298

Анонимен

преди 10 години

Ама нали БСП не е БКП, КПСС - няма вече, СССР - не съществува...та, защо скачат толкова братушките?Русия няма нищо общо.

297

Shop

преди 10 години

Когато някой върши добро, не иска благодарности. Не стига, че никой не ги е канил, ами сега три поколения след това трябва да се чувствам освободен роб и да слугувам на правнука му и некакъв кир тука да ме и обижда. Много е досадно някой непрекъснато да ти натяква как трябва да си му благодарен и да лягам под него и всякакви простотии. Тоя паметник само разделя хората, не му е мястото там. Седи да дава криле на руската пета колона. В Прибалтика ги разкараха от центровете на градовете.

296

Уто4нител

преди 10 години

ПАМЕТНИКЪТ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ Е ГАВРА С НАЦИОНАЛНОТО САМОЧУСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Това е символ на съветско/руското господство и на националната зависимост. Това е символ на господството на ЧервеноРуската Мафия. Не случайно е издигнат непосредствено след най-голямата битка на Вътрешни войски с горянските отряди край Сливен, издигнат е ЗА ДА ПЛАШИ!ИМА ПАМЕТНИК - НЯМА БЪЛГАРИЯ!

295

Анонимен

преди 10 години

До безНевъзпитан си, нямаш знание за петокласник. Това, че ти отговарям е ''четка'' за теб. На крива ракета, космоса пречи.

294

onzi

преди 10 години

Минахте през Освободителната война, Чернобил, за Гагарин май нищо не видях, но ноща е млада. Въпреки всичко наистина се радвам и като чета коментари на хора, които мислят и не са фанатици на тая или оная тема. Аз уважавам руснаците, както всеки един друг народ (без Франсетата, оня съдия '94 много лошо ни пореза), но едно знайте *** - Братска славянска кръв не е пролята на Балканите от обич към Южно-славянската общност. Много, мноог повече политика има в тази война - за съжаление.

293

Съветска България

преди 10 години

И Ленин такой молодой, И юный Октябрь впереди !

292

Dnes.bg.1

преди 10 години

qur4u ОСВЕН ДЕТО НА УЧИЛИЩЕ КОСИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ КЪСИ,НО ВСЕКИ СРОК НИ ПРОВЕРЯВАХА И ЗА ВЪШКИ. И НИКОЙ НЕ Е ЗАСИЧАН С ТАКАВА ГАД,ДОРИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА. ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА. ТОВА НЕЩО ВЪШКАТА БЕШЕ НЕЧУВАНО И НЕВИЖДАНО ЗА НАС УчЕНИЦИТЕ. НЕ ЗНАЕХМЕ КАКВО Е ТОВА НЕЩО АДЖЕБА. КОГАТО ЕСЕНТА НА 1976 Г СЕ ПОЯВИ В ПАЗРДЖИК ИЛИ СЛИВЕН ИЛИ ДРУГ ГРАД БЕшЕ, ЦЯЛАТА СТРАНА ГОВОРЕшЕ ЗА ТОВА. "ЗАПАДНИ ДИВЕРСИИ" БИЛИ,ОНЕЗИ ГИ ПУСКАЛИ С ПАКЕТЧЕТА,ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ. ПРОСТО ХОРАТА БЯХА ЗАБРАВИЛИ КАКВО Е ТОВА ВЪШКИ.

291

Мен

преди 10 години

А мооем ли да е*** п*** м** на всички руски коп*** а? Плащахме ви репарации а сега и паметници гадове такива...

290

Mаузер

преди 10 години

До boza--295 ; Вълко Червенков го построи да плаши българите с Русия. Какъв смях; Русия била освободила Европа. Не пжелавам на никого такъв освободител.

289

без

преди 10 години

Украйна беше колония на Русия, Забрави ли ***

288

Анонимен

преди 10 години

Да си ***, неук, и злобен е кофти комбинация. В този форум постват 4-5 безделника, с ниско самочуствие.

287

Анонимен

преди 10 години

а сега вече очаквайте да ни врътнат кранчето.била скъпа газта и бензина.ми като има *** дето им драскат паметниците така ще е.

286

чичо пейо

преди 10 години

310-аиде не превръщаи хорското нещастие в своя китка-японците и до днес не съумяват да се справят с своята централа,просто такива неща се случват и аз като работещ в енергетиката съм достатъчно наясно за риска от малшанс--------------------------------------------------------я отвори гугле и цъкни на ядрени авариипросто никои не е застрахован 100%,колкото и да се презастрахова

285

Анонимен

преди 10 години

Слава на Русия ... Смърт на Терористите.

284

qur4u

преди 10 години

Леваци платени ***, не ме впрягайте. Аз казвам ИСТИНАТА а вие хакате "минуси". А искате ли да видите що значи "мноооооооооооого мунуси"??? Ай пробвайте!

283

Анонимен

преди 10 години

До безЧернобил е в Украйна. И стига ме винили други за собствената ни неуправност.Комплексарите никой не харесва.

282

до днесбг1

преди 10 години

Ей шебек ти си смотан заври си ролките със западна музика в аса

281

Червенков

преди 10 години

Какво лошо се е случило в Чернобил ? Е, да, някои българи мутират и стават "антикомунисти", *** кво ме боли. Марш в Белене ! Софийска пролет !

280

boyko_stoew

преди 10 години

До 273Много преди 1877 година е имало процес на Разпад на Турската Империя.Но за това трябва да се чете.За "Геополитическите интереси на Руската империя на Балканите" вземи да почетеш малко.Не ми обяснявай какво е Историята.Не е важно на какъв език говориш,а как се чувстваш.Почети Световна и Българска История иСвържи Факти , Обстоятелства и дати..Анонимни , Неграмотни или Платени Писачи като теб,се опитват да Набиват в Съзнанието на Обшеството ни Изтъркани,Ретроградни,Вредни ВНУШЕНИЯ.

279

без

преди 10 години

Не мога да повярвам,Бъпгари смятат че нищо не се е случило лошо в Чернобил и защитават Русия, Толкова ли са повредени комунистите в България,