154

merс

преди 10 години

Сутрин ставам рано и звъня по телевизиите. Аз съм ЗА орешарски! Дрънкам глупости в ефир!

153

Demos

преди 10 години

До всички, които викат "Оставка"Отговорете ми в прав текст, ако свалим Орешарски, кой предлагате да ни управлява? Ако е Боко Кратуня с четиридесетте си разбойника, аз предпочитам Орешарски с неговите разбойници, защото поне има акъл между ушите. Ако искате друг, кажете кой, защото аз не го виждам.

152

Shop

преди 10 години

До mеrcСамо по себе си не е популизъм, ако го правиш с пари от джоба си.

151

умерен

преди 10 години

Болшевишките *** не разбира т от алегории- трябва да срутим кремлинската офшорка на позитано за да усетят, че не щем да сме губерния в новата евразия на дон ***....

150

merс

преди 10 години

Дават ми флашки. аз само копирам. Има и премии в края на месеца.

149

merс

преди 10 години

Не ми обръщайте внимание. Пиша за по 20 лв. на ден.Кво да правя, некадърен съм.

148

До mеrcНе е популизъм да плащаш за протести.... И много наивно някои си мислят че трябва да плати на всички. Плащаш на 300-400 човека, всеки от тях ще зариби по още 5-6 и ей ти протест - представяш една измекярска работа за благородно дело и веднага ще има наивници дето да я свършат безплатно...

147

aaaaai

преди 10 години

До 269Дам. сайтче на болен, с 40лв/година хостинг при суперхостинг. Смях!!!!

146

Чавес

преди 10 години

Тези буклуци не знаят ли, че калканът е защитен вид за улов?!

145

Demos

преди 10 години

До Вики 123Не съм против за общата килия, но едва ли ще стане. Най-лошото е, че и да се изринат комунистите, няма кой да ги смени. Най-страшното е, че в България, освен БСП и ДПС, други партии, годни да управляват, няма. Решението на проблема не е да изметем БСП, а да създадем нова силна партия, начело със силни нови политици. От къде ще ги намерим обаче, не знам. Един политик не се създава за месец или два, една партия също. Ето това е истинският проблем.

144

viki123

преди 10 години

До az-123 е правото броене до оставката на сегашните. Други въпроси?

143

До mеrc ДКМС беше "младежкото" БКП, така че няма как да си член на ДКМС, а да си член на БКП и обратното. Иначе си прав - Расим Плевнелиев е бил щатен секретар на ОК на ДКМС

142

Demos

преди 10 години

ГЕРБ и БСП няма да седнат на една маса и да си стиснат ръцете. Просто в момента комунистите дават една сламка на Боко, за да се хване за нея. Но сламката ще се скъса и Боко ще се удави. Който герберски плъх има малко разум, да напуска потъващият кораб, защото иначе и той ще се удави. Вярно е, че комунистите не обичат плъховете, но все има шанс да оцелее!!!

141

viki123

преди 10 години

Гебр, БСП и ДПС трябва да бъдат заличени от живота на България. Атака трябва да бъде забранена, а тревата узаконена. Трябва да върнем деца си от чужбина и да се опитаме да дадем едно некомунистичеко бъдеще на България!

140

БCП В CЪРЦЕТО

преди 10 години

Другари!!! Няма да позволим повече на герберите да ни.....таковата.....ъ-ъ-ъ-ъ-ъ..............да палуват с нас де.То не, че е лошо ама др. Кутев забрани!

139

aaaaai

преди 10 години

"Пенкеее виж какви талантливи деца имаме" казала една баба на приятелката си докато се клатушкали на нечленоразделните звуци излизащи от устата на Мишо шамара.

138

viki123

преди 10 години

До DemosАз си мечтая за Станишев и Борисов в една килия. Ще ги изринем всички, спокойно.

137

Анонимен

преди 10 години

Merc, вожда постигна кариера след като определени хора от едн групировка, платиха за нея, д стане главен секретар, така постигна шеметната си кариера! Към принципните протестиращи, къде ви бяха принципите тогава, или после като стана премиер?!?!? Въпроса бе риторичен, знам къде бяха....

136

ss do 238

преди 10 години

kva toplofikaciq e neshtastnik/??? koga tupite shopi shte razberete che BG ne e pernik?

135

viki123

преди 10 години

ротестите ще продължат докогато трябва. Въпреки екзактната красота на Местан, въпреки потната физиономия на Станишев, въперки подкрепата на Васил Божков за Орешарски, въпреки обаянието на Сидеров, въпреки нарцисизма на Борисов. След 32 рия ден няма умора. Има само непобедима упоритост срещу наглостта и овчедушието на народ и политици!