312

DOLU GERB !

преди 10 години

Слави Трифонов и той се продаде на метежниците ! Смятай кви пари плащат ционистите само и само да върнат своя слуга Боко тиквата ...

311

аз

преди 10 години

номер 540 ти си ***

310

Анонимка

преди 10 години

До кога нашите "уважаеми" управляващи ще продължават да мислят само и единствено за себе си? Какво е необходимо да направим за да разберат те, че народът е буден и не иска статутковото да продължава да бъде на власт. Какво бъдеще ни чака нас, младите, в България? Това е просто абсурдно. Абсурдно и жалко. Това е животът в България, за съжаление. Да кажем НЕ на мафията в България!

309

над 150 000 души протестираха и свалиха ГЕРБ от власт,тези 150 000 и 8 самозапалили се свалиха ГЕРБ,а сега няколко хиляди искат да ги върнат на власт.Дали тези няколко хиляди не помнят,че ГЕРБ подписаха антибългарски закон,с който позволиха добива на шистов газ за американците,забравиха ли с колко процента вдигаха тока през годините? Явно да,защото когато някой сгреши,трябва да си понесе последствията,но тези протестиращи не искат ГЕРБ да си понесат отговорността.

308

-Avitohol-

преди 10 години

От Европа дойдоха да ви кажат, че не стават сегашните, изчакайте и Руснаците и анадолците сега щом тях повече ги обичате !!!

307

Зззз

преди 10 години

Няма такъв защото и той незнае ама да сте в играта

306

эллл бэнди

преди 10 години

Станишев не унижавай повече народа които те прие като свой,моля те,хората не са заслужили да им се подиграваш.

305

эллл бэнди

преди 10 години

Станишев не унижавай повече народа които те прие като свой,моля те,хората не са заслужили да им се подиграваш.

304

andreivn

преди 10 години

До АнонименЗа разделението на обществото, единствен виновник е Гея, подкрепен от Бея и Злодея. Толкова омраза към опонентите не съм виждал, настройват всички хора един срещу друг с единствената цел да са във властта. Единственото което успяха да изкарат срещу ББ са некви *** СРС-та, защото им беше ясно че в криза, правителството работеше успешно. Само не се усетиха да изтеглят няколко милиарда да раздадат на пенсионерите, и всичко щеше да е ОК.

303

Ззз

преди 10 години

Някой ще каже ли за кой ще гласува ако му стиска

302

Законно и легитимно

преди 10 години

Протестиращите са незаконни! Никой не ги е избирал и за това те са нелегитимни! Всеки протестиращ представлява само себе си! Аз, лично, не съм гласувал за протестиращите и не съм упълномощавал никого от тях, да ме представя и да протестира от мое име и да се бие с полицията! А правителството е демократично избрано! Законно и легитимно! Не може тълпата, за която никой не е гласувал, да свали демократично избраното правителство! Или искате Съветска власт?

301

Ззз

преди 10 години

Няма БСП няма ГРОБ тогава за кого ще гласувате ако има нови избори

300

эллл бэнди

преди 10 години

Народа ни даде властта,сега народа си я иска и ние му я връщаме---когато Станишев узрее до това изречение,може да кажеме,че прилича на социалист,дотогава е ***.

299

гошо

преди 10 години

мн са нагли комунистите

298

буба

преди 10 години

С тия протести само вдигат регтинга на БСП и ДПС!Аз съм си казал НИКОГА да не гласувам за БСП ама както е тръгнало...ще се размисля.

297

Анонимен

преди 10 години

Явно тази вечер Боко е завишили надниците на дежурните си *** пред парламента.

296

ВВВ

преди 10 години

ТИКВАТА ИСКА ПАК НА ВЛАСТ ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА СМЕ ЗАРАДИ ЕДНА МУТРА МАФИОТ

295

Ззз

преди 10 години

А сега никой не иска да пише минус защото е истина че искате ГРОБ на власт

294

Анонимен

преди 10 години

Президента , който допринесе за разделението на българското обществото и радикализация на протеста , ще понесе ли отговорност ?

293

viktor.stoichеv

преди 10 години

В АФЕРА се получи информация, че най-близкия до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии.Самият Бойко Борисов неадекватно избърза и веднага бе тиражиран, че иска от президента Плевнелиев да свика консултативен съвет по Национална сигурност, заради днешните очевадни провокации, които целяха да окървяват протестите.