89

Анонимен

преди 10 години

Президентите понякога се срещат с всякакви убитаци

88

Анонимен

преди 10 години

А за какво е "говорил", за ирландските пастирки ли?

87

А за чий шнур беше там бе, Плевньо? Защо не допуснахте журналисти?

86

ДА ВИ ПИТАМ

преди 10 години

Каква е разликата между Бог, Алах и Елюхим ? Никаква. Докато го разберем, половин свят ще измрем. Ако Бог е един, кой има интерес от различни религии ? Човека и неговия стремеж за надмощие. Религиите са манипулативни системи за масово подчинение. Вярата дава сила, а религията манипулира и насочва тази сила в определени цели 100% човешки

85

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Уважаеми колеги нека спазваме добрия тон.Все пак не сме мутри ,***,милиционери и бандити/надявам се на последното при въпреки герберски писания.Та, това въображаемо пастирче наречено президент си е направо за кметски намесник в някое помашко село.Говори с тон на смиреност и *** нихилизъм,тембър достоен за треторазряден пияница и красноречие на обран евреин.Никога в най -новата ни история като държава не сме имали толкова безличен държавен глава.Затова присъдата ми е: ОСТАВКА И СЪД.

84

Shop

преди 10 години

Касим Дал е много по-българин от цялото ДПС и Атака взети заедно.

83

Анонимен

преди 10 години

НЕ ПИПАЙТЕ ПРЕЗИДЕНТА! ТОЙ ДОСЕГА Е НАПРАВИЛ ТОВА, КОЕТО СЕ ИЗИСКВА ОТ НЕГО! ДАДЕ ШАНС НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПО КОНСТИТУЦИЯ И СНЕ ДОВЕРИЕТО СИ!!! ИЗПЪЛНЯВА СИ ПРОТОКОЛНИТЕ ФУНКЦИИ И ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА! И НА ПЛЮЕЩИТЕ ЩЕ КАЖА: НЕ ЗАРАВЯЙТЕ ЕДНО: ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ТЕХНОКРАТ, ИНЖЕНЕР И БИЗНЕСМЕН! УСПЯЛ ПРИ ТОВА! КОГАТО ВЕЧЕ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ, ЩЕ СИ БЪДЕ ПАК БИЗНЕСМЕН! А *** КАТО ДУУДУК БАРЕКОВ И КОМПАНИЯ ЩЕ СИ БЪДАТ ЖАЛКИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА, ОТ КОИТО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА!!!!

82

Анонимен

преди 10 години

Кипърлиев, ти си срам за България !

81

НИКОГА ВЕЧЕ БСП!

преди 10 години

Един български президент няма право да ходи на тайни вечери с чужди политици.Един български президент няма право да ходи на тайни вечери със съветските си господари!Един истински президент не може да е триперлив архар!Този натвори безброй гафове !Не може да обясни откъде му е първия милион.Лъже, че няма помашка жилка.Лъже, че не е източвал държавата чрез другарите си от енергийната мафия!Лъже, че няма апратамент в Париж!Избран с лъжа и изборни измами президент на БСП

80

джаста-праста

преди 10 години

"Присъствието на държавния глава на събитието беше чисто човешки знак на уважение към религиозния празник и традициите на българските граждани с мюсюлманско вероизповедание." - Xехехе! ДА АМА НЕ - горното щеше да е вeрно ако там не е присъствал турски правителствен представител. Тъй че РП лъже и то антибългарски!

79

Plamen

преди 10 години

до "Одисей 1"Одисей 1 ,ти си промит ***.Как ще присъства ДПС като това е среща между хората на Касим Дал ,тези които бяха съдени за ислямски фундаментализъм и "Първата дама на България" и дясната ръка на Ердоган.В *** ти мозъче не се ли заражда някаква мисълчица за какво се е говорило там.Едва ли някой от ДПС ,би се осмелил на подобна криминална завера.Най големите туркофили са любимата ти Тиква и ТОВА.И един съвет -не се наричай Одисей,наричай се ***-това ще ти приляга.

78

НИКОГА ВЕЧЕ БСП!

преди 10 години

до 86. Я вземете се разберете с пост 71/оня, дето е налапал........банана/ Та според него офшорките са кипърски, според теб -малтийски. Ай ся направете още два ника и "му направете сметки" на Кайманите и Делауеър:)))))))

77

бобо

преди 10 години

В Аллаха и да вярваш и да не вярваш и всичките байрами да спазваш точка по точка файда йок щото такова нещо като Аллах няма; Мохамеда е бил много жестоко заблуден от демонче представило се за Архангел Гавраил и целта на Сатана за война с християните хоп била постигнатааа , така че цялото това дупене по 5 пъти на ден си е жива подигравка и Дявола умира от смях как е заблудил толкова хора ...

76

135

преди 10 години

До АнонименИмпийчмънт!!!

75

ПОМАКА

преди 10 години

Президентски МАЛТИЙСКИ офшорки ?Кипърската офшорка "Инокс", към която е прехвърлил стотици хиляди долари от българските си дружества "Линднер Ирис имобилиен" и "Ирис интернешънал" ?А къде са сега 570 000 долара, от консултантски договори, които са отпътували към "Инокс"?Подставеното лице Василиадис ли се грижи усърдно за "Инокс"?

74

НИКОГА ВЕЧЕ БСП!

преди 10 години

Олееееее, пак е пълно с червени *** тук.

73

Анонимен

преди 10 години

да живее плевнята--супер президента ни...урааааа

72

Анонимен

преди 10 години

На Роско, разправят злите езици, - втората вяра след тази в марксизма била в аллах

71

455

преди 10 години

До Одисей 1"60 нали друго си е пернишкия цъ*вул , на него си му беше изписан цъ*вула на челото , те такъв ти трябва на теб , храбър убиец на архари , доносник и хвалбар на международни престъпници като Миошевич ."Ако за теб убийството на архар и продаването на националните интереси е едно и също що дириш в този саит,ходи да спасяваш редки животни ,щото за теб хората явно не струват!! Сигурно си стигнал до този извод гледайки се сутрин в огледалото!!

70

Анонимен

преди 10 години

Нека да позная за какво са говорили: След фалита на кипърските банки са обсъждали в коя офшорка е най-сигурно да си държиш паричките.