47

Анонимен

преди 10 години

въпрос на време беше да те изгонят.ти се самозабрави.следващия ход ти е на село с ***!!!!!партията не е твоя, знаеш кой ти диктува правилата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

ВВС

преди 10 години

Атанасов,нали се сещаш,кой е наи-големия "***"журналист в България-Бареков!Кой стои зад него...Пеевски!Може би ще ми обясниш,кой е Пеевски?И какво е "разобличил"-кьорфишеци!Какво стана с печатницата,Атанасов?Нали твоя любимец,истерично говореше,че е "извършен държавен преврат"??Жалки сте!!

45

Салвадор Дали Вали

преди 10 години

А тука има и една новинка: Чалгата остава хит сред младите". България май има накъде да поема много чалга и много Бареков още. Щото нямаме Барок.

44

шуменец

преди 10 години

та нали това му беше целта

43

Анонимен

преди 10 години

Хора. И аз правя партия утре. Идвайте и ме подкрепяйте. Убеден съм че повече съпартийци ще събера от бароков :)

42

Анонимен

преди 10 години

Balgariq ymira serge e sasipa i negovata familiq den bel da ne vidi

41

антимутра

преди 10 години

Жалки герберастчета и *** кръв пикаете, ама който си го може си го може!Барека луди ви направи, така разобличи машинациите ви, такъв ви опря в ***.а, че никога няма да го забравите! Костинбродските далавери ви изядоха празните герберастки тикви!

40

Анонимен

преди 10 години

Хахах ахаха Хахах ахаха този или е луд или е луд или луд :) нещо се е объркал. Аман от болни мозъци и некомпетентни и некадърни хора не реализирали се в работата..

39

tdmils

преди 10 години

Барекардов, и тук те разбраха що за некадърник си, както и с барикадата по БТВ ! БарековОГЛУ, СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО, ЧЕ ДА СТАНЕШ ДОБЪР ЖУРНАЛИСТ, ТРЯБВА ДА СИ НЕУТРАЛЕН, А НЕ ДА ЗАЩИТАВАШ ЧЕКОВЕТЕ НА ПЕЕВСКИ, ДА КРИТИКУВАШ НЕГОВИТЕ ВРАГОВЕ И ДА ЗАЩИТАВАШ БСП-ДПС-АТАКА, ДОРИ И КОГАТО ТЕ ЛЪЖАТ БЪЛГАРИТЕ !? Ти си един ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛИОН И ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ, КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВАШ!!!

38

Жоро Атанасов

преди 10 години

Няма друг журналист у нас, който да е допринесъл толкова много за разобличаването на мутренско-милиционерската групировка, накичена с пагоните на дясна партия. А това означава много за немощната българска демокрация, туширана от месията с картотека за каратист и ... футболист. Когато се отлеят емоциите и ученическите клишета, остават реалните факти и последствия. Именно според тях Бареков заслужава признание за битката си срещу лошия политически материал. Кога и защо я е започнал няма значение. Важното е, че се е изправил срещу тъмни и опасни сили, за които добрите журналисти не смеят

37

наблюдател

преди 10 години

Бареков доказа, че е печеливш играч на обществената сцена и затова има право на още една водеща роля

36

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Народът има нужда от...работа и сносни заплати.Държавата в момента не разполага с...механизми да задвижи този процес.Безсмислени са партиите,които не предлага решение на този основен проблем на нацията.Ако Бареков иска да бъде...лансиран при едни следващи избори,трябва да включи една сериозна икономическа...програма в неговата партия.

35

Ico8105

преди 10 години

Край братя,сега вече дръпнахме напред.....Живей народе в благоденствие и охолство,Колето *** ще оправи нещата.

34

Отново

преди 10 години

и още един се взема на сериозно и си мисли,че ще оправи България. Ами то след като Б.Борисов стигна до висок пост в държавата,защо да не се опитат и други по-начетени от него,за по-умни ... не знам.. Ех.. каква я мислехме, каква стана...

33

BulghariaForward

преди 10 години

Сега цяла България е в трепет да чуе как ТОЙ произнася "Пред нас са блеснали житата, а песните на весели жътварки се носят на талази из знойната лятна жега ..." :)))

32

Ghero

преди 10 години

Давай Барек...с теб сме!

31

Бат Станчо

преди 10 години

Интересно, какво ли ще името на тая нова полотическа формация?"***" сигурно!

30

хитрата сврака..

преди 10 години

Собственика на ТВ7, който и де е той всъщност ,много елегантно се отърва от това мазно петно Бареков-Дудуков . Дали са му някой лев и са го метнали , че ще направят с него нова партия- патерица и той нали е лаком е налапал въдицата . Явно ще има скоро избори и телевизията прави "маньовър"т.е се"приземява" , щото резултатите от тях очевидно ще сменят политическата обстановка , а олигарха трябва винаги да върви с власта !

29

rio_de_oro

преди 10 години

Не го харесвам, но право на всеки си да си прави партий а пък дали ще го изберат си е отделен въпрос. Всяка една забрана води до нарушаване правото на другия. А ако искаш да се уважават твоите права тогава не гледай паницата на другия

28

ди 30

преди 10 години

Така е...прав си !