62

752031

преди 10 години

"Той застъпи добре познатата си теза, че всеки има право да протестира, но на изборите преди два месеца за БСП са гласували 1 млн. души." Тезата на Кутев е ясна "квото и да направим глейте си работата, оставака няма да има". Кутев за премиера на Люксембург също са гласували голям % от избирателите, но човека има достойнство и подаде оставка. Не е важно колко хора сте излъгали да гласуват с празни обещания (250 000 работни места, 1 млрд приходи от акцизи и т.н), а какви са делата Ви

61

Анонимен

преди 10 години

До ChikatiloНе знам кой е простия в случая.Аз виждам как 200 300 безделника се изживяват като революционери и пречат на много от работещите в центъра.Ти ако виждаш някакви грандиозни неща , явно проблема е в теб.

60

Петя

преди 10 години

"Не може да сме безотговорни. Не може да сме хора, които не си дават сметка какво произтича от действията ни", настоя тя. Моля, дамата да обясни като не е безотговорна защо подкрепи Пеевски за шеф на ДАНС? Досега единственото, което обясни по въпроса е, че Орешарски бил казал, че иначе пада правителството. Та тази дама отговаря ли за своите действия или каквото и каже Станишев прави?

59

кк

преди 10 години

Добре - оставка, предсрочни избори.../сякаш тези от 12.05.2013 бяха "срочни"!/ А ако следващия Парламент има подобна конфигурация и новия Премиер е Орешарски, и той предложи почти същите министри, какво правим? Пак ли почваме с "Уууууууууу!" Уж сме срещу олигарсите, а никой не спомена кои са те, какво е олигархичен модел на управление, кои са законите, върху които се крепи олигархията и как са приети... Правим протести заради протестите, без цел и посока...

58

Революционер

преди 10 години

Кокала не се пуска, борят се до край, за да останат 4 години. Направо не са хора, а кучета. Ако бяхме една Белгия там правителството щеше да си даде оставката за най-малкото съмнение, а за такъв огромен скандал и президента би си отишъл заедно с правителството. Тук е така от както сме монархия, по правило властта не се дава и се водят войни и боеве. Все едно се намираме в арабските страни.

57

Анонимен

преди 10 години

Те от БКП-то добре знаят за плащанията. 6 Месеца предизборна кампания все пак. Пък ог казала и Буруджиева на всичкото отгоре. ***, я си спомни кое *** е баща ти и тогава говори ***.

56

Анонимен

преди 10 години

Кутев взимайте си ги тия 1 милион ***, дето са гласували за вас и да ви няма. Ясно ли е?

55

Иван

преди 10 години

Как се страхува Буруджиева от нови избори че това ще е първия и последен парламент.Пак трябва да прави политически анализи.Страх и в БСП и в Атака.А ДПС ще влязат в парламента но не и във властта.

54

БОБО

преди 10 години

Да засвирим последния валсза невярната моя любимаи да помним до сетния часкак танцувахме цяла година...И да помним до сетния час че промяна... не може да има...

53

~I~

преди 10 години

Напомням че това НЕЩО беше социолог и казваше как се чувства народа до преди няколко месеца, както и сега разни кънчовци обясняват как изборите са опасно нещо и как 20 души пред парламента не са народа.

52

Анонимен

преди 10 години

РАКЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ! За съжаление мръсните червени *** няма да се разберат от мирна дума...

51

Chikatilo

преди 10 години

До 49...ама тя жандармерията и тя не ги иска тия червени *** бе ***...вижте колко сте глупави и прости !!!

50

catenaccio

преди 10 години

ако комунист ти каже "добър ден!", погледни небето - най-вероятно е да видиш звезди!

49

НЕ БЪРКАЙ

преди 10 години

До Мартин-парче пица дават атакистите,преди да коментираш първо се запознай с обстоятелството кой,как,и на кого дава и след това не! пиши празни коментари, лишени от съдържание

48

Stilchev

преди 10 години

Комунистчета, толкова сте жалки, че чак будите съжаление.

47

Анонимен

преди 10 години

Пускайте жандармерията , че платените *** пред НС да си заслужат надника.

46

Рали

преди 10 години

Бъдете отговорни и си подайте оставката! "Ние нямаме право да предадем гласовете на тези, които са ни подкрепили", категоричен бе Кутев."Няма как да се случи, така че една група от няколко хиляди да промени резултата от изборите"- НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС,РЕЗУЛТАТИТЕ СА ДРУГИ !ПРЕДАТЕЛИ И РОДООТСТЪПНИЦИ ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА !!!

45

СТЕЗ

преди 10 години

ЗА ЕДИН ЧИКАТИЛО ТОВА Е НОРМАЛНО ! ТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ ЩЕ ГО НАХРАНЯТ !!!

44

СТЕЗ

преди 10 години

ЗА ЕДИН ЧИКАТИЛО ТОВА Е НОРМАЛНО ! ТЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ ЩЕ ГО НАХРАНЯТ !!!

43

stoneg

преди 10 години

Незнам кой кого харесва не плащам данъци в БГ от съображение и най вече защото не ми допада идеята да се плаща за нещо което няма да получи човек или за д храня група хора,едни от вас харесват тези хора други не, на мен ми е все тая кой ще е защото до сега всички показват едно и също но ако ме питате за тези бих казал че ако са мътрви ще се усмихна и ще съм чул една добра новина за деня.