48

Journey

преди 10 години

До azarilovДа благодарим, че ти не си Президента.Какво против Президента имате бе, ***?Че ви дава уроци по демокрация и европейско мислене?Че се опитва да ви вразуми и да се вслушате в гласа на народа?Аз лично бих подкрепил Президента, ако мобилизира войската и влезе в НС :)

47

1234

преди 10 години

Р.Овч.- кой е ? румен Овчаров ...

46

даскал

преди 10 години

Анонимни урунгелчо, я попитай любимия си вожд, колко му цакат БСПто за присъствие в парламента. Познай защо го нямаше веднъж - беше се забавила вноската. Тав тоя дух - ти нещо от тия парички виждаш ли или си овца заблудена. Колкото до Тиквата - по-добре *** тиква от лумпенизира, душевноболен теолог. Я питай шофера му, колко пъти ходи за хапчета за да се прави вожда на мъж пред младите активистки? Прецакахте една идея, която можеше да е обединяваща! Нещастници

45

Атакист

преди 10 години

до Революционерчето....Волен на Тиквата ли да си даде гласа? На този който му открадна депутати с подкуп за 17 000 евро месечна заплата???Много ясно че ще си даде гласа на ***. На този *** мутра ли да го даде, смешен?

44

Анонимен

преди 10 години

До 39 И сега "протестиращите" искат да върнат **********************************Искаха - няма повече пари за тия изяви. Положението се стьжни и на Говорителя на ценностите и за начланика му...

43

Анонимният

преди 10 години

Гмурна се аджамийски гоцеделчевският комсомолски кадър Росен в бурните води на изборните сметки на ГЕРБ, изплува въпреки униженията на които партията и лидерът й Борисов го излагаха и в резултат се взе насериозно!

42

Chikatilo

преди 10 години

Атакиста едвам смогва с двата си браузера да си треска сам плюсчета хахахахаххахахаха баси паляка :)

41

До 39

преди 10 години

Да но ако си слушал там пише да се удари ББ и ЦЦ. Тогава те жертви не организатори. Сергей Станишев стои зад това и зад СРСТ-тата

40

Анонимният

преди 10 години

До един момент поведението на този субект Плевнелиев забавляваше гражданството, още когато той сам си призна, че бил преродена Ирландска пастирка!

39

Chikatilo

преди 10 години

До Атакиста...няма как Волен е импотентен...измисли друго :) Впрочем днеска молихте са на алах докато ядете пица на земята и пиете бира за 15 кинта?

38

Революционер

преди 10 години

До АтакистСидеров, Местан и Доган са като братя-и двамата са с бели коси. Волен вече се прегърна с тях, колкото и да не ти е приятно, но такъв е живота-гласуваш за "Атака"-получаваш за награда ДПС и БСП и съответно Местан, Доган, Станишев и компания. Все пак нека не забравяме, че Волен осигури кворум и подкрепи това правителство, като депутатите му не участваха в гласуването му.

37

Анонимен

преди 10 години

Aз му помагах да си пише тефтера. Не се крии Местан, ти знаеш че ИФ си ти, и че си главата на мафията

36

Анонимен

преди 10 години

Това тефтерче разкри кой и как ни е управлявал близо 4 години - триумвиратът ИФ-ЦЦ-ББ са използвали целия репресивен апарат на държавата за свои лич(ини, бизнеси политически интереси... И сега "протестиращите" искат да върнат този диктаторски модел отново?!?

35

Анонимен

преди 10 години

Нови две кипърски офшорки преплитат интересите на президента Росен Плевнелиев и бизнесмена Иво Прокопиев. Фирмите от Никозия Столбърг и Уиклеф Холдинг Лимитид лъснаха покрай продажбата на Каолин добивната компания, която скандално продължава да продава в пъти по-скъп варовик на американските ТЕЦ-ове и прави тока за българите непосилно скъп. Точно тези две компании отклониха 7 милиона към Кипър при продажбата на акции от Каолин на БФБ само 4 дни преди немската Кварцверке да купи в края на май основния му пакет от 63%.

34

ss

преди 10 години

А агент Павел (местан) да си каже за доносите

33

Анонимен

преди 10 години

До 752031E pari nema da ima dori i da si pazi6 nomer4eto. Situaciata se smeni...

32

Атакист

преди 10 години

до 33 Само разбрах преди месец, че Волен му го наби яко на твоя вожд Тиквата....толкова яко , че оня *** даже не ходи на работа в парламента!

31

752031

преди 10 години

До azarilovСпоред теб има или не протест. Ако да - трябва ли политиците да се правят че не го забелязват. В нормалните страни съда определя вина а не тефтерчета, ако тефтерчетата значеха вина Р.Овч трябваше да е обесен на площада

30

Chikatilo

преди 10 години

до 30...атакистко утрепко здравей как си днес?! Разбра ли че Волен бил интимен приятел на Бат Сали?

29

Chikatilo

преди 10 години

И БОрисов не е мишка като вас да се обяснява за някакъв глупав тефтер,който може и Мери Попинс да е написала !!!!