78

рррр

преди 10 години

Долен,болен вечно недовелен спиндеров за теб вече овце безмозъчни за глас НЯМА! Освен онея анаболени плондери които ти се продават за парче пица ти реални симпатизанти НЯМАШ! Ашколлсун продаде ни на Бея!

77

гост5

преди 10 години

Турския лилипут пак се пеняви нещо.

76

уса

преди 10 години

Още колко да те чакаме бе луд човек давай ги тези бандити в панделата и тях ще изхраним колко други нехранимайковци сме изхранили за последните 24г ама и ти си една жена само приказки и никаква отговорност зад това което говориш

75

Социаглист

преди 10 години

А така, от твоята уста в Цацаровите уши, а дано те арестува да спим спокойно че лудите са прибрани!

74

Анонимен

преди 10 години

Това са платени протестиращиИгнорираите ги

73

Анонимен

преди 10 години

Да се разследват протестите

72

в пандиза

преди 10 години

Волене кога ЦЦ И ББ ще бъдат в Ловчанския на топло????Вкараш ли тиквите в пандиза ще гласуваме само за теб.Нека нидим поне един политик на топло .Чакам още малко иначе Революция.

71

Fenix

преди 10 години

Господин Сидеров ! Гнуснa неурaвновесенa подлого!Ти нa Костов не можеш дa му се опреш дори нa грaдинaрските умения.Не е нa влaст от 12 години и още ви е трън в очите.Дрaпaйте още ,щото нa другите избори нaнaй пaрлaмент зa Aтaкa !

70

bariеra_61

преди 10 години

Приеха да намалят тока от новото правителство от 1 юли с 5 процента,докато 4 години нашия вожд Бойко го увеличаваше всяка година от 1 юли с 13 процента без ДДС.Искам да падне правителството и да не влезе в сила намалението на тока,искам като дойде новото да го увеличи с 13 процента пак от 1 ноември,искам да гледам сеир как зимата пак няма да може да го плащате,искам шоу да има и глад за вас,това ме кефи и забавлява,ще участвам до дупка в протестите и дано тези дни правителството да даде оставка

69

bariеra_61

преди 10 години

А аз искам протестите да продължат,искам анархия,безредици,икономически колапс,да ни спрат субсидиите от ЕС, да се увеличи безработицата от 20 на 50 процента,искам да няма пари за пенсии,затова ще продължа да участвам в протестите и да се върне Герб на власт ! Искам да гледам нови сметки от 300- 400 лв. за ток идната зима,тез от БСП приеха да се намали с 5 процента.....

68

bariеra_61

преди 10 години

Но знаете ли мен кой най- много ме направи нещастен в тази скапана държава ! Че след като благодарение на Сидеров нашата партия Герб бе изритана от властта на страницата във Фейсбук на партия Атака бе сложен текст "Ахххххххххх боли ли ви Герберастчета"....Най много мен ме боли че текста са го харесали 32 200 човека а на нашите протести участват около 5 000,близо 7 пъти по малко от тези които са харесали че Атакистите ни изритаха от властта !

67

bariеra_61

преди 10 години

До mеrcЯд ли те е гербераст че 2/3 тук от коментарите са мои ! Имам за задача да прогоня всички които са срещу Герб ! А вие голтаци драскайте за без пари ! Аз получавам по 10 ст. на пост и като ги направя 100 коментара ще си взема десетачката ! Тази вечер всички на протеста колеги ! Тези ни спряха кранчето от новото правителство !

66

x2x3x

преди 10 години

Болене, разбирам нещастието ти, но това е защото си много *** и всичко сам си причини. Единствено алчността ти може да конкурира твоята тъпотия, но мисля, че второто взима превес.

65

Румен

преди 10 години

Господин Сидеров, няма да ви арестуват , бъдете спокоен . Вашето място не е в затвора , а в психодиспансера.....

64

Мариян Минев

преди 10 години

Морала наречен,БЪЛГАРИЯ !Единственият ни излишък е от предатели,родоотстъпници като,тоя!Наказанието е само едно,неотменимо,неизбежно,предстоящо!Да терминираме,терминаторите на народа,ни!!!

63

SKYBET

преди 10 години

ochakvaite skoro da spryt evrofondovete za Bulgaria , togava pravitelstvoto shte go vidim kakvo shte kaje

62

mеrc

преди 10 години

Прочетохте кои лица и организации са против новото правителство и предимно срещу Сидеров ! Всеки може да си направи извод тези организации и лица дали милеят за България, дали ги е грижа за обикновения Българин,дали са в стрес че чуждите компании ще бъдат притиснати и няма да трупат печалби на гърба на изстрадалия Български народ. В стрес са че няма да има увеличения на тока с по 13 процента без ДДС както беше 4 години при управлението на Герб. Затова бързат с провокациите и платените протести !

61

tt2

преди 10 години

"Говорителят на бившия премиер Иван Костов скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване макар и за кратко. Фактът е, че това същество извърши нарушение на обществения ред и дори няма глоба", ядоса се Сидеров и допълни, че него пък го заплашват с арест.

60

mеrc

преди 10 години

Да.но сте забравили или пропуснали да напишете и организациите които настояват правителството на Орешарски да подаде оставка и Сидеров да бъде съден !БХК / Български Хелзинкски комитет/- известен с омразата си към Българския етнос и толериращ *** ! Постоянно водещ дела срещу България уж за някаква дискриминация на *** !"Отворено общество" на еврейския *** Джордж Сорос,пращащ постоянно България хора да наблюдават дали се спазвали правата на *** !

59

mеrc

преди 10 години

СЕГА ДА ВИДИМ КОИ ИНДИВИДИ И ОРГАНИЗАЦИИ СА ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И КОИ ПУСНАХА ДЕКЛАРАЦИЯ СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ - БЪЛГАРСКИЯ ДЕПУТАТ ЗАЩИТАВАЩ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ :ЖЕЛЪО ЖЕЛЕВ /БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ НА ЕВРЕИ И АМЕРИКАНСКИ ДРУЖЕСТВА/ ПОИ СКА В ДЕКЛАРАЦИЯ ВОЛЕН ДА БЪДЕ СЪДЕН !ЛЕА КОЕН- БИВШ ДЕПУТАТ ОТ СДС,СЛЕД ТОВА ПОСЛАНИК ИЗВЕСТНА С ФРАЗАТА ЧЕ ОБИЧА ПОВЕЧЕ ИЗРАЕЛ ПРЕД БЪЛГАРИЯ !СОЛОМОН ПАСИ - ЕВРЕИН,ПРОДАЛ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ И ИНТЕРЕСИ НА НАТО.ЕТО КОИ СА СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ !