36

Анонимен

преди 10 години

тва е паметникът на освобождението бе мухльовци - да ви е.. ммм те

35

@#%&

преди 10 години

Ако беше жив левски щеше да ви заплюе в лицата! Това, което правите не е в името на свободата, нито ще донесе нещо добро на българите..

34

Анонимен

преди 10 години

Чърчил: "Комунистите винаги обвиняват жертвите си в това, което те им причиняват".

33

Анонимен

преди 10 години

Явно герберастите свършиха парите от черната каса.Протестиращи...хахаха, щом ги мъкнат от прованса яко са закъсали

32

Анонимен

преди 10 години

Старците, стачкуващи пред НДК до един са бивши агенти на ДС ! Страх ги е да не цъфнат картончетата им, че няма какво да обяснят на внуците си, които стачкуват пред Парламента !

31

Атакист

преди 10 години

до 35Да се изнасят още на часа всики скапаняци от площада към терминал 2 и да хващат самолета. Даже ще почерпя приятелите си по случая.

30

@#$%

преди 10 години

Айде пускайте жандармерията, зелени барети и останалите служби да понапердашат тия, че нещо много взеха да се изживяват като някакви ревулюционери.. Ако

29

Анонимен

преди 10 години

Съжалявам, че съм на работа, но като свърша най-необходимото, идвам на площада.

28

Сенди

преди 10 години

Атакистче, страшно ще ти стане ако на пртестиращите им писне и се изнесат към терминал 2 тогава ще ги последваш, нали. Пък ако искаш седи си тука да те правят на ***.

27

Анонимен

преди 10 години

Преместете парламента в Плевен и кресливите реститутки от София ще замлъкнат.

26

психиатър

преди 10 години

Жалка история с протестите ако си мислят че като се разкарат тия ще потекат мед и масло от чешмите жестоко се лъжат ще доидат едни други ненаяли се

25

Св.Св.

преди 10 години

Умните и красивите , повече от месец спасявате задниците на Б.Б Цв.Цв. и И.Ф./последната не е Ирина Флорин/.Убеден съм ,че в началото на протеста е имало такива които носят в сърцата си синята идея/още/, но сега съм убеден , че всичко е режисирано, и тиквата вместо да се покаже и припознае стадото си се е скрил в Банкя .Всъщност , не вие , а той трябва да ви целува отзад , защото ако не бяхте вие , до сега оня *** Пеевски да му бе уредил среща с дедо му !

24

Георги

преди 10 години

200 човека!?Активистите на кои партии са тези хора?След оставката на това правителство какво ще се случи?Само ще подменим лицето на едни олигарси с други ли?Много хора биха подкрепили протести,но протести с ясни изисквания за промени в законите!

23

До 42

преди 10 години

Как кой ги плаща? Станишев, разбира се! Даже ми даде някой лев да те заведа на преглед...

22

Анонимен

преди 10 години

До jt2Естествено, че е друго. Пенсионерите цял живот са се трепали за тая държава и сега Тиквата им обяснява как му били опоскали бюджета. А тия 17-годишните, които не знаят какво е работа и крещят като хамалки ще ми бутат правителството. Айде помисли малко преди да остроумничиш. Като станеш и ти на 70 години едва ли ще разсъждаваш по същия аборигенски начин.

21

Хрельо

преди 10 години

Тея протести са организирани от Отворено общество, опорочават самата идея напротеста. Вместо да притиснат правителството с КОНКРЕТНИ ИСКАНИЯ, те искат просто да върнат герп и пак ще е СЪЩОТО. Това е малоумно.

20

Анонимен

преди 10 години

До ИваЗащо лъжеш! Иска се безусловна оставка - т.е. връщане на Герб! Назначението на Пеевски още същия ден беше отменено. Днес не се поиска назначаването на друг защото няма подходяща кандидатура. Част от назначенията се отменят или карат под лупа, част от протестите срещу други са манипулативни. Само искането Герб да се върне не се чува не само от управляващите но и от мнозинството от народа

19

socialist 1944

преди 10 години

До 22 Тихо мойто момче тихо ! ГЕРБерчетата не са ти платили достатъчно мисля !

18

Анонимен

преди 10 години

qicata sa skupi, koi li gi plashta?

17

jt2

преди 10 години

До Пламен"17-годишни пикли се правят на демократки.". така е !!!Друго си е протестиращите да са на по 70-80 г пред НДК