124

Boiko Borisov

преди 10 години

Napred Moi Lavove,Pobeda

123

Анонимен

преди 10 години

Орехов, молим ти се бе, дай си ни кокала, *** си за да дойдем, стани за да седнем!Нямамаш ли си студенти на който да преподаваш, защото ние освен да управляваме- друго не умеем, а и не искаме! Герп!

122

Анонимен

преди 10 години

Бракя гейбери, задържат елита на бг Джурналистика и НАЦИЯ- УЖАС! Утре ще задържат я Цецо, я Фидоскова, да не дава Боко. А после викат - не сме те разпознали, а да му сцепят джуруляка- може!

121

todor

преди 10 години

Eeee nai setne si svarshiha rabotata policaite i zadarjaha tozi umopobarkan Volencho :D hahah

120

Силвия Нинова

преди 10 години

Тицин се изживява като преродения Херострат, който в безумието си и безсилието да направи нещо градивно, решил да остане в историята като подпали храма на Артемида...Жалка гледка!

119

Джедай Мастър

преди 10 години

:) А подписал ли е протокола?

118

санитаро

преди 10 години

Найо, прости ми!Слагам му лекарствата- плюе и пак и т.н., а пише да се приемат вътрешно. Извадих шомпула и ги набутах навътре, ще ги изплюе ама друг път!От де да го знам, че бил Джурналист...Сега ще ореве ефира!

117

PD

преди 10 години

Ето ярък пример до къде води медийно посредническа демокрация. Един болен за внимание журналист е център на внимание и усмива лидер на партия с реални подръжници. Ако всички привърженици на Атака, го оплюят ще го удавят. Вижте обратното не е вярно. Дори и 3 000 000 да не харесват Волен, на всеки симпатизант на Атака се падат по 10 плюнки. Що не си спретнат една партия мразя Волен. Вероятно ще оправят държавата.

116

Сотир

преди 10 години

Без бой няма победа :) Ама умните и интелигентните не го разбират. И друго наблюдение - защо не излизат повече хора ? Ами защото българина трябва да го удариш в джоба и тогава скача. Морал, ала-бала, бошлаф След 24 години сме опростачен и оскотял народ.

115

СИЛА

преди 10 години

ЯВНО ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА СА И СЛЕПИ И ГЛУХИ И ЛУДИ ! 20-30 000 НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТ ! ПИТАМ СЕ , АКО СПРЕТНЕМ ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ И ВМЕСТО КЪМ МОРЕТО СЕ ОТПРАВИМ КЪМ НАР.СЪБРАНИЕ ,ТО И БЕЗ ДРУГО ТАМ ПИШЕ - "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА "СЛЕД КАТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ , НЕКА НИЕ СЕ ОБЕДИНИМ !!!!!!!!!!!!!

114

B_Georgieva

преди 10 години

Атака е единствената националистическа партия, но не е удобна на никой нито на политици, нито на представители на Евро-парламента, да не говорим за Америка???!!!Никой от Америка или Европа не искат националистическа партия за България, защото ще спре да ги обслужва бедна България??! И как стана така бедна България храни богатите европейци и американци ???Не сте ли се питали, ако всички компании които са чужди и изнасят печалбите в чуждите страни бяха български и внасяха в нашата печалбите???

113

Анонимен

преди 10 години

Какъв е тоя цирк задържат го и го снимат без да му свалят маската

112

ще ви излъжат

преди 10 години

Време е НАТО да се намеси не сме член само на ЕС. Утре идват Газпром, хората на путин, които ни крадат по 290 млн$ на година над средноевропейската цена на газ. В руска медия съобщиха на 01 февруари, че намалят цените на газа за ЕС izvestia.ru/news/544100 след като ЕК ги съди за монопол и Полша и Латвия национализираха тръбите си завзети от Газпром чрез 5 колона

111

НФБ

преди 10 години

ПЛЕМЕНИКЪТ НА СЪЩИЯ КРАДЛИВ ГЕНЕРАЛ ДНЕС Е ЗАМ МИНИСТЪР...ЗА ЧЕСТА НА ПАГОНА...5 МИЛИОНА СА КАТО 5ЛВ НА ДЖЕБЧИЯТА ОТ ТРАМВАЯ...А КАВО ОСТАВА ЗА МИНИСТРИ...КМЕТОВЕ...ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ..

110

NIKO11111

преди 10 години

Абе, чудя ви се на акъла на всичките.За тези 23 години БСП и ДПС ни управляват 15г. и видяхме какви поразии вършат. Същите поразии ги свършиха и СДС и ГЕРБ, ама сега ако не катурнем тая цялата ***, кога?

109

Анонимен

преди 10 години

народното събрание вече е изолатор на стотина опасно луди

108

НФБ

преди 10 години

НЯКОИ МНОГО ИСКАТ ДА НИ СМАЧКАТ С ПОЛИЦИЯТА ДА БЪДЕМ БИТИ...ДА ИМАМЕ СТРАХ ОТ КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДА СИ ТРАЕМ..КОГАТО МИНАВАМЕ ПОКРАЙ ПОЛИЦАЙ ДОРИ И НИЩО ДА НЕ СМЕ НАПРАВИЛИ ДА СЕ СКОВАВАМЕ ОТ СТРАХ ДА НЕ НИ УДАРИ ПАЛКА ЗАЩОТО ТЯ Е В НЕГО А НЕ В НАС..СТРАХЪТ Е ВРЕДЕН ЗА ДЕМОКРАЦИЯТАМАФИЯТА БСП НЕ СЕ НАУЧИ ДА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТАЛОШОТО Е ЧЕ И МАФИЯТА ГЕРБ НЕ Е ПО ДОБРА..ТРЯБВАТ НИ НОВИ ПОЛИТИЦИАКЦИЯ ЧИСТИ РЪЦЕ И ЧИСТО МИНАЛО...ШЕФ НА МВР УЛИЧЕН В ПРИСВОЯВАНЕ НА 5 МИЛИОНА..ГЕНЕРАЛ

107

eeha

преди 10 години

аре бе, това уринарско правителство какво чака още та не подава оставка?

106

бг

преди 10 години

кои не разбира посланието на НАИКО ТИЦИН явно е с умствена недостата4ност и му трябва псиятар които с помощ от МВР заедно с СИДЕРА да го тикнат в лудницата ина4е сме аборигенстан а не БГ и младите да не спират да изобретяват послания за спасевние на БГ от мафията и затвор на вси4ки които са 4ленове в етни4еската и фашиската партия <<СРАМ>

105

Анонимен

преди 10 години

поне вече знаем как ще изглежда картинката като наистина арестуват волен :)))бялото му отива!!