22

Пада правителството!

преди 10 години

Правителството пада!! На времето партизаните преди 9 септември не са били повече от 10 000.Днес, всеки ден излизат различни хора, с десетки , хиляди, а Мая Манолова заявява, че 20 000 не били България!!!Да си спомни за паризаните, повечето от които са били не членове на БКП.Други станаха комунисти последните дни преди комунистическият преврат!И до днес, едно и също!Алчни до безумие, кой стои зад тях? На времето беше Коминтернът, Кой е днес? Сорос?

21

Монархист

преди 10 години

Вие, протестиращите ***, не разбрахте ли най-накрая, че като блокирате движението бизнеса търпи загуби заради вашите глупости?! Някой по веригата не си върши работата и цялото звено страда заради вас. После се чудите що фалират хората... Ей заради такива като вас и като оня глупавия пожарникар.

20

plateni draskachi

преди 10 години

Dobrro vi utro plateni utrepki! Kak e rabotniya draskachen den? Proklinam vi I vas I decata vi za vsyaka stotinka koyato ste otkradnalin ot naroda za da balvate pumiya iz komentarite. Kolkoto i da se napavate bolencho aga I stanishko mekereto sa putnici, barabar sys stoletnicata.Bog da vi prosti.Daite da gi pometem I pogrebem ...iskame izbori!

19

Анонимен

преди 10 години

Не ходите да гласувате,а после протестирате? Е няма как да стане.. а от нови избори няма смисъл,всичко ще е същото.

18

Анонимен

преди 10 години

И какво стана? Първоначално бяха хиляди, сега са стотици. Нещо май започнаха да свършат парите които се дават. Време е да си намерят истинска работа, където да си плащат данъците и осигуровките тези безделници.

17

Martin K

преди 10 години

Какви 70-те? Какво само ми коментирате за преди 50 години?? Кога живеете вие?

16

melinda.faella

преди 10 години

виждам какво се пише тук и ще ви кажа! проблема е че сме прости и злобен народ! затова нишо няма да се случи1всеки сам да се оправя колективи отдавна няма нито в работа нито никъде, така че стига сте с еплщли едни други а хващайте самолета! да си останат тук само парламентаристите всички са за въжето но понеже няма как да ги обесим ние да се изнесем това е и планът им!

15

Вярно-Невярно

преди 10 години

Аз протестирам за да се върне Бойко Борисов на власт!Не ме интересува кой е министър-председател, щом не е Бойко!Вярно = +Невярно = -

14

333

преди 10 години

Тия пред парламента няма ли да мирясат най-накрая?В началото им симпатизирах, но вече ми омръзна да ги гледам всеки ден тези ***. Кинетичният момент на протеста им отмина и вече ескалират досадата от тях към възмущение от лумпенизма им.

13

!!!

преди 10 години

До скучна и тривиална - Ти какво искаш да мятат камъни и да бият с полицията..като февруарските "непринудени" протести...

12

Анонимен

преди 10 години

Тези хора кога работят?

11

на фризьор

преди 10 години

В момента протестиращите мъже са на фризьор. За да се изрусят, ондулират и напудрят. Защото ще ги дават по кабеларките!

10

За какво са ни?

преди 10 години

Новите избори ще бъдат повторение на старите избори! За какво са ни?

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименС това мислене не е чудно че си живееш в 70-та.

8

Анонимен

преди 10 години

Добре де! Аз, не мога да разбера, от къде имат време да киснат там по цял ден??? Хората се скъсват от бачкане, а разни друи си уплътняват времето с кафета и подвиквания...

7

Анонимен

преди 10 години

Комуниста кръв повръща, власт не връща. 2013-та година всичко излиза в момента в който се е случило, не го ли разбраха. Другаря живков ритна камбаната и вече не е 70-та. Толкоз ли е трудно да го проумеят?

6

скучна и тривиална!

преди 10 години

Трябва да признаем, че и програмата на протестиращите е еднообразна, скучна и тривиална!

5

макето

преди 10 години

И я ке протестирам жената ни е турила само половинка у торбата така офци се не пасата и такъм махмурлук ме гони че ми е се тая кой ке управлява дръжавицата ако ще и винету в партия с поразяващата уста

4

Киро

преди 10 години

Постоянство му е майката!

3

убийствено скучни

преди 10 години

Организаторите на протеста са Бнт, Бтв, Нова и Канал-герб-3. Програмите им са убийствено скучни, и затова решиха да направят протести с платени клакьори.