71

mеrc

преди 11 години

Герб =БКП4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.

70

bariera_61

преди 11 години

Евалла, машалла, ашкулсум, аферим другарю Станишко! Комунистите винаги са били ***, за това не се учудвам на болшевишкия ти инат да вкараш страната в поредната хиперинфлация! Комунистите имат такъв опит още когато управляваха при Луканов, при Виденов, а при предишната тройна коалиция оставиха хазната на минус 500 милиона и това го призна тогавашния им финансов министър Орешарски, сега вече премиер Олигарски! Но това е само до есента, тогава вече ще заиграят сопите и комунистите за пореден път ще бъдат изритани от властта!

69

до 79

преди 11 години

Долу ръцете от Апостола и не си позволявай да сравняваш такъв к.етен като Борисов с Левски.

68

mеrc

преди 11 години

Фидосова препича телеса на Сейшелите ! Искра Фидосова използва всяка депутатска ваканция, за да заведе семейството си на някое екзотично място. Зам. председателката на ПГ на ГЕРБ последно посети Сейшелските острови заедно със съпруга си Томислав и сина си Франсоа . И докато депутатката няма желание да запечатва моментите от семейните ваканции, то мъжът й не пропуска да се наснима навсякъде.

67

bariera_61

преди 11 години

Вече над 100 пъти писах, че единствено Борисов беше истински премиер и патриот, истинския водач на българите! Но както Левски беше предаден от българите, така и Борисов беше предаден от част от народа, защото повярваха на компроматите на БСП и бяха заслепени от обещанията на палячото Сидерко! Сега колкото и да обикалят площадите такъв лидер като Бойко Борисов няма да намерят!

66

Денислав

преди 11 години

Тоя ненормалник Сидеров, ако беше успял да получи малко повече власт - сега щеше да има вечерен час по улиците. Щяхме всички да сме с негови униформи и да му козируваме и да му викаме "Хау куче" или "Хау Волен". Този ходи с оръжие на работа, ще прави арести, ще се кара на БНТ, че са му снимали продажните *** пред централата.... Да не продължавам, всички му знам простотиите, този няма място в България. Да ходи да лиже турски и руски ***.Драскачите му днес са повече, дано са ви сладки пари

65

Bulhar

преди 11 години

bravo na Boiko,jiveia 30 godini izvan Balgaria,tova e edinstveniat premier do sega koito e napravil neshto za tazi darjava,ako vie slaboumni cherveni *** nemojete da go razerete to og da vi e na pomosht

64

Анонимен

преди 11 години

Във всяка една нормална държава тоя индивид щеше да лежи в затвора доживот. Не знам дали има престъпление в което да не е обвиняван. Само страхливостта и подкупността на съдебната система го спасява. Ще дойде обаче време, когато тоя педофил ще бъде съден от народа.

63

bariera_61

преди 11 години

Палячото Сидерко продължава да си живее в някакъв екшън филм и това му съсипа политическата кариера! С каруцарското си поведение отврати и неговите хора в бАтака! Заради него с Атака вече е свършено, повече никой няма да гласува за тях, защото продадоха българските интереси на турци и руснаци (Белене)!

62

До НЕДЕЛЯ

преди 11 години

Другарите пак изтрещяха ...Хванали били Боко да фалшифицира изборите - това по телевизията на Волен ли го казаха или по тази на Пеевски.Коя е единствената партия която иска касиране на изборите - ГЕРБ ..... Какво е поведението на ДПС , БСП и Атака - признават изборите за честни .Сега Тройната коалаиция на Сергей , Местан и Волен са на власт и те са отговорни за провеждането на честни избори . В Неделя е първия тест за това. Изборите за Кмет на Варна , ще дадат доста отговори .

61

1

преди 11 години

колко точно и разбрано изказване,затова го харесват хората защото го разбират какво говори

60

bariera_61

преди 11 години

Браво Борисов! Винаги е бил истински патриот и политик за разлика от ментетата патриоти и пишман политици ибрици!

59

Денислав

преди 11 години

До mеrcИ това според теб е достатъчно, за да оставим ненормалник по улиците. Виж за последните няколко години колко държави бяха пред фалит и още колко са пред такъв. Пенсионният фонд - питай комунистите къде е - в България действа разходо-покривна система, тоест колкото получиш толкова и даваш. Къде са вноските на хората по време на комунизма? - еми построени са "Завод за Заводи", край малко находище на руда - построено "Кремиковци", внасящо скрап от Русия; Рафинерия в Плевен, а не до море ил

58

Аз

преди 11 години

До mеrcНе Сидеров! Шведската тройка, начело с лица, които дори не са българи! Които доведоха родината ни до дъното! Сега отново са на власт и дообират каквото не са могли по време на тяхното "управление"! ГЕРБ АКО НЕ СИ ОТИДЕ С ДОБРО, ЩЕ СИ ОТИДЕ ПО ДРУГ НАЧИН - ЕТО, ОТИДОХА СИ И КАКВО СТАНА, БРЕ, ДРАГИ ФОРУМЕЦ?!?!?!?!?

57

Анонимен

преди 11 години

Защо нагнетяваш напрежение г-н Борисов, не остана ли малко поне човещина в тебе, знаеш какви са ефектите, защо го правиш, самозабравил си се много отдавна. Опомни се

56

Анонимен

преди 11 години

Причисляването на Боко към човешкия вид ме обижда.

55

mеrc

преди 11 години

Ето това се случваше в България през управлението на мафията Герб !!!!Стратфор за България през 2011 г.: Повсеместна мафия! Организираната престъпност в България е инвазивна и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите. Корупцията в кабинета и полицията е всеобхватна, практически безнаказана, част от обществото.Това са част от заключенията в проучване, изготвено за България през 2011 г. отамериканската аналитична компания "Стратфор", наричана още "ЦРУ в сянка"

54

гласувайте, другари

преди 11 години

как защо - защото иначе правителството подава оставка

53

Анонимен

преди 11 години

....Ало, протестиращите *** и *** пред НС.....Връщайте се на работа - няма ние да ви изкарваме заплатите !!! Ще протестирате ли когато мутрите от ГРОБ свършат парите и спрат да ви плащат???

52

mеrc

преди 11 години

Боко да те питам ?Да намалиш ДДС на лекарствата било популизъм,да увеличиш пенсиите на възрастните хора било популизъм,а кое не е популизъм - да раздаваш пари на футболни клубове,да строиш стадиони по време когато хората обедняват и остават без работа.Но мутрата си е и остава мутра - никаква жалост към низшите-те са долна класа с тях няма какво да се занимават тия от върховете,те са богопомазани.Тя раята какво й трябва,няколко сладки приказки и е готова пак да гласува за тях.Наистина сме калпав народ.