69

Атакист

преди 10 години

до 72Кажи ве, чекийо? К'во се вълнуваш?

68

До ViturStSt

преди 10 години

Здравей!Задаваш въпроси, нека ти отговоря:Лично аз съм на 29, с висше и 2 магистратури-> интелигентна, за красива не знам. В същото време съм и възпитана, т. е. даже нещо да не ми харесва, няма да тръгна да се държа като вандал и, най-вече, няма да тръгна да погазвам закони (не един), да демонстрирам неуважение към институциите или да провокирам полицаи, хвърляйки предмети, само защото ми се пие бира, свободна съм и ми плащат.

67

Атакист

преди 10 години

до 61Поправка- на тази окървавената вляво...

66

Атакист

преди 10 години

до 61На тази вдясно зениците й изобщо не са разширени и изобщо не светят? Нееее!А оня кавал по средата сигурно не е пиян? Нееее!*** жалък герберастки!

65

Анонимен

преди 10 години

Дроги излезли на протест за една доза!

64

весел

преди 10 години

тази май е мазохистка...

63

ViturStSt

преди 10 години

До dtynМи не просто е по-мъж от тебе

62

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименМи значи си много глупав или ниско платен

61

dtyn

преди 10 години

Каката от снимката явно е мазохистка - отишла е да я наритат и е щастлива от това!Като гледам снимката хич не изглежда недоволна от това.

60

Анонимен

преди 10 години

До С.С.С.РTI KATO SI SUPER PRIMEREN SI STOI DO POLATA NA MAMA TEZI MOJE I DA SA NARKOMANI MOJE I DA NE SA NO IM STISKA POVE4E OT NA TEB GOSPODIN С.С.С.Р

59

Анонимен

преди 10 години

Бих казал НЕ окървавената Елисавета,а дрогираната ,луда наркоманка Елисавета!

58

ViturStSt

преди 10 години

Ми не е дрогриана нито зениците са и разширени нито очите зачервени.Не е *** който се интересува може да разбере коя е и с какво се занимаваКойто иска да види как полицията бие в гръб отделни стоящи с вдигнати ръце хора да потърси в гугуал, достатъчно видео и снимки има, който не иска да вярва на очите си да вярва на изпъдлаци с раздадени лаптопи.Като гледам колко са *** и злони коментарите явно доста са свалили летвата за форумен драскач в БСП.Има ли некой с образование над средно?

57

С.С.С.Р

преди 10 години

Вижте снимката и ми кажете , че тези не са гадни наркомани !

56

Монархист

преди 10 години

до 49,Вземи погледай малко клипчета в youtube - има доста материал качен от протестите в Париж, в Турция, в Америка. После пак обяснявай кой не бие. Бият и то доста по-брутално от това, което ви се е случило тук.

55

Атакист

преди 10 години

до 55Ако Левски и Ботев бяха наркомани и алкохолици като тия.....

54

До 55

преди 10 години

Като сравняваш момичето от снимката с Левски и Ботев, единственото, което постигаш е да покажеш колко си ограничен.Много жалко за теб.

53

ForgetMeNot

преди 10 години

Алоо, Боб ли си, Леща ли си! Нямало цивилизовани държави, където полицията бие ли?! Я, пак?! Ти от кой свят идваш?!?! Я виж испанските полицаи как млатят всички наред, я виж американските полицаи какво направиха с протестиращите като се опитаха да спират движението на Бруклинския мост по време на протеста "Окупирай Уолстрийт". Я виж французите как намляха протестиращите студенти. И тогава пак ми говори, че българските полицаи биели. Бият, ама явно недостатъчно.

52

Анонимен

преди 10 години

"Не виждам нищо възвишено в това да те бият, а ти да се хилиш и да се връщаш за още. "Няма и да видиш. Защото си сляп. Ако Левски и Ботев мислеха като теб? Свободния човек отстоява свободата си. По добре мъртъв и свободен от колкото жив но роб. Това е братя и сестри. Аз се ориентирам към терминал 1.

51

Zapad

преди 10 години

Не знам за какво говорите в тая статия. Ако нещо подобно се случи при мен полициата ще омете "протестиращите" за неколко часа и ще има не само полицаи а и специално тренирани части за борба с безредици, конни полицаи и достатьчно коли да откарат поне 1000 души. След това ще има минимум 5 обвинения като се започне от нарушаване на обществения ред та се стигне до сьпротива срещу полицейска задьржане и прочие. След това идват и глобите плюс плащането на разноските за сьда.

50

откачалки

преди 10 години

Тези май ходят на протестите за да има какви снимки да си качат на фейса скоро един от протестиращите го питат срещу какво протестира а той казва: Срещу следващото правителсво