110

Анонимен

преди 10 години

"12 годишна роди в Пазарджик"-след не много време ще почнат да ги раждат и на 10.Повече от ясно е,че управляващите подкрепят това.А вие си плащайте и плюйте хората,които искат някаква промяна!

109

АЗ

преди 10 години

Браво !!!

108

Балдур

преди 10 години

До viktor.stoichevСлучая с Пеевски сигурно ще го позлвате като предтекст и вече и в 142рия парламент...?!

107

Шаман

преди 10 години

До ТHE ПатриотЧеит си Маркс и не се занимавай с простотии

106

gandi.daow

преди 10 години

До ШаманВидях, титанична мисъл!.. хаахахахаха Партии мен не ме интересуват:)

105

GiveMeFive

преди 10 години

Тези снимки не трябваше да се публикуват - разбиха на пух и прах мита за красотата на протестите. Все още има минимален шанс за интелект, поне у децата!

104

ТHE Патриот

преди 10 години

само не мога да разбера тия пещерни окъснели антикомунистически напъни и обвинения в комунист и "червени ***"Кои са тези комунисти дето ви се привиждат,къде са те?В България комунисти и комунизъм ниога не е имало,БСП са капиталисти и империалисти слуги на англо-американският нов световен мракобеснически ред,Изобщо знаете ли какво означава комунизъм?Само хвърляте някакви епитети ,чието значение непознавате.Слънцето ви е напекло празните кратуни нещо!

103

Шаман

преди 10 години

До gandi.daowАз ли неразбирам?!?!? За разлика от теб аз не само разбирам но и МОГА да мисля. Не повтарям като папагал каквото партията ми каже.

102

Е@ти протеста!

преди 10 години

И кво станА, гущера пръднА!

101

Шаман

преди 10 години

До ТHE ПатриотАми защото сте такива, и Герб и Батака и ДПС и т.н. стари муцуни СТЕ комунисти! и Да лошо е щом има закон забраняващ комунистическата партия (но щом за теб избиването на 500 000 съграждани е ОК)

100

gandi.daow

преди 10 години

До ШаманКойто търси - намира.. и ти ще си го намериш! Това, че не разбираш елементарната логика на събитията си е твой проблем. Моли се да не ти се изяснят нещата така, както става на много места по Света, а именно с масови безредици и невинни жертви.. иначе желанията се разминават много сериозно с действителността:)

99

Анонимен

преди 10 години

До ТHE ПатриотАз пък не мога да си обесняе защо си мислите, че всеки който протестира пред парламента е за ГЕРБ? Аз не искам да ме управляват тези комунисти! Искам им оставката! Това е!

98

Дедо Поп

преди 10 години

В Светото евангелие е написано чада мои, че Господ е създал Човека, а татко Карло е създал шопа, та от там е и прозвището "дървен шоп".За толкоз лета господне, всичките беди и неволи що са сполетели народа български са дошли от Шопландия/ люде населяващи днешна София/

97

Балдур

преди 10 години

До Bulgarofila дано

96

Данъкоплатец

преди 10 години

До СтаниславРазстреляйте ги по бързата процедура или ги вкарайте в лагери, а от там на свинете. Вие знаете как. Имате богат опит.

95

Шаман

преди 10 години

До ТHE ПатриотИменно, какво чакате още, минете ни "изринете" довечера. Ще освободите столицата от гадните шопи, Орешарски ще направи невижданите си реформи, Бат Сали ще намали цената на тока (по 20 лв. а къща) и нас ни пратете я в някой лагер, я да ви поправиме чинията.

94

ТHE Патриот

преди 10 години

До Шаман ,а вие защо обвинявате ,че всеки пък ,който не е с вас е комунист(не че има нещо ло де)?

93

Шаман

преди 10 години

Цъкайте минусчета с малките си червени и крадливи пръстенца, но истината е една: жалки сте!!!

92

ТHE Патриот

преди 10 години

на един протестиращ се падат по 10 репортера ,които да отразяват това грандиозно събитие!

91

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н gandi.daow,Ех, да можеше да се върне 1968 г., танковете по улиците на Прага, пък да им покажат на тези гадове какво значи класова омраза... И червеното знаме да се вей...