72

Сотир

преди 10 години

всички батакисти обединени... под масата! АТАКА В БАТАКА ахахахахаха

71

anonim

преди 10 години

Всички АТАКИСТИ да се обединим! АТАКА ПОБЕДА!

70

Анонимен

преди 10 години

Физиономия на луд човек, психопат

69

anonim

преди 10 години

Цялата герберска *** и червените *** са от едно котило, БКП!

68

Анонимен

преди 10 години

Волене, я си перкай любовниците в Париж с партийни пари и не се занимавай с глупости.Сега и субсидия си взел, а Бсп и Дпс сигурно са се отчели за подкрепата.

67

луда работа

преди 10 години

Станишев, Местан и всички от 42-о НС, дадохте на ТОЗИ ЧОВЕК СИДЕРОВ тази комисия като БИБЕРОН, за да се успокоява, нали? И вижте КОГО ВИКА: всички, които РОПТАХА против БЕСНЕЕНЕТО му( придружено някъде с палка, пищов или при Президента.И смятате, че е НОРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕТО му???Ако смятате, то и ВАШЕТО ПОВЕДЕНИЕ и начин на мислене не е НОРМАЛЕН : така ехидно постъпват махленки, тийнеджъри, но не и ДЪРЖАВНИЦИ!!!ПОдайте ОСТАВКА: не желаем да ставаме ПУБЛИКА на ЦИРКОВЕ и ИЗСТЪПЛЕНИЯ на НЕЗДРАВИ

66

Анонимен

преди 10 години

До СотирБраво бе Портос!

65

Атакист

преди 10 години

до 62К'во му обясняваш на този уродлив гербераст Сотир? Само му погледни физиономията и ще ти стане ясно за какъв *** става дума.

64

Kaleko Aleko

преди 10 години

и лидера на партия НФСБ Валери Симеонов.Тоя ще ме умори, все едно Хитлер да стане шеф на ФБР и да каже, че има анонимен сигнал срещу еврейската общност в Познан :D

63

г-н Тау

преди 10 години

До Революционерпоздравявам те за новия аватар...моите уважения!

62

Анонимен

преди 10 години

*** спаси ни,убий се.

61

СТРАНДЖАТА оriginаl

преди 10 години

Молим ви ,махнете Сидеров от комисията за корупция и АНТИМАФИЯ......Сега ще започне да разкрива кражбите и далаверите на бившия ни премиер и президента ни.....Защо трябва да го прави ? Който откраднал- откраднал......нека не се връщаме назад а да гледаме напред......

60

Реванш

преди 10 години

Сигналите срещу тях са подадени лично от г-н Сидеров, който би искал да им спретне някакво, макар и дребно и ялово, отмъщенийце.

59

are_kulata

преди 10 години

До ShopШопееееееееееееееееееее, колко си мъдър, еййййййййй, цепиш мрака.Ми то *** като са глави на семейства с по 10 деца, значи въобще да не ги мислим.Божееееееееееее, ГЕЙБерастки лауреат на мисълта си ей, как го измисли т'ва ?!??!?!!?!?

58

anonim

преди 10 години

До СотирВолен Сидеров не е на власт бе ***!

57

Истината

преди 10 години

Не случайно направиха Сидеров председател на тази комисия, за да може да смъква рейтинга на опонентите на БСП и ДПС. Да се създава впечатление, че другите са по-големи маскари от настоящите управляващи. По тази начин манипулират общественото мнение, а наред с това прокарват своите решения и назначения в НС. Убеден съм, че Сидеров няма да продължи делата на Яне Янев и ще си затвори очите за Станишевата клика.:)П.П. Обзалагам се, че повечето сигнали са от Бареков. :)

56

бобо

преди 10 години

Боленчо, радвай се на публични изяви сега, щот не след дълго минаваш в историята. Там ще си известен с прозвището Сидер Ага - Страшилището от Ямбол. Кой си плашил с ненормалните си изяви е друга работа. А хората ще ни се чудят на акъла, как сме търпели един ненормалник да управлява държавата.

55

д-р Гиньо Кологов

преди 10 години

Моля,психо-пациента на клиниката от 4-ти километър,Болен СфинктерOFF -да се яви за въдворяване до живот в отдел..Ку ку...!

54

Атакист

преди 10 години

до 50Този вълк пази стадото от много по-големи хищници от него- МИЛИАРДЕРИ!

53

Сотир

преди 10 години

Болене, какво стана с края на колониалния модел, бе, ага :) Нали щеше да гониш ЕРП-та, там билла милла, кауфланд, пък накрая ти стана турска колония хахахаха