги. Никой не те спира! Това си е твой избор. Спират те само да пречиш на останалите. Аз ако дойда на твоята маса и ти излея примерно целия оцет в яденето, защото ми е кеф, как ще се почувстваш ти? Приятно ли ще ти бъде да ядеш? На мен не ми е приятно да ми димиш, докато ям.

42

Анонимен

преди 10 години

Като вкараха закона по точно забраната за тютюнопушенето някой хора явно се почувстваха по Големи Европейци от Останалите си Сънародници ЕГАТИ СЕРСЕМИТЕ

41

2

преди 10 години

Булгартабак е собственост на Борат, a в УС са *** Нинова и Анна Янева от БСП.

40

К'во?

преди 10 години

Ако отменят забраната те тогава заведенията ще видят какво се нарича истински отлив на клиенти!

39

Владо

преди 10 години

До софиянецНа никой не му пука, че си спрял да ходиш по ресторанти. Да не би някой да те кара да излизаш на студа?? Стой си на топло и си яж. А не като последния *** да димиш на всички в заведението!

38

Атакист

преди 10 години

до 35Приятелю, много хора след като забранихме да се пуши, започнаха и по-рядко да пушат зимата - говоря за хората които ни бяха редовни клиенти. Излиза на студа за една цигара през един час. Той ще стои 2 часа в заведението, но ще прежали 10 минути за 2 цигари на студа. Нещо повече, започнаха да водят малките си деца в заведението защото беше чист въздуха- нямаше цигарен дим. Семейно идваха с децата си!Няма как да ти го обясня- ти си в друга виртуалност сякаш!

37

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКанабисът по един или друг начин, поне за медицина и лична употреба трябва да е разрешен. Той няма нищо общо с другите изброени от теб неща.

36

Ivo

преди 10 години

Пушач съм от 20 год,но съм твърдо против отмяна на забраната,много по добре е да излезеш навън да пушиш и след това на влезеш на незадимено, отколкото да влезеш в лисичарник.

35

Анонимен

преди 10 години

Айде пускайте и хероина,марихуаната и кокаина свободно,разрешете алкохола при шофиране и изнасилването.

34

аха

преди 10 години

На БСП май ще й случи случка в близко бъдеще. Народа няма да е в заведенията, ами ще е на улицата.

33

Анонимен

преди 10 години

Майко мила, за 5 месеца всичко провалят! *** червена!